Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 9
X-ray spune:
nu vedezi mai michy ca m-am apucat deja,bocesc la greu pe umarul vostru.a inceput iar spotingul...la ce dureri am avut ieri era de asteptat.sper sa fie de la noua fixare....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina.a, probabil asa duci tu sarcinile: cu dureri si spoting! probabil la tine asta e ceva normal. o sa fie bine. stai in pat si ai grija de voi. of, se pare ca iar nu-ti poti arata bulinele
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
nma spune:
Ploua cu poze pe aici si e foarte bine. Am vazut muulte si nici nu mai stiu pe cine sa laud. Am vazut printesele Caferei, Catrinca de Oanamada (imi place mult cum ii sta cu sepcuta si sunt invidioasa pe coditele ei), puiut de Andicu (frumos foc si el), Ingrid cea frumoasa si desteapta; Carla ce bine arati, felicitari; Oana ma bucur ca ai reusit sa pleci si te-ai simtit bine.
Georgi felicitari pt examen .
Alina sint sigura ca acum o sa nasti dupa 38 de saptamani. samburelul sa stea cuminte in burtica.
Andicu multa sanatate pt tatal tau si refacere rapida.
Anto, Valen, Simo ma bucur sa va citesc.
Noi am avut un mini concediu. A fost frumos. Acum Andra e la socrii. Nici nu intreaba de noi. E prea ocupata cu iepurasii, puiutii, catelul, ..., in schimb vorbeste cu noi la telefon. Imi e tare dor de ea. Sambata cred ca mergem sa o luam acasa.
De aici pozele cu iepurasul si Aici pe unde ne-am mai plimbat.
mychydutza spune:
nico, super poze. da' unde ati fost de ati facut plaja??????
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
violetan spune:
Cafera, am fost la o intalnire de afaceri , sa traiti!
Revin imediat
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Nico, la baile felix ati fost??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Cafera, am fost la o intalnire de afaceri , sa traiti! Revin imediat Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Aaaaaaa, asa se zice? Gaseste alta scuza, ca pe criza nu mai sunt in toi afacerile.
cafera spune:
Nico, frumosi ca de fiecare data. Despre tine...e un fericit sotul tau ca te are. Sa-i arati postarea.
musso17 spune:
va multumesc fetele,va pup cu mare drag pe toate:alinutzaa,oanamada,vio,cafera,alina,carla,nico,ioana..sper sa nu fi uitat pe nimeni.
carla,arati trasnet,bravo.
am fot la cosmetica,2 ore am fost printesa si cand l-am vazut pe fii-miu atat ce l-am pupat...sunt cu capu'
ma duc sa vad poze...revin.