Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_82 spune:
Carla.......am prins-o la inghesuiala pe mama-soacra
si mi-a zis ca s-a dat cu ApiPanten...cica e foarte bun pentru arsuri solare.Sper sa iti fie de folos

35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
LauraOana spune:
felicitari cosminica! ELIZA BINE AI VENIT!! sa fie sanatoasa si necolicoasa
38+ cu Sebastian Gabriel
hmmm....
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
roxi2000_ro spune:
Felicitari Cosminica pentru bebelusa frumoasa! Sa te refaci repede!
A venit sotul si s-a minunat ce harnicuta am fost...
chiar mi-a facut bine patutul la psihic, tare imi place sa ma uit la el!!! ...si bonus am montat si caruselul si l-am si pus sa cante pentru burtica de cateva ori!
Anda_Magda, e mai fiziologic cu vit D zilnic, deoarece se pastreaza o concentratie zilnica cat de cat constanta,fata de inj la 6 luni cand are un varf pe la cateva sapt si apoi e in scadere...
Carla, fluor ii dau acum 2 tabletele de 1/4 mg, si stiu ca va trebui 3 tablete dar nu stiu exact de la ce varsta, nu stii tu cumva? poate de la 8 la 14 ani?
Roxi,
36 s,
Ruxandra Maria si Sebisor (14.10.2003)
maria_bunica spune:
Kiralina..imi pare rau pt dureri..stai in patut poate trec!!
Ela.."La Multi Ani!"sotului si petrecere frumoasa!!
Multa sanatate si sa scapati repede de raceli!!
Miruta..foarte dragalas patutul din ce descrii tu..si mie mi-au ramas ochii la vreo 3 modele interesante,unul rosu cu masina Cars pe el,unul albastru deschis cu ursuletul Winnie si unul galben pal in forma de autobuz,are ferestrele din plasa...sa vedem la care ne decidem..
Am vazut pozele..esti o frumoasa si ai o burtica dragalasa foc..si imi plac si rochitele printesei!!
Te asteptam cu vesti bune maine!!
LauraOana..si eu am iesit la plimbare cu sotul..era prea frumos afara sa zac in pat si mai ales fara nici un rezultat!!Imi place tare numele ales..sper sa il convingi si pe sotul tau!!
Cris..tinem pumnii pt maine la medic si sa vii cu vesti bune!
Philip..se pare ca nici la mine nu functioneaza cu nimic..decat rabdare si se vor desumfla ele..![]()
Alberta..la paturica m-am gandit si eu in caz ca voi alapta in locurile publice..
In legatura cu numele lui bebe..daca nu iti place Constantin..mai bine pune-i Costin..e mai scurt si mai frumos!!
Alynta..felicitari pt vestile de la medic si pt Mateiut grasunel..Ce de peripetii ai avut cu medicii in sarcina asta..
Laurraa..felicitari pt vestile bune..asa si trebuie sa fie pana la capat..
Deci nu prea avem nimic de facut..cam asa mi-a zis si mie medicul,ca e normal si sa nu ma sperii,doar ca e mai incomod,dar trec toate..![]()
Roxi..ma bucur sa te simt mai animata..asa si trebuie sa fii pt puiutii tai!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Pampersi..ne-am orientat sa cumparam marimea 1,2-5 kg!!
Sterilizatorul..face parte din achizitiile de viitor daca va fi nevoie..de moment nu pun in plan asa ceva!!Si chiar daca va fi nevoie,nu cred ca voi cumpara,cumnata mea s-a descurcat si fara el foarte bine!!
Pompa..mi se pare cam scumpa..la fel,vom vedea la momentul respectiv daca avem nevoie de ea sau nu..deocamdata nu cumparam!!
Fug sa pun mancarica la cuptor si sa bag animalutele de plus la masina de spalat si revin!!![]()
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
cris_82 spune:
Eu m-am hotarat sa cumpar pompa pentru san dar electrica..cel putin cred ca la inceput voi avea nevoie,nu de alta dar la cat de tare ma dor sanii de pe acuma,nici nu vreau sa ma gandesc atunci cum o sa fie.Si am vazut una de la "primii pasi" care e mai ok ca pret fata de cea de la Avent la care mi-a stat inima in loc.
35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
CarlaV spune:
Cosminica, felicitari, refacere rapida si te asteptam la povesti. Bun venit, Eliza!
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Cris, esti mortala cu Indiana Jones 

Multumesc pentru pontul cu crema si apa termala, mi-am luat apa (scumpa rau
) si o sa caut maine si crema.
N-as vrea sa te dezamagesc dar pompa electrica de la Avent pare sa fie cea mai buna de pe piata, am tot auzit ca altele nu au aceeasi eficienta. Poate poti imprumuta una inainte de a cumpara, ca sa nu dai banii degeaba? Eventual sa gasesti de la cineva sa imprumuti pentru 1-2 luni, mai mult nu cred sa fie nevoie.
Roxi, ma bucur ca te-ai simtit bine montand patutul si caruselul
. Din pacate nu ma pricep la doza de fluor, imi pare rau.
Alberta, sunt bune ideile de pelerina pentru alaptat si potrivite pentru Canada, la cele 40grade+ care vor fi aici, nu stiu daca mai suporti ceva pe tine, eu n-am suportat nici sling-ul.
Si mie imi place mult Raoul. Despre ceaiurile pentru stimularea lactatiei ti-a raspuns bine Ioana, eu am folosit chimen si anason simple, pe care le-am combinat si facut infuzie. Ca sa ai lapte destul trebuie sa te hranesti bine, la mine cel mai bine a mers cu biscuiti cu unt (aproape 1kg zilnic) si cu cascaval.
Philip, daca nu eram
incercam si hidrocortizonul, atat de disperata sunt. Multumesc mult
.
Lauraa, multumim pentru vestile bune
.
Miruta, eu nu pun balsam la rufele pentru cea mica, le spal normal cu detergent de care folosesc pentru toata familia (Tide) si le dau clatire intensiva. La Saby am pus balsam dupa 3-4 luni. V-am admirat si eu pozele, dar ce mai sugea sotul burta sa nu se vada ca te-a luat ![]()
. Multumesc pentru ideea cu apa termala, asta fac acum, ma tin umeda
.
LauraOana, eu n-am incalzit niciodata borcanelele de la Hipp. Si mie imi plac mult numele si logica din spatele lor, tin pumnii pentru diseara.
Nicuratze, imi plac poreclele voastre
.
Dani3lla,
, nu stii cum suna in gurita Sabinei "mami elefantul"? ... "mami fututantul"
. Imi place ideea cu gazul la pausal
.
Alynta, felicitari pentru Matei dolofan!
Pampers eu am luat un pachet nr. 1 pentru ca tin minte ca la Saby aveam nr.2 si ii veneau pana la genunchi si la subrat, asa ca l-am trimis pe sot sa-mi ia mai mici. Cum banuiesc ca sora-sa va fi tot in jur de 3kg si subtirica, am ramas la 1 pentru inceput.
La doctor merg joi la 9:30 pentru recoltarea de culturi de col, va dati seama ca nu plec de acolo pana nu vad daca bebelina si-a pastrat cordonul sau nu in jurul gatului.
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anda_magda spune:
Cosminica te felicit si eu si ii urez Elizei bune venit printre noi! O asteptam in stup cat mai curand cu poze!
Roxi mersi de explicatie.Si eu ma gandeam sa ii dau vigantol pt ca la injectie am inteles ca tre sa fie copilasul perfect sanatos, ca altfel nu se face.
Pampersi eu am luat marimea 2, ca 1 n-am gasit, dar nu sunt super mari.
Laura eu votez pt Sebastian ![]()
Pana la urma n-am mai trezit micuta ca s-a trezit ea singura. Si apoi am inceput sa papam, pe reprize pana acum o jum de ora.
Sara ce mai face? Ce a zis dr azi?
Picky te asteptam cu vesti!
A venit bebica ....
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
maria_bunica spune:
Gata,am revenit..
Carla..."mami fututantul"..
,cred ca din cauza asta ti-a si zis asa tati,ca se amuza cum suna zis de Saby!!![]()
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra