Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

De la doctor nu ne-am intors cu vesti prea bune...
Dopul l-am pierdut deja(de vreo saptamana cred eu,dar nu avea deloc firisoare rosii prin ea secretia gelatinoasa,astazi mi-a confirmat dr ca nu-l mai am),colul este aproape sters,deschis,sunt deja dilatata 1 cm.Astazi avem 34 de saptamani si 5 zile,doctorul a zis ca trebuie sa o mai tin pe bebita cel putin 2 saptamani in burtica si cam atat as putea sa mai "rezist" maxim pana la nastere.Vestea buna e ca Anto are deja in jur de 2700 g,e bine dezvoltata,deci nu ar fi prea mare riscul daca se naste de acum.
M-a luat total prin surprindere,nu ma asteptam,am o mie de ganduri si sentimente contradictorii,nu stiu cum sa reactionez...fata mea vrea neaparat sa se nasca in luna mai si nu in iunie.Sper sa mai rezistam 2 saptamani.Promit sa dau mesaj in caz de ceva,am salvat deja numerele voastre in agenda telefonului.
Mi-a recoltat si sange si cultura de col,imi ia rezultatele peste 2 zile prietena mea care lucreaza acolo,am facut si control pe masa si eco.La control a durut un pic,dr mi-a zis ca ma "chinuie" un pic sa vada si bazinul cum e si capul lui bebe.Am toate sansele sa nasc natural,sper sa fie asa.Acum mai am intepaturi din cand in cand jos,cred ca de la control.
Va pup si aveti grija de voi si de albinute!

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mirela asa am patit si eu, la 32 de saptamani eram dilatata 1 cm si colul era sters. Am stat numai in pat si am luat Procardia pana la 36 de saptamani si am nascut la 37 de saptmani si 2 zile.
Stai linistita ca numai asa are sanse bebelina sa mai stea in buritca.
Multa bafta.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput