Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 13
ancy_2405 spune:
buna burticutelor
mtr mirela bine ai venit si sarcina usoara in continuare.

picky

oana

nastere usoara amandorura

asteptam vesti de la ely2304.o zi cat mai buna va doresc

anca
AMR 5 zile
Alexandru George
AMR 5 zile
cris_82 spune:
fetelor..nu-mi vine sa cred ce greu e cu epilatul asta
.Inainte puteam sa ma contorsionez pana ajungeam unde trebuie,si acuma ..doar un copan am terminat si sunt deja franta
35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
kiralina spune:
Hello burticute si mamici,
Mi-a trecut durerea de burtica. 
Dar aseara chiar ma speriasem, si incepusem sa cred ca am contractii dureroasa. Ma durea din cand in cand cam 1 min tinea. Incepusem sa le si notez.
Bebelina era jos de tot cam acolo unde e linia slipului si mai si avea chef de impins cu capul si funduletul de simteam ca imi plezneste pielea. Sotul zicea ca e panarama si are chef de plimbare.
Anyway, bine ca s-au linistit apele. :)
Acum e cocotata iar sus de mi-a urcat stomacul in gat. Nu stiu cum reuseste sa se plimbe atata :)
Si aseara de suparare am si ras o ditamai inghetata Nirvana. Cum nu aveam in casa, s-a dus sotul pana la benzinarie sa imi aduca una.
33 saptamani cu
Ada Ruxandra 
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mtr_mirela Buna dimineata albinute.Eu sunt o burticuta de 33 saptamani care asteapta un baietel pe care o sa-l cheme David si care urmeaza sa vina pe lume pe 27 iunie.Sper sa ne primiti si pe noi in stupul vostru chiar daca am venit asa tarziu.Noi pana acum am postat pe un alt forum dar o prietena ne-a rec si forumul acesta care ni se pare complex.Sa traiasca Eliza si sa fie sanatoasa alaturi de familia ei.Mult noroc.Albinute care dintre voi naste la Elias cu Mona Zvanca? Care mergeti la Academica in Bucuresti?VA pup albinute si sa fiti sanatoase si ganditi pozitiv. |
Nastere usoara! Si baiatul meu e nascut pe 27iunie 2007 si il cheama David!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 fetelor..nu-mi vine sa cred ce greu e cu epilatul asta ![]() .Inainte puteam sa ma contorsionez pana ajungeam unde trebuie,si acuma ..doar un copan am terminat si sunt deja franta![]() |

Hai ca esti tare!Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 38+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
Kiralina......la mine cam de 2 saptamani e cam aceeasi poveste...muta organele mele dupa bunul ei plac..si se agita asa de tare de parca imi plezneste pielea
,iar cand se apasa in jos..baia imi devine cea mai buna prietena
(pishu la greu..chiar daca nu am baut atata de mult)
35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
cris_82 spune:
cum am putut sa uit

..sa-mi fie rusine
felicitari pentru noua semnatura

35+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AlexSiMatei spune:
Mirela bine ai venit! Si eu am DPN tot pe 27 iunie, iar David a fost si la noi pe lista de nume (intre timp am devenit teribil de confuzi...) ![]()
Am facut jumatate de ora de Pilates si o sa ies si la plimbare cu viitoarea nasa a lui Bebe X si bebelusul ei cel frumos ![]()
O zi minunata tuturor!
Alex
32+
[o sa ne hotaram la un moment dat...] Victor
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
clodyac spune:
Buna din nou

Va multumesc la toate pt incurajari ...offf hormonii astia de abia astept sa tin pe bebe in brate si sa termin cu paranoia 
Cris sunt alaturi de tine dupa ce ma epilez zici ca am fost la maraton asa gafai ca sa nu mai spun ca ies cu o burtica tare
si eu tb sa ma apuc cred ca peste o ora ca sa fiu fresh diseara la control sper sa nu ma urce pe masa 
Felicitari tuturor burticilor care si-au schimbat semnatura 
sa ajungem cu bine la final
Acum asteptam vesti de la viitoarele mamici

35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya