Strumfi de iul-aug 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Georgi, felicitari dna avocat!! succes mult in cariera!

Nico, tare frumoase pozele!unde ati fost? Andra e asa de dulcee!

Va multumesc inca o data pt urarile pt tata. Avem vesti destul de bune, e pe drum spre casa, a inceput azi chimioterapia, se pare ca astia de la Cta au scris numai prostii in fisele alea (asa s-au exprimat dr de la Fundeni ), nu e gr.IV cancerul, dar nici la inceput, adica e un pic avansat dar nu are metastaze asa serioase la oase cum ziceau cei de aici. Acum sa dea DD sa raspunda la tratament si din 3 in 3 luni o sa repete analizele. Cu ajutorul lui DD o sa apuce sa-si vada nepotii crescand.

Imi pare rau ca Nikole nu mai scrie pe la noi, am vazut si eu poze cu Albastrel si e o frumusete de copil, seamana f bine cu mama lui!

Oanamada, ce dulce e Catinca cu clamute, si ce par lung are!! Ce dulce e cum iti spune "mamicuta"!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Nico, la baile felix ati fost??

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Da. Dar cam scump mi s-a parut. Era deschis doar la Apollo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Nico, frumosi ca de fiecare data. Despre tine...e un fericit sotul tau ca te are. Sa-i arati postarea.

Mamica de printese

Sigur o sa il vada

Mergi la inceput

Miki, Andicu am fost la Felix dar inainte de 1 mai. De 1 mai am fost la Pascoaia (la munte), apoi in 3 mai la Cheile Oltetului, o zona superba. Am vazut si pesterea Polovragi. Inca nu ajm incarcat pozele.
georgi cu criza asta ma rugat sotul sa renunt la cosmeticiana . O sa ii arat mesajul de la Cafera si mai scap o luna. Din pacate pana in august el o sa ia doar 85% salariu.
Andicu multa putere tatalui.
Din cate stiu eu (de la alte subiecte) Nikole s-a mutat in Brazilia sau tocmai se pregatesc sa o faca. Si mie imi e dor tare de Albastrel. Din pacate nu am mai vazut poze noi.
Alina te rog sa imi spui si mie daca la 10 zile dupa anestezie generala se poate face una locala la un copil de 6 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nico frumosi tare protegonistii pozelor taleslabanoago(acum urla invidia din mine)si da se poate daca este obligatoriu..(cu anestezia)
eu tot cu dureri,tot cu spoting si nervi pe bigudiuri....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua la strumfarie,

Cafera, Violeta, Mychydutza, Sunflower, Musso, Alina, Andicu, Timi, Alinutza multumesc ca ne-ati vizionat pozele si pt cuvintele frumoase adresate piticilor mei. Sper ca nu am omis pe nimeni, daca da, scuze.

Alina, of, imi pare tare rau ca si acum ai emotii, tin pumnii sa fie totul bine cat mai repede.

Timi, sanatate multa, ca nasol ca ai facut mastita, mai poti sa alaptezi? Bafta sa treaca repede, am vazut ca si voi ati tras cu bolile.

Georgiana, felicitari, bravo pt examen, iti doresc numai succese. Ai toata admiratia mea ca ai reusit sa inveti si sa dai examene cu bebe mic.

Ghinetz, sa-ti fie de bine iesirea.
Mey, eu recunosc cinstit ca daca ar avea cine sta cu ai mei, as pleca val-vartej pt cateva zile. Asa ca da, sunt invidioasa .

Luna, ce bine ca e mama ta la tine. Tu nu ai poze noi?

Andicu, unde si cand sunt serialele acelea? E un scump Filip si voi sunteti o familie frumoasa, inclusiv bunicile, ce tinere sunt, e bine ca are cine sa te ajute.

Fete dragi, ma scuzati dar eu nu am avut cand sa vad toate pozele noi, sunt racita si vai de muschii mei...la propriu, ma dor toate si-mi vine sa ma tarasc sa ma ascund sub o piatra.
Azi am venit la serv pt ca e o zi speciala si nu puteam lipsi, dar cred ca maine si poimaine stau sa bolesc acasa, sper sa pot atunci sa va admir copiii.

Pupici, numai bine,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput

Alina multumesc. E vorba de scosul atelor dupa operatie. Deci nu e obligatoriu dar nu vad cum un copil ar sta cuminte.
Nu fi invidioasa pe mine ca o sa slabesti si tu dupa ce vine buburuza.
Acum stai cumintica in pat.
Anto eu am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat puiutii.
Poza asta imi place tare mult. Ai niste copii foarte frumosi.
Dupa ce am vazut-o pe Sonia m-am hotarat sa ii tai si eu bretonul Andrei.
Ce zi importanta aveti? Multa sanatate .
Timi eu te tot dau exemplu sotului cand nu avem cu cine lasa copiii si trebuie sa ii luam cu noi. Sper ca sunteti bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anto, Gossip Girl e pe PROTV sambata la 13.15 , iar la americani e pe CN, lunea( noi luam de pe net, sunt la seria a2a proaspat incheiata). Desperate Housewives era pe Prima TV, duminica seara, abia s-a terminat seria a3a, dar stiu ca deja sunt la seria a5a, se difuzeaza la americani pe ABC, tot duminica seara ( tot de pe net iau episoadele noi)Daca vrei sa vezi ce e cu ele, intra pe tv.com si da search. Si mai imi plac (cand apuc) , Private Practice si Grey's Anatomy.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anto multa sanatate!ce zi? ce zi????

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nu e nici o aniversare, m-am expimat eu aiurea.
Maine intra in vigoare niste schimbari majore de organizare a spatiului aerian in Portugalia si eu fac parte din echipa care lucreaza cu datele lor. A trebuit sa asiguram permanenta 24 de ore inainte de implementare, eu am fost programata pt dupa-amiaza, de aceea nu puteam lipsi.

Nico, mersi, sa va fie de bine excurisiile. O sa ma delectez mai tarziu cu pozele voastre.

Andicu, mersi, o sa sap. Insa treaba cu filmele de pe net nu-mi iese deocamdata, nu am timp. Si mie imi plac serialele acestea plus Rescue me de pe AXN. Si ma frustez groaznic cand uit sa le vad, sau nu ma lasa Victor ca acum facem coada la tv, am ajuns sa-mi vad filmele la bucatarie in timp ce spal vasele .

Alina, mey, ce faci? Da bigudiurile jos si lasa-ti nervii sa se destinda.
Stii ca eu am stat cu inima in gat toata sarcina. Normal ca-mi doream mai mult decat orice sa fie totul bine, dar mai ales trebuia sa fiu sigura ca am facut tot ce depindea de mine, cred ca daca se intampla ceva rau ar fi fost singurul lucru care sa ma tina intreaga la minte. Anumite lucruri nu le poti controla, de ex nu stiu de ce am avut contractii inca din primele saptamani de sarcina, nu se stie ce infectie am facut in sapt 20 de era sa pierd sarcina.
Dar vroiam sa fiu impacata in sufletul meu ca ce a depins de mine am facut si uite asa impreuna cu tot suportul pe care l-am avut langa mine am putut sta la pat atatea luni.
De aceea-ti zic, stiu ca nu-i usor dar incearca sa te relaxezi, fiecare ora care trece e in favoarea ta si a samburelului. O ai pe Elisa, dovada ca da, mai greu dar se poate, ai un sot care te sustine si te iubeste si ne ai pe noi sa-ti versi amarul si nervii, plus o mie de -ici si . Sper ca nu te-am suparat cu ce ti-am zis, .

Pupi

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput