Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 20
dani3lla spune:
danami frumoasa printesa..si ce botic mumos areeeeee
cris te inteleg perfect cu defrisarea...eu m-am hotarat sa nu ma mai chinui si daca o fi ceva ii zic dr ca vreau sa-l fac padurar sau...vanator![]()
ioana
pt raspuns,eu,mai neexperimentata de felul meu, am crezut ca trebuie sa treaca macar efectul la anestezie![]()
cris sa vii repede cu vesti
miruta se poate sa te intepe de la control.Si eu am patit la fel.Ai grija de tine si stai cumintica in pat,fara efort si ai toate sansele ca bebelina sa mai stea cumintica acolo inca 2 saptamanai
.Pun si pozele in seara asta,promit
alinuta mersi de compliment dar eu cred ca ,daca m-ar vedea elefantica ar fi mandra de trupul ei...eu ziceam ceva de vreo balena asa...
DANA
34+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
CarlaV spune:
Fetele care ati avut monitorizat bebele in timpul travaliului, cum se face asta? Eu am vazut cu electrozi pe burtica sau pe capsorul copilului, numai daca este rupta apa. La voi cum a fost?
Carla,
s.33
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anamariacs spune:
dragelor, va pupam si noi!
felicitari mamicilor: Oana MVT, Violetta, Ely, Cosminica si Oanei pentru noile albinute aparute in odisee!
sa fie albinutele sanatoase, mincacioase si fara colici..sa va lase sa faceti nani linsitite noaptea!
noi suntem acasa, mai mult in pat, de aia nici nu v-am scris zilele astea! asteptam cu interes pe dna dr..luni mergem sa o vizitam!
referitor la dopul gelatinos..cred ca l-am pierdut si eu..sper sa stea bb pina luni cuminte in burtica..avem 37 saptamini..iar cind bb avea 33 sapt era dezvoltat ca un bb de 36..deci..cu atit mai mult stau stresat!
miruta..stai cumintica in pat..nu face efort..papa usor ca sa nu ai probleme de digestie..si stai cu tel linga tine in caz de ceva sa apuci sa suni repede la dr!

pupam
ana-maria
36 weeks, viitoare mami de
Matei-Darian
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
nicuratze spune:
OANA_DU, felicitari!
Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos,si sa te refaci repede!!
DANA_MI,e superba Bianca, ce frumos sta ea cu manuta pe tine!
MIRUTA,iti tin pumnii sa mai stea bebelusa inca 2 saptamani!
CARLA,off,pai atunci astia or sa te foiasca asa pe toata perioda leasingului...
E belea mare daca am mancat 1 kg de capsuni azi? Eu stiam ca nu am voie,ca poate da alergii la copil,acusi vine sotu sa ma certe,are cineva un argument pro?![]()
elena,
s.34 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
clodyac spune:
carla ma bucur ca incepe sa iti treaca arsura
pai nu fac baie scufundata ci numai dus pt ca pe la 6 luni m-am bagat in cada si am iesit cu burtica tareeeeeee si dureri asa ca am renuntat
35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
blue77 spune:
Carlamie eu am avut pe burta 2 chestii, una inregistra inima lui bb si una contractiile, pe tot timpul travaliului...si mi au rupt ei apa cand eram dilatata de 3 cm cred.
Carla ce sa zic de musafiri...oficial nasc la sfarsitul lunii deci in capul lor e ok, eu una n as face niciodata asa ceva dar in fine...sa zicem ca eu sunt mai fraiera de felul meu
Danamifrumoase poze cu printesa ta

Maria

NOI
Cristina
36 +
Yoan Christian si Marc Adrian
(28.08.2004)
AMR 3 saptamani
CarlaV spune:
Elena, asa ma gandesc si eu, ca imi vor baga astia tot felul de comisioane si taxe
.
Eu am tot mancat capsuni fara grija, sunt alergene daca dai la copil inainte de 1 an, dar tu le procesezi, la fel ca si mierea si albusul de ou, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Daca ar fi asa ar trebui sa bei numai lapte de mama in primele 6 luni de sarcina
.
Carla,
s.33
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Blue, multumesc
. Eu stiu ca masuratoarea cea mai exacta este cu electrozi in vagin, pe capsorul copilului, dar nu stiu cum se face la noi, trebuie sa vorbesc cu dr. Oricum prefer sa nu mi se rupa apa deloc, ca la Saby, pentru ca sunt sanse mai putine sa se infasoare cordonul strans.
Clody, imi pare rau ca nu ti-a fost bine la baie, eu am facut baie mereu si la prima sarcina si acum si nu am probleme.
DanaMi, sunt superbe pozele cu printesa ciufulita 
.
Carla,
s.33
philip spune:
elena, mananca mama cate capsuni vrei.
oana_du, felicitari pt bebe dan si refacere usoara!
dana, bine ai revenit, am vazut poze frumoase cu voi, si-mi imaginez ca esti obosita, care mamica proaspata nu e.
mirela, iti tin pumnii sa stea bebelina acolo unde trebuie cateva saptamani.
mirela noua, bun venit!
am fost si noi la medic ieri, ne-au luat proba pt strep B, dr a zis ca totul se prezinta bine si am reprogramat cezariana de pe 27 pe 26, asa voi avea amandoi baietii pe 26 (unul mai, unul iulie). cica trebuie sa ma prezint la spital la 6 dimineata si sa nu mananc nimic dupa miezul noptii. m-am emotionat de numai.
philip
35weeksbabyboy
mommyandreea
mai.iunie09 spune:
DRAGI BURTICI SI MAMICI DE ALBINUTZE SI BONDAREI VA INVIT LA UN NOU CAPITOL
CAPITOL NOU