Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Oana_Du, felicitari pentru bebe grasunel!!!

Cris, toata admiratia mea . Nu multi oameni pot face asa ceva, mai ales avand un copil deja.

Deea, super, ce copil cuminte ai!

Dana, e mortala fetita! Ultima poza mi-a placut la maxim. Tu pari cam obosita... sau ma insel?

Miruta, super ca bebelina e mare! Tu stai cat mai linistita, sa mai creasca un picut!

MADA, welcome back!

Carmina 36+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Off-topic: daca vi se propune sa aveti de-a face cu Unicredit sau orice finantator legat de Tiriac, fugiti ca dracul de tamaie!
Am noul leasing la ei, pana acum nu am lucrat deloc cu ei, si ne-au incarcat cu o factura de "diferente" de curs de 22 milioane, apoi la fiecare rata inca 10 euro pentru transmiterea corespondentei, iar in contractul de vreo 100 pagini sunt niste clauze extrem de vagi, evident in favoarea lor, scrise la modul general si evaziv, gen "orice alta plata sau diferenta de plata se suporta de beneficiar".

M-am certat 3 zile cu ei si n-am ajuns la nici un rezultat, daca vor sa inventeze taxe si comisioane pe parcurs ei sunt acoperiti. Nici o firma de leasing nu a facut asa pana acum. Imi pare rau ca imi place mult masina, ca altfel le dadeam cheile si imi introduceam picioarele in contractul lor.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Miruta o sa fie totul bine, ai sa vezi. Important e ca fata e bine dezvoltata deja si dupa cum spuneai si tu chiar daca nu mai vrea sa astepte doua saptamani nu va fi o tragedie. Oricum iti tin pumnii sa mai stea un piculet macar, tu fii cumintica si odihneste-te!

Alex 32+ [o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24
Fetelor am si eu o intrebare, buricutul i-a cazut miercuri dimineata, totul a fost ok dar la 2 zile am vazut sange uscat pe scutecel, disperare mare, am sunat dr., am cautat pe net si am vazut ca e ok si ca nu trebuie sa imi fac griji. Am continuat sa ii pun spirt si Baneocin insa acum e ca o scoarta acolo, la baita nu am dat cu apa pe acolo si nu stiu cum o sa cada chestia aia? Ne indruma si pe noi cineva mai cu experienta?

Nu te speria! E bine ce faci! Continua!Se va usca curand si nu veti mai avea probleme

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Maria Bunica multumesc de intrebare! Am dormit mai bine! Eram franta!
Miruta LASA CA VA FI BINE! Cred ca vei naste usor, tinand cont ca nu ai probleme cu dilatatia! @ saptamani nu sunt foarte lungi, vor trece ele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Maria,Carla ,Clody,Strunfita ,Alex,multumesc.Sper sa o "conving" pe Antonia sa mai stea un pic la mami in burtica.Nu ma asteptam la astfel de vesti si acum realizez ca mai am unele lucruri pe care nu le-am pus la punct ,am zis ca mai am suficient timp pana in iunie.Aveam si 6 examene de dat in perioada 16-30 mai ,nu cred ca mai am vreo sansa.
Clody,imi pare rau dar nu stiu sa-ti zic.Depinde de doctor.Daca la cabinet are contract cu casa de sanatate cred ca ar trebui sa fie gratuit.Eu la spital nu am platit nimic si nici cand mergeam la dr la cabinet nu am platit dar stiu sigur ca policlinica particulara unde avea cabinet avea contract.Asteptam vestile de la doctor.
Carla,nu stiu daca este mai ieftina alta apa termala,mie pe asta mi-a recomandat-o dr dermatolog si pt ten.

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Alynta,si eu sper sa fie asa .Multumesc.Tu cum mai esti?Nu vine bebe pana se intoarce dr , nu?

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Clody, mie imi va recolta dr. mea culturile de col si secretia vaginala si apoi le duc eu la Synevo, unde le si platesc, nu stiu cat costa.
Miruta, eu pe 150ml am dat 27 lei, cat ar fi fost 250ml de la alta firma, nu mai retin acum denumirea.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

multi pupici tuturor si multumim mult pt cuvintele frumoase la adresa Bubulinei noastre
Maria suntem bine si eu si bbitza mananca bine, doarme la fel de bine, a inceput sa ia in greutate si cat de cat am intrat intr-un oarecare ritm si chiar daca s-a nascut mai micutza ne bucuram ca e sanatoasa. pozele in care e asa ciufulita ne plac cel mai mult , sunt primele dupa ce am nascut.
Strumfita ai dreptate eu eram cam zombi dupa primele nopti pt ca nu dormea decat cate o ora maxim 2 dar ne revenim , din cauza asta nici nu am mai intrat pe forum

nasterea la mine a fost pe neasteptate, m-am dus la control la ora 13 si aveam colul deschis si dilatatie 1, m-a oprit sa ma monitorizeze iar dupa vre-o ora aveam 4 asa ca mi-au rupt membranele iar la 5 minute au inceput contractiile puternic pana mi-au facut si epidurala ajunsesem la 8 si m-au bagat sa nasc, am facut degeaba anestezia, si la 17.30 s-a nascut BBlina care a avut apgar 9 si cam asa s-au desfasurat evenimentele la noi

37 + Bianca Maria

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Miruta, ai grija de tine, odihneste-te, sa stea bebe cat mai mult in burtica. Bine ca bebelina e marisoara si nu vor fi probleme. Se parea ca fetita vrea sa fie nascuta in luna florilor.
Si eu am examene de dat, dar nu am sa mai reusesc. Si cel mai important examen il dam cu bebeii nostri.

Clody, eu am platit pentru analiza pentru streptococul de tip B (cred ca tot de asta ziceai si tu) 75 de lei, ca erau doua probe. De la medic am mers imediat cu ele la spital, la laborator. Scumput, ce-i drept, si nu se compenseaza. Eu fac baie in cada, nu chiar cu apa pana la gat, ca da afara de mare ce-s, dar nu o fac fierbinte (nici inainte nu faceam baia prea fierbinte).

Carla, imi pare rau de ce aud. Si eu tot la Synevo am facut analiza, nu stiu daca in orase diferite e acelasi pret. Asa ar trebui.

Andreea 36+

Mergi la inceput