Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Blue, felicitari pentru vestile bune; mai e putin putin;

Eu ma duc sa beau o gura de cafelutza si apoi la maternitate sa-mi iau o tensiune si analizele complete ca le-a lasat dr la rezident;apoi putin in parca cu prietenele mele gravi si cele bebelusi; ma duc sa le descos pe mamici iar cu ce imi mai tbuie, desi toate ma intreaba de unde stiu multe deja si raspuns:"foruuuummmmm".

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

De la Ely nici o veste nimic?

porumbita, multumim

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

lauraa sa itiprinda bine plimbarica si aunt de acord nu stiu ce faceam daca nu erati voi cred ca ma panicam de o suta de ori pe zi

si eu de abia astept sa ne povesteasca ely cum a fost nasterea

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

pupici albinutelor

Oana, Violeta, Ely, Cosminica, Oana_du, felicitari pt bblusi, sa dea DD sa fie sanatosi si mancaciosi

Cateva poze si cu noi, astazi implinim o saptamana

37 + Bianca Maria

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

FELICITARIIIIIIIIII OANA_du!!!!!Sa-ti traiasca BEBE GRASUNEL!!!!
Sa nu radeti de mine,dar plang la greu...E PRIMA MEA NASTERE IN DIRECT!!!!!Adica particip in timp util la anunt...

Felicitari DANA MI,PENTRU FRUMUSETEA MICA!!!

34/35cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

pupici albinutelor

Oana, Violeta, Ely, Cosminica, Oana_du, felicitari pt bblusi, sa dea DD sa fie sanatosi si mancaciosi

Cateva poze si cu noi, astazi implinim o saptamana

37 + Bianca Maria

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

superbaaaaaaa; sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Oana_du,felicitari mamico,refacere usoara si mult laptic pt bebe!!
Dan Alexandru,bine ai venit,sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume!!
Oana,te asteptam cu poze cu grasunelul..wowow..ce albinuta mare a dospit la tine in burtica!!

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dana mi.............e superba Bianca

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna!!

Clodyac..tin pumnii pt deseara la ginecolog,sa vii cu vesti bune!!In legatura cu gandurile..si eu le am..ma gandesc ca daca bebe nu este perfect sanatos,daca nu s-a vazut problema pana acum la eco,dar el are vreo problema..off,e normal sa fim asa..se apropie momentul si grijile sunt mari!!Dar va fi bine..stii asta,nu?Felicitari pt schimbarea semnaturii!!
Serialbastre..felicitari pt cele 36 de sapt si sa vii cu rezultat bun de la analize!!
Mirela..bine ai venit,sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!
AlexsiMatei..esti dragalasa foc..ai o sclipire in ochi extraordinara!!Esti super tare cu viziunile tale..Cand plecati la Viena?
Alynta..super ca te-ai odihnit mai bine aseara!!
Carla..buna vestea,ma bucur ca ai incarcat un pic bateriile!!
Strunfita..felicitari pt vestile bune de la eco si ma bucur ca a ajuns sotul tau cu bine acasa!!
Blue..exact ce iti lipsea in perioada asta,vizite neasteptate..off
Deea..ce mai face Darian?Tot asa cumintel noaptea?
Cris..esti tare..Cand mergi la medic?Parca azi nu?Sa nu ne tii prea mult in suspans!!
Kiralina..ma bucur ca esti ok si ca au trecut durerile!!Felicitari pt noua semnatura!!
Relusha..felicitari pt vesti..bine ca este bebe in regula!!
Ela..sanatate si ai grija de tine!!
Blue..felicitari pt vestile bune de la moasa..4 zile trec repede..bravo!!
Mada..bine ati revenit cu bine din Romania,felicitari pt vestile bune de la eco si pt alegerea numelui..imi place
Laurraa..plimbare placuta!!Dimineata am avut o surpriza placuta..mi s-au desumflat picioarele la jumatate..tot e ceva..
DanaMi..chiar cu gandul la voi m-am trezit azi..Ai o printesa scumpa foc..asa ciufuliciCum este?Ce program aveti?Doarme bine noaptea?

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

FETELOR AM UN MESAJ DE LA OANA_DU"AZI DIMINEATA LA ORA 9 S-A NASCUT DAN ALEXANDRU. ARE 4 KG SI 80 GRAME SI 54 CM, APGAR 10, CEZARIANA"

WOOWWW!!!Dar ai muncit mamica la el.... ce baiat mare ai Oano!!!Bine ai venit Dan Alexandru!Sa-ti traiasca,sa fie sanatos,fericit si cuminte!!!Refacere rapida si te asteptam acasa!

Ramona 34+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput