Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ramonaiani sper sa se hotarasca si sotul tau cit mai repede..la mine e asa ca eu am facut lista cu 10-15 nume..si el la fiecare mi-a spus "NU"..dar el nu a venit decit cu "johannes" si pt mine "johannes" e "hans" si daca i-ar spune cineva asa la copil cred ca as fi in stare sa il iau la bataie...

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

maria mie parca mi sau desumflat unpic picioarele dupa plimbare! acum s-au umflat din nou, dar parca nu chiar asa de tare cum erau azi dimineata..

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ramonaiani..tare faza si la voi cu numele..
LauraOana..hmm..poate cedeaza sotul tau pana la urma,in cazul asta..

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

ramonaiani sper sa se hotarasca si sotul tau cit mai repede..la mine e asa ca eu am facut lista cu 10-15 nume..si el la fiecare mi-a spus "NU"..dar el nu a venit decit cu "johannes" si pt mine "johannes" e "hans" si daca i-ar spune cineva asa la copil cred ca as fi in stare sa il iau la bataie...

Din fericire aici nu avem alea 2 saptamani timp de gandire pe care ai zis tu ca le aveti in Austria. La jumatate de ora dupa ce-am nascut pustoaica a venit asistenta sa ne intrebe de nume, sa faca actele. Pana atunci aveam doua nume pregatite: Eliza Maria, insa la fata locului ne-am hotarat sa ii punem un singur nume.
Sotului ii tot zic sa se hotarasca odata, ca daca se intampla sa nu fie de fata la nastere, se trezeste ca-i pun copilului numele pe care il vreau eu .

iar e diaspora la schimbul trei ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Ramonaiani..chiar azi i-am zis sotului ca ii pregatesc un biletel cu numele lui bebe complet,si sa il tina in portofel..parca vad ca de emotie uita sa dea numele copilului corect..

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

..se vede ca suntem cu o ora in urma romaniei! ...

asa-i spun si eu sotului, ca pina la urma daca nu e deacord cu nici un nume, ii pun eu ce nume vreau si gata..pt ca lui nu i-am spus ca avem 2 saptamini timp

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Ramonaiani..chiar azi i-am zis sotului ca ii pregatesc un biletel cu numele lui bebe complet,si sa il tina in portofel..parca vad ca de emotie uita sa dea numele copilului corect..

Dupa ce l-a scris pe biletel a venit sa ne intrebe daca e scris corect. Am rectificat - in loc de EliSa cum scrisese ea, am trecut EliZa, cum vroiam noi.

Laura - fata desteapta ca nu i-ai spus de termenul de 2 sapt. In foile care le-am primit de la spital scria ca asta-i numele copilului; daca exista neintelegeri, ei se spala pe maini: sa ne adresam Ambasadei Romane pt clarificari!
De-asta mi-e greu cu numele: as fi ales Stefan sau Calin, dar literele astea nu exista in alfabetul nemtesc .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

LauraOana..ma bucur ca s-au mai desumflat picioarele..parca si la mine putin..dar nu imi fac mari sperante..
Ramonaiani..te cred ca e greu sa alegeti un nume potrivit pt bebe..si mai ales sa se pronunte bine in ambele limbi..

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

ramonaiani "calin" nu cred ca poate sa iti treaca cum trebuie, dar "stefan" cred ca merge...pt ca eu sunt nascuta in "hateg" si cind am primit cetatenia austriaca tipa care mi-a facut actele chiar ma intrebat daca tot e scris bine..si eu i-am spus ca litera "t" din "hateg" mai primeste o virgula dedesup..si chiar a trecut "hateg" cum trebuie pe "staatsbürgerschaftsnachweis"...dar cred ca totul depinde de competanta si cheful persoanei care iti scrie certificatul de nastere...oricum "stefan" si fara " , " va fi pronuntat corect de nemti..chiar m-am intrebat daca la "eliza" nu iti pronunta nemti "elitza"...hai ca acum m-am intis si eu ca o zi de post

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU

Mergi la inceput

dragelor eu ma duc la nani...tocmai ma ia cu niste junghiuri la spate..ma duc sa ma intind ...sper sa dorm un pic mai ine la noapte..pt ca de 2 nopti ma trezesc din ora in ora

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU

Mergi la inceput