Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna,fetele!

Oana_du,felicitari,mamico,refacere usoara!Bun venit bebeDan Alexandru,sa cresti mare si sanatos.Oauuuuu,ce cozonacel dolofan ai copt tu acolo in burtica,Oana!
Asteptam vesti si de la Picky.Nu a primit nimeni niciun mesaj de la ea?
Cris ,Clody,succes la doctor.Va asteptam cu vesti bune.Cu epliatul va inteleg foarte bine,cred ca in capitolul trecut ma plangeam de aceesi problema....

Kiralina,ma bucur ca au trecut durerile.
Alexsimatei,foarte frumoase pozicile.Ai un par superb.
Relusha,felicitari pentru vestile bune.
Mirela(tizo),bine ai venit.Lasa-ti datele si te vor trece fetele in lista.
Mada,bine ati revenit.Ma bucur ca v-au iesit bine toate.
Dana_mi,ai o printesa superba.Cum v-ati acomodat.
Deea, pentru Darian cumintel.
Strunfita,te-ai mai linistit acum ca a venit sotul...
Daniella,unde sunt pozicile de ieri cu nasica?Asteptam...
Carla,la fel m-am gandit si eu,sa pun balsam mai tarziu ,acum nu vreau sa faca alergii,ceva.Si eu ii dau tot clatire intensiva.Ma bucur ca te-ai odihnit.Ti-a mai trecut arsura?
Bebe beca,cum mai e Sara?

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mtr_mirela spune:

Multumesc pt primire albinute.Oana sa fii sanatoasa si sa-toi traiasca bebele.Bondarul sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii.Sa te refaci repede si sa ai laptic cat mai repede.Noi suntem alaturi de tine si ne bucuram pt.tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Deea, baga si buricul in apa. Dupa baie, sterge-l cu ser fiziologic pus pe compresa sterila. Si apoi da-i cu baneocin pudra. mai tine-o asa cateva zile, pana dispar resturile. dar sa bagi copilul in apa cum trebuie, in felul acesta sa se inmoaie si ce a ramas din cordon pe acolo.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Ioana multumesc ce mai face printesa mica? dar surioara ei?

Maria

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/deea_24

Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

De la doctor nu ne-am intors cu vesti prea bune...
Dopul l-am pierdut deja(de vreo saptamana cred eu,dar nu avea deloc firisoare rosii prin ea secretia gelatinoasa,astazi mi-a confirmat dr ca nu-l mai am),colul este aproape sters,deschis,sunt deja dilatata 1 cm.Astazi avem 34 de saptamani si 5 zile,doctorul a zis ca trebuie sa o mai tin pe bebita cel putin 2 saptamani in burtica si cam atat as putea sa mai "rezist" maxim pana la nastere.Vestea buna e ca Anto are deja in jur de 2700 g,e bine dezvoltata,deci nu ar fi prea mare riscul daca se naste de acum.
M-a luat total prin surprindere,nu ma asteptam,am o mie de ganduri si sentimente contradictorii,nu stiu cum sa reactionez...fata mea vrea neaparat sa se nasca in luna mai si nu in iunie.Sper sa mai rezistam 2 saptamani.Promit sa dau mesaj in caz de ceva,am salvat deja numerele voastre in agenda telefonului.
Mi-a recoltat si sange si cultura de col,imi ia rezultatele peste 2 zile prietena mea care lucreaza acolo,am facut si control pe masa si eco.La control a durut un pic,dr mi-a zis ca ma "chinuie" un pic sa vada si bazinul cum e si capul lui bebe.Am toate sansele sa nasc natural,sper sa fie asa.Acum mai am intepaturi din cand in cand jos,cred ca de la control.
Va pup si aveti grija de voi si de albinute!

Mirela 34+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Miruta..felicitari pt bebelina bine dezvoltata si grasunica si incearca sa te odihnesti mai mult,stai in pat si fara efort,poate va mai sta printesa putin la caldurica..Hai,fii curajoasa si totul va fi bine..Ai grija de tine si te mai asteptam cu vesti!!
Ioana..cum mai sunt fetele?A trecut raceala?

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

dani3lla e o scumpa nasica ta cea mica! Iar tu esti o elefantica simpatica

34+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana_du, felicitari, sa fii sanatoasa si sa te refaci repede. Ai un bondarel record pana acum .

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

FETELOR AM UN MESAJ DE LA OANA_DU"AZI DIMINEATA LA ORA 9 S-A NASCUT DAN ALEXANDRU. ARE 4 KG SI 80 GRAME SI 54 CM, APGAR 10, CEZARIANA"

Felicitari Oana! Sa-ti traiasca baiatul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Uffff, mereu sunt pe fuga, asa mi-ar placea sa ma intind la povesti... Trebuie sa merg sa-mi rad sotul in cap (i s-a pus pata iar) si apoi sa ma ocup de tot felul de maruntisuri care depind de mine, organizare etc.

LauraOana, te admir cata rabdare ai avut cu sotul si numele.
Clody, nu ma descurajezi, stiu ca asa este cu arsura, nu prea trece cu nimic. De ce nu faci o baie lunga cu apa pana la gat? Daca nu este foarte fierbinte si ai membranele intacte atunci nu se intampla nimic. Pe mine ma relaxeaza foarte bine.
Deea, cu buricul sunt de acord cu Ioana, trebuie udat si ingrijit, nu te speria .
Mada, bine ai revenit, mie imi place numele scris cu I si doi n.
Blue, mai dar ce si-au gasit rudele sa vina in vizita, tu (teoretic)ai ditamai morcovul si ei au chef de plimbare.
Miruta, la arsura pare sa mearga bine apa termala de la Avene (chiar, alte marci mai ieftine sunt bune?), pe piept o sa-mi iasa bubite dar nu pe toata zona, ma mai ustura doar o incheietura de la mana, o sa ma mai tin umeda si asta-seara si sper sa scap.
Eu zic ca mai stai bine 2 saptamani, am o prietena care a stat 2 saptamani cu dilatatie 2 si era la al 3-lea copil, deci teoretic trebuia sa nasca mult mai repede.

Ma cheama datoria (si datoriile, uff). Mi-am facut o mie de nervi azi.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

miruta iti tin pumnii sa mearga totul asa cum trebuie felicitari pt bebe gras

am si eu o intrebare cultura de col nu stiu daca spun bine se face in spital ? eu ma duc la cabinetul ei particular si deja dau 100 ron si presupun ca e scumpa analiza asta nu? la ce sa ma astept?

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput