Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana ramonaiani "calin" nu cred ca poate sa iti treaca cum trebuie, dar "stefan" cred ca merge...pt ca eu sunt nascuta in "hateg" ... |
Da, chiar asa a fost cand mi-a rectificat moasa pe acte EliSa cu EliTZa [:))]. Si m-am enervat, i-am zis ca e "Eliza, mit TZET".
De cand Ro e in UE, s-au actualizat toate bancile de date la Amt, si au toate literele din fiecare limba. Cu 'Stefan' ai dreptate, insa in Romana o sa ti-l scrie oricine cu virgula, din repezeala, si nu vreau sa incurc copilul inutil.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+
maria_bunica spune:
Si eu ma duc putin la tv langa sot...macar asa adorm mai repede..Noapte buna si pe maine!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
Noapte buna
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+
clodyac spune:
Buna dimineata haideti la o 

Cosminica felicitari sa iti traiasca bebe sa fie sanatos sa va bucurati si tie refacere rapida!!!!

OANA_DU toate gandurile bune le trimit spre tine si iti tinem pumnii!!!

Fetelor se pare ca albinutzele noastre s-au pus pe treaba si in curand se va umple stupul

Carla imi pare rau pt arsura ta eu daca aveam probleme (se intampla foarte rar pt ca am tenul inchis) ma dadeam cu iaurt dar am vazut ca ai incercat deja stii nu as vrea sa te descurajez dar sotul are tenul exact ca al tau si daca se arde nu are efect nimic
stiu cat de rau iti e
iti trimit un 

Saby e tare rau de tot daca scris te face sa razi imi imaginez cum este sa o si auzi

Tiana se pare ca nu vrea sa ne mai scrie nimic ![]()
Eu ca si voi ma simt din ce in ce mai greoaie si de abia pot sa merg pe jos mai mult de abia astept sa vina momentul ii spuneam lui cris ce dor imi e sa fac o baie prelungita cu apa pana la gat 

diseara la 19.00 am programare la ginecoloaga sa vedem ce ne spune
cam atat sa aveti o zi linistita si de abia astept sa citesc vestile despre albinutze

34 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
36 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
clodyac spune:
am uitat ce era mai important 
azi am mai crescut un pic incet incet ne facem baietei mari

fetelor stiu ca sunt absurda dar uneori imi vin ganduri negre fara sa vreau in cap daca bebe nu e sanatos daca nasterea nu o sa mearga cum trebuie
voi va confruntati cu ele sau am eu o problema nu stiu parca sunt paranoica 

35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Serialbastre spune:
Bine ai venit, Eliza! Sa fii sanatoasa, frumoasa si sa te bucuri de tot ce-i bun in viata! Cosminica, refacere usoara si laptic mult si bun pentru fetita! Sa va traiasca! 
Andreea
35+ 
Relusha spune:
Bine ai venit Eliza!!! Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii zi de zi
Cosminica, refacere rapida si mult laptic!!! 

35+ 
AMR 5
Relusha spune:
Oana_du, nastere usoara si refacere rapida...ce putin mai este si iti tii BB in brate!!!!

oana_du 

35+ 
AMR 5
Serialbastre spune:
Oana_du, e aproape ora 8. Tinem pumnii sa fie totul super ok. 
Clody, si eu am emotii din ce in ce mai mari, sa fie totul bine, mai ales ca in iunie doctorita mea pleaca din localitate. Daca nasc pana in DPN (adica 2 iunie) nu-s probleme ... dar daca bebe e mai puturos ?!
P.S. Mai sus am uitat sa schimb semnatura ![]()
Andreea
36 
Serialbastre spune:
Asteptam vesti si de la Picky, nu ?!
Succes celor care merg azi la medic. Cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa ma duc sa-mi iau rezultatul la analiza ptr streptococ, ca am uitat ieri. ![]()
Andreea
36