Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Buna.
Acum am intrat si nu ma simt prea bine, m-a cam doborat raceala.

Picky Toto si Oana_du vad ca sunteti urmatoarele pe lista mamicilor. Sa dea Dumnezeu sa aveti bebei sanatosi si sa
va refaceti repede dupa cezariana.

Clodyac si eu am ganduri negre si nu stiu cum sa scap de ele.

Oana_du intre timp vad ca ai si nascut. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos!

Ma duc sa stau putin in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Oaaanaaaaaaaaaaaaaaaa FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!
CE BEBE GRASUNEL! Bravo si pt nota, refacere rapida mamicooooooooooooooooooooooooo!

Ne-ai luat prin surprindere!
Imi dau ochii in lacrimi!

36 + minune de Maya Teodora
AMR 3 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Picky tinem pumnii si pentru tine! Asteptam vesti

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Oanafelicitari, bravo la bb grasun numai bucurii

Kiralinabravo pt 34 de saptamani...mai ai un pic, ah ce as mai manca si eu o inghetata

Gata mi a plecat moasa si mi a zis ca inca 4 zile am de stat linistita si apoi gata sa ma misc cu cat mai multe contractii cu atat mai bine....ca tre sa lucreze colul

In fine vestea buna e ca pot sa ies.....youpii

NOI
Cristina 36 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Multumesc fetele pentru urari! Doctorul s-a exprimat ca placenta e inca "frageda", deci Doamne ajuta sa stea mumintica acolo inca 2 saptamani.
Eu o "pata" de cand am ramas insarcinata: folosesc doar hartie igienica extrem de alba sa pot vedea eu tot (fiecare om cu nebuniile lui). Iar astazi dimineatza mi s-a parut ca am vazut o pata mica roz pal; am pus si in interior da nu era nimic.Sper sa fi vazut eu rau.

Clody, eu sunt prima la ganduri; parca sunt nebuna Ma cert singura de multe ori pentru gandurile mele de 2 lei mai ales ca dr mi-a mai si zis ieri" sa stii ca si pe mine ma strange un pic pe spate cu uterul tau ce gasim noi acolo".Noroc ca am incredere mare in el.O sa fie bine.TREBUIE

nicuratze, super simpatice "alintaturile"familiei

Carla, ai fost tare cu "fututantul"

dani3lla, dulcel raaaauuuu catzelu tau; sa-l mananci nu alta; chiar fetele ca intreba Dana, la act timp te duce in rezerva dupa cezariana si la cat timp iti aduce bebele?

AlexsiMatei, foarte frumoase pozele iar tu radiezi toata; si eu imi doresc bucle multe la fetitza desi noi avem parul drept amandoi

cris_82, eu am apelat de la inceput la salon cu epilatul; stiam ca nu am cum singura si m-am dus sa mi se obisnuiasca "comoara" cu durerea;

LauraOana, o sa fiti amandoi de acord nici cand nu te astepti ai sa vezi; Sebastian e f frumos

maria, si la mine s-au mai desumflat

mirela, bine ai venit

pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

oana du...feliciatri mamico!!!!!!!!!
refacere usoara si mult laptic pentru bebicsa-ti traiasca puiutul mumos,sanatos si necolicos

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexSiMatei
LauraOana ce veste buna mi-ai dat cu cele doua saptamani pt declararea bebelui in Austria, si noi suntem in urma cu numele si nu cred ca o sa ne hotaram in urmatoarea luna jumatate...

Laura tocmai afirmase ca are cetatenie austriaca. Daca tu nu ai, nu as pune bazele ca ai timpul ala la dispozitie ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

BINE V-AM REGASIT!!FELICITARI PROASPETELOR MAMICI,MULTA SANATATE SI PUTERE,SA VA BUCURATI ALATURI DE CEI DRAGI DE BEBEII VOSTRI FRUMOSI!!!!

Am lipsit 2 saptamani..si acu ce sa vad..foiala mare in stup!!Ma bucur sa aud ca toata lumea e bine si ca nu au fost probleme pana acum.Sper sa intru si eu in linie dreapta si sa pot fii mai des aproape de voi,asa cum imi doresc.

Noi ne-am intors acum o saptamana din Romania,am rezolvat in mare ce ne-am propus..si am facut fata cu brio la vreo 2000 de km.Dupa, am intrat in curatenie generala si ieri a fost prima zi de relash...Treaba si cumparaturi mai avem la greu..dar suntem multumiti ca suntem aici.Pe BEBE l-am vazut saptamana trecuta,avea deja 2400...Cred ca suntem cu o saptamana mai marisori..adica avem 34/35 de saptamani.A...SI AVEM SI NUME.....IANIS EDUARD(acum dezbatem daca IANIS cu I sau cu y.

Va las deocamdata si va doresc numai bine!!!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/PasteCatolic2009#

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Buna tuturor!

Sunt de la odiseea licuricilor de ianuarie februarie si vin buzna la voi cu un anunt (in cazul in care intereseza pe cineva desigur)

Am cumparat Colic Calm-ul online din SUA pt baietelul nostru cand avea colici puternici; mai avem o sticluta ramasa (lui intre timp i-au trecut colicii, are 3 luni jumate)
Asta e produsul: http://www.coliccalm.com/ si despre el cititi aici:
http://www.coliccalm.com/faq.htm

pretul e cel de pe site 37.95 dolari; dc sunteti din Bucuresti ne putem intalni sa vi-l dau; pt cei din provincie se adauga costul transportului (nu stiu exact cat e cu posta romana)

mailul meu e la profil.

Multumesc, nasteri usoare si bbi necoliciosi va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Clody..............corect spus maraton..si drept recompensa ca o chinui pe fi-mea in astfel de momente,imi trage o mama de bataie de ma lasa lata....Eu mai am putin si termin..la 4 avem programare si noi la dr. sa vedem ce ne zice

dani3ella..........Spiderman?Esti tare
ce dragalasa e catelusa tasi daca nu o sa vrea sa iasa ciobanesc mioritic..poate un saint bernard macar

relusha.............felicitari...sunt vesti bune,mai ales ca bebitul tau e bine

Ela.................insanatosire grabnica..ca sa treaca mai repede

35+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput