Mamici de Pufuleti de Ianuarie -Februarie 2010(1)
Raspunsuri - Pagina 20
Criss75 spune:
Si mie mi-a iesit fetita, dar nu vreau sa ma bucur prea tare pana nu vad liniutele cu pricina. Fetita mi-as dori...
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
happymum spune:
prima data cand am fost insarcinata, imi doream tare mult un baietel mai intai si apoi o fetita. doctora nu a vrut sa imi zica insa ce a fost.
acum imi doresc un copil, ce o fi, al meu sa fie si sa ajung sa il tin in brate de data asta, sanatos si frumos si gras si cu tot ce ii trebuie ![]()
nici nu mai indraznesc sa sper ca voi avea 2 copii... acum m-as multumi cu unul macar...
vom vedea, nu?
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum ioanact am doua rugaminti la tine. vreau si eu testul despre care vb... si te rog muuuuuuuult, schimba culoarea de la "asa a inceput odissea noastra"... nu cu negru, te rog mult... orice iti place, dar nu negru... ca e trist... si odiseea noastra (ca sper din tot sufletul sa fie si a mea), e veselaaaaaaaa si plina de iubire si viataaaaa.... saru'mana. sa nu te supi pe mine, da? ![]() Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie ![]() Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...![]() Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania! Au nevoie de ajutor ACUM www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea |
Nu ma supar, am schimbat culoarea..nu m-am gandit ca daca am scris cu negru nu ar fi un moment de bucurie..
si..despre ce test vorbesti?
ALBUM
6
si 3 maselute ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donna_n DPN 28.12.2009 Ioana, nu te stresa din cauza testelor. Eu am simtit ca sunt insarcinata la o saptamana! Mi-am facut 3 teste negative, recunosc, din nerabdare, pana cand am vazut doua liniute. Tocmai de aceea nu indrazneam sa scriu nimic la odisee desi eram pe listuta de 3 saptamani. Testul mi s-a pozitivat abia la 7 zile de la intarzirea CM. Deci fii optimista! ![]() 5+ |
cum ai simtit ca esti gravi??????????????????????
Poze
Visam si noi la un
Nik0le spune:
happymum, mi-ai luat vorba din gura, Ioanact, multumim pentru promptitudine! Ideea e ca din ce am observat pana acum vestile foarte foarte triste se anunta in negru aici pe forum...
happymum, uite linkurile catre cele doua teste:
test1
www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">test2
Edit ca primul link l-am pus aiurea... ![]()
happymum spune:
testul cu daca e fetita ori baiat....
mersic.
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
nik0le perfect explicat. mersi muuuuuult pentru link.
daca e sa raman luna asta, e fetitaaaaa... ce m-a amuzat cum danseaza bebe... ![]()
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
Beatrice1982 spune:
de acord cu happymum.....frumoasa odiseea voastra........si eu vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne ajuta la fiecare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa va fie bine si sa ajumgeti sa va tineti bebeii in brate!!!!!!!!!

Poze
Visam si noi la un
Nik0le spune:
happymum, vezi ca-s doua linkuri, daca ai vazut mesajul meu inainte sa-l editez, primul nu mergea, l-am corectat intre timp. Sunt curioasa daca si celalat test (primul link) iti zice ca tot fetita vei avea. 
Donna_n spune:
Si mie mi-au iesit amandoua ca voi avea baietel. Ce frumosss! Sotu' e happy, dar mie mi-ar fi totuna cu orice, bb sa fie
. Simonette felicitari pentru analize
. Maine merg si eu dupa ele.
Va
pe toate!
6+