Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Felicitari Cosminica ptr bebelina Eliza, sa creasca mare, sanatoasa si refacere rapida tie..mult laptic ptr fetita

Fetelor hai ca eu nu am timp sa va scriu prea mult, ca ma pregatesc sa merg la spital...pana la urma imi provoaca travaliu ...deja am o teama de nedescris ...
Nu avea rost sa mai asteptam, ca bebe e destul de marisor, contractii au fost azi toata ziua, cateodata regulate, cateodata nu...iar colul nu e deschis deloc...asa ca s-a luat hotararea de a-mi provoca travaliu....mai ales ca si lichid e prea putin, sau mai deloc cum a zis doctorul....

Asa ca fetelor va las, va urez nastere usoara ptr cele care vor naste in perioada in care eu nu voi mai intra...sanatate multa la toate si aveti grija de bebei

O sa va dau de veste cand se va naste bebelina mea!!!!Posibil maine !!!!

Va pup si va urez o seara placuta !!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

40+ Alessia-Stefania

AMR 0....bebelina mea nu vrea sa ne cunoasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Picky, hai ca stiu doctorii tai ce fac, poate iti pun doar putin ocitocina si merge bine. Te pup si ma gandesc la tine, mult curaj si sa ne dai si noua de stire te rog
Maria, da, ai dreptate, de aceea a invatat-o sa-mi spuna asa.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Picky nastere usoara! Sa te vezi mai repede cu bebelina!

Fetelor asa am fost eu "norocoasa"! Sunt multumita ca bebe Matei e sanatos si eu la fel!
Multumesc pentru gandurile bune!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

picky..........curaj..nastere usoara

Carla..........ce scumpa e Sabina cu"mami fututantul".Imi aduce aminte de nepoata mea care atunci cand era micuta numai perle de genul asta ii ieseausi noi nu aveam minte si o intaratam sa zica si altele pe langa...si maica-sa murea cand o auzea

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Da, are Saby niste texte de facem pe noi de ras. Acum spune foarte corect majoritatea cuvintelor, dar i-au mai ramas cateva stalcite pe care nu vreau sa si le corecteze prea repede.

Am luat lanolina pura de la farmacie, este foarte groasa si miroase cam urat, e normal sa fie asa?

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Picky

Sa dea D-zeu sa decurga totul bine si sa ai parte de nastere usoara si o bebelina sanatoasa!!Suntem alaturi de tine cu toate gandurile bune!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Eu va pup, culc fata si sper sa apuc si eu sa dorm pana vine iar peste noi in pat. Maine incerc sa va arat poze noi cu burtica. Noapte buna si sa auzim numai de bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carla, daca miroase a oaie cred ca-i ok :)

philip
35weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna seara albinutelor!
Bine ai venit bebe Eliza! Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa iti bucuri parintii!Cosminica, felicitari pentru fetita si refacere rapida!
Picky Nastere usoara!
Dragele mele, am o veste proasta si una buna: mi s-a gasit un streptococ de grup B in cultura de col si maine sunt programata la ora 8 la cezariana de urgenta.... deci vestea buna este ca maine il vad pe bebe Am avut o zi oribila, cu control de urgenta, anestezist blablabla...
O sa il rog pe jumatatea mea sa imi aduca laptopul la spital si sper sa va povestesc pe larg ce si cum cat mai curand.
O sa vin cu vesti bune (sper) din suflet maine dimineata prin SMS.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si de albinute!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
38+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 2 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele
sarumana de raspunsuri despre pampersi...m-am dumirit cam ce tre s aiau..deci nr 1 e cel mai indicat.k in weekend o sa merg cu sotiorul sa luam pampersii,servetele umede si ce mai trebuie.k de saptamana viitoare nu vreau sa ma mai deplasez nicaieri
Cosminica..felicitari pt bebe Eliza..sa va traiasca ,sa fie sanatoasa si mancacioasa si sa va bucure toata viata!iti doresc refacere cat mai rapida!
Picky,oana_du...va doresc nastere usoara sa decurga totul cu bine si bebelusii sa fie sanatosi !

Anca..
36+
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput