Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Daca va intrebati, nu am nascut! De dimineata prin spital... Pe la 8.20 am ajuns si la 9 m-a vazut dr. pe masa: col gros penetrabil la index pe tot traseul! Apoi a inceput distractia: dr a intrat in 2 cezariene una dupa alta! Pe la 11 si ceva ne anunta rezidenta ca are o operatie care dureaza 1 ora jumatate! Sa mergem sa mancam ceva, sa ne plimbam! Am iesit de am papat ceva ca nu mai puteam! Cand ma intorc vine rezidenta si spune ca cine e din Iasi sa plece si sa vina maine si care e din alta localitate sa stea, ca operatia in care e dureaza 2 ore! M-am incapatanat sa astept, aveam emotii cu colul scurtat, mai ales ca ea pleaca miercuri si lipseste 5 zile! Sa vad si eu cu cine nasc in caz ca ma apuca pana atunci! Pe la 4 fara a venit... M-a vazut la eco! Copilul are 3800g si placenta are grad 2 de maturare! Pana lunea viitoare, cand merg din nou la control voi lua Gynipral 1/2 de pastila la 6 ore!
Asta e "aventura" mea de azi!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

CE TELEPATIE.Acum un minut m-am gandit la tine! citesc si revin

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze

Avem mesaj de la COSMINICA:

" Azi la 11.05 s-a nascut ELIZA ,greutate 3280 g, 50 cm,prin cezariana,
la 39s3z.Suntem bine.Pupici,Cosmina"

Felicitari COSMINA,sa ai o fetita sanatoasa si cuminte!

elena, s.34 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Felicitari Cosminica! Sa-ti traiasca fata!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Daca va intrebati, nu am nascut! De dimineata prin spital... Pe la 8.20 am ajuns si la 9 m-a vazut dr. pe masa: col gros penetrabil la index pe tot traseul! Apoi a inceput distractia: dr a intrat in 2 cezariene una dupa alta! Pe la 11 si ceva ne anunta rezidenta ca are o operatie care dureaza 1 ora jumatate! Sa mergem sa mancam ceva, sa ne plimbam! Am iesit de am papat ceva ca nu mai puteam! Cand ma intorc vine rezidenta si spune ca cine e din Iasi sa plece si sa vina maine si care e din alta localitate sa stea, ca operatia in care e dureaza 2 ore! M-am incapatanat sa astept, aveam emotii cu colul scurtat, mai ales ca ea pleaca miercuri si lipseste 5 zile! Sa vad si eu cu cine nasc in caz ca ma apuca pana atunci! Pe la 4 fara a venit... M-a vazut la eco! Copilul are 3800g si placenta are grad 2 de maturare! Pana lunea viitoare, cand merg din nou la control voi lua Gynipral 1/2 de pastila la 6 ore!
Asta e "aventura" mea de azi!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Doamne saracutza de tine cat ai stat! Da ea nu are si cabinet? Sa stii macar cand te programezi intri.Sau cel putin astepti un zece min max.Bine ca e bebe bine; felicitari. Eu s-ar putea pe 17 cand e el de garda sa ma operez sa stea cu mine 24 de ore; o sa vedem atunci

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
" Azi la 11.05 s-a nascut ELIZA ,greutate 3280 g, 50 cm,prin cezariana,
la 39s3z.Suntem bine.Pupici,Cosmina

Felicitari Cosmina!!!!Sa-ti fie copila sanatoasa,voioasa si mancacioasa!!!

Ramona 34+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cris, miruta multumesc pt urari.

Miruta eu stiu ca trusa de epidurala contine si anestezicul, dar mai intereseaza-te.

Alberta si mie mi-a venit greu laptele la prima nastere, dar asta din cauza ca aveam canalele infundate, ca lapte era
o gramada (era sa ajung la mastita si asta multumita unor asistente care tot ma apasau pe sani si spuneau ca n-am lapte).
De data asta ma duc cu pompa la spital cand o sa nasc. Am o pompa manuala de la Avent care mi s-a parut f buna. E mai buna
una electrica, dar mi se pare prea scumpa.

Kiralina ziceai de numele Costin; stii cumva daca se serbeaza de Sf. Constantin? Ne mai trebuie si noua un nume de sfant
pt baiat si inca nu ne-am hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella............

alynta..............pai e bine,nu?

laurraa.............felicitari pentru vestile bune

Ela...............mie dr. mea mi-a zis ca trusa nu contine neaparat si anestezicul,cica ti l-ar da spitalul(macar atat sa faca si ei)ca altceva la ce sa te astepti de la ei?

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cosminica, felicitari si sa fiti sanatoase amandoua! Refacere usoara si te asteptam cu vesti si poze!!!

Alberta, eu iti recomand sa te inarmezi cu galactogil, o pompa, ceai de chimen, fenicul si anason (se gaseste in farmacie gata preparat, adica granule de la Hipp, Humana sau Milupa), sa bei multe lichide si sa suporti durerile care vor urma. Sa te invete in maternitate cum trebuie pus la san...

Alynta, ai stat ceva in spital azi...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

ELA, La multi ani sotului,sa fie sanatos sa aiba putere sa-si creasca copiii. Costin se serbeaza de Sf.Constantin si Elena (stiu,pt ca nasul meu e Costin ).

LAURAOANA,mie imi place Sebastian Gabriel,bafta diseara la negocieri cu sotul!

LAURRA,felicitari pentru vestile bune!

ALBERTA,multumim pentru link-uri,eu recunosc ca am alaptat pe unde l-a apucat pe copil,si nici macar nu m-am uitat in jur sa vad ce comenteaza altii.

ALYNTA,,tu ai avut o "bafta" in sarcina asta cu cozile la doctori...

COSMINICA,si toate fetele ,sa ma scuzati,dar la calculatorul asta a lu barbati-miu nu pot ingrosa,mari sau colora literele

La noi in casa poreclele sunt asa: eu sunt balena ucigasa,copilul e rechinul albastru si sotul e pestisorul auriu ( zise de sot,bineinteles)

elena, s.34 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

cosminica felicitarimulta sanatate si fericire alaturi de printesa voastra
mai am si eu putin si gata.uf tare mi-e greu acum pe ultima suta de metri si suntem tare nerebdatori sa vina bebelusul nostru.
pupici la toate burticutele si la toate albinutele.

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Cosminica,felicitari mamico,refacere usoara si mult laptic pt bebelina!!
Eliza,bine ai venit,sa fii sanatoasa ,mancacioasa si sa iti bucuri parintii zi de zi!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput