Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_82 spune:
oana du.........ne-ai luat pe nepregatite...

sper ca totul sa fie bine maine si bebelul sanatos
.Asteptam vesti de la tine maine..multi

de incurajare
35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
LauraOana spune:

PICKY si OANA_DU

38+ cu Sebastian Gabriel
hmmm....
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
philip spune:
picky si oana, va tinem pumnii sa fie totul bine. nasteri usoare si va asteptam cu vesti despre bebelusi.
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
miruta spune:
Felicitari , Cosminica!Bine ai venit , bebe Eliza !Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
Picky,asteptam vesti bune maine.Nastere usoara!

Picky-toto

Maria,foarte interesant patutul in forma de autobuz.Noi am luat patutul rosu si caruciorul bleu cu crem pentru ca nu aveau alta culoare dar avea un pret bun si mi-a placut ca il si poti legana pe bebe cu el.Deja ne-a intrebat soacra ca de ce l-am luat bleu ca bleu e pt baietei
.Multumesc pentru complimente.
Carla,e o scumpica Saby.Asteptam poze cu burtica maine.
Oauu ,Oana_du,ne-ai luat prin surprindere.Imi pare rau ca nu poti naste natural , stiu ca iti doreai foarte mult , important e sa fie bebe bine .

Oana_du 

Nastere usoara.Asteptam sms-ul maine.
Mirela
34+ minunea mea
Antonia Maria
Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea
LauraOana spune:
..fetele nu am ajuns la nici un consens cu sotul..
..dar nici nu a spus categoric "NU" la numele pe care le-am ales eu din lista
..deci cred ca totusi pot sa fiu cit de cit multumita ![]()

38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
maria_bunica spune:

Oana_du

Sa dea D-zeu sa fie totul bine maine,sa ai parte de nastere usoara si un bebe sanatos!!Te asteptam cu vesti bune si poze!!

36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Am luat lanolina pura de la farmacie, este foarte groasa si miroase cam urat, e normal sa fie asa? |
DA. O freci intre degete pana se inmoaie si pe urma poti sa o aplici pe mameloane.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+
maria_bunica spune:
Carla..o noapte linistita si asteptam pozele maine!!
Miruta..trebuia sa ii spui soacrei ca l-ati cumparat bleu ca sa il aveti si pt bebe 2 in caz ca nu va fi tot fetita..
Nu stiu de ce atata manie cu culorile astea..eu am purtat mult timp haine bleu,mare fiind,pt ca imi placea tare culoarea..apoi am schimbat..doar mereu avem cate o culoare favorita..![]()

LauraOana..sunteti pe drumul cel bun cu numele
,dar sotul tau ce preferinte are?Sau nu are dar nici ce spui tu nu ii place?![]()
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana ..fetele nu am ajuns la nici un consens cu sotul.. ![]() ..dar nici nu a spus categoric "NU" la numele pe care le-am ales eu din lista ![]() ![]() |
Aceeasi problema o am si eu cu sotul. La fata am ales eu numele, a ramas ca la baiat sa aleaga el. Insa e asa nehotarat, ca la ora actuala inca n-are un nume precis, ci o lista cu vreo 10 nume.
Cand ii povesteam azi despre bebe ca a miscat si m-a lovit, i-a dat nume: "Who am I"
(Era un film cu Jackie Chan, cand s-a lovit la cap si a capatat amnezie, nu-si mai amintea nici cum il cheama, asa ca s-a 'recomandat' "Who am I?")
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+
LauraOana spune:
maria_bunica sotul vrea numele "johannes" si mie nu imi place DELOC DELOC DELOC!!!
38+ cu Sebastian Gabriel
GUGU