Mamici de Pufuleti de Ianuarie -Februarie 2010(1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Simo, hai ca m-am luat cu altele si am uitat sa-ti spun ca ma bucur tare ca ti-au iesit bine analizele! Asa sa o tii pana la capat si fetita sa fie sanatoasa tun! Sau baietelul... Glumesc si eu, nu te superi pe mine, da?

Beatrice, bafta multa sa se lipeasca samburelul cat mai repede!

Donna, te asteptam maine cu vesti bune despre analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

DPN 28.12.2009
Ioana, nu te stresa din cauza testelor. Eu am simtit ca sunt insarcinata la o saptamana! Mi-am facut 3 teste negative, recunosc, din nerabdare, pana cand am vazut doua liniute. Tocmai de aceea nu indrazneam sa scriu nimic la odisee desi eram pe listuta de 3 saptamani. Testul mi s-a pozitivat abia la 7 zile de la intarzirea CM. Deci fii optimista!

5+

cum ai simtit ca esti gravi??????????????????????

Poze
Visam si noi la un

Deci, desi pe de-o parte nu imi venea sa cred ca sunt gravida pentru ca imi prea doream si mai ales dupa cele 3 teste negative, unul din ele fiind facut chiar in prima zi de intarziere. Insa desi stiu ca normal toate simptomele incep de la a 4-a, 6-a saptamana incolo la mine au aparut foarte repede. La un moment dat mi-era frica sa nu fie autosugestia, da chiar mi-era greata! Si cam la o saptamana dupa ovulatie, de fapt dupa ce a aparut bb am inceput sa ami dureri de burta, aproape ca la cm, dar nu de asa mare intensitate. M-am ingrijorat totusi si dupa ce m-a durut tare intr-o noapte m-am dus repede la dr sa nu fie vb de vreo apendicita sau mai stiu eu ce. Si mi-a zis ca uterul e marit si ca cel mai probabil se pregateste de sarcina, dar ca era prea devreme sa fie sigur. Oricum mami si toti restu' mi-au spus ca nu are cum ca ele nu au auzit de dureri de la sarcina. Deci am cam incetat sa sper. Si totusi...a fost sa fie cu ochisori Nu pot sa-ti explic exact, dar au fost multe schimbari intr-un timp destul de scurt. Si inca mai urmeaza... Iti doresc din toata inima sa-mi impartasesti sentimentele cat mai curand si sa pot sa-ti spun bine ai venti la noi in odiseea pufuletilor

Imi pare rau daca am scris prea mult...dar nu mi-am dat seama

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Io mi-s balonataaaaa! Peste putin timp plec acasik la iepurasii mei...Asa ca vb maine de-acum!!! O seara frumoasa si somn usor la burtici!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

happymum scuze..a tb sa ies afara cu Ioana (acum am pus-o sa doarma, pot sta linistita pe forum) si nu am putut sa iti raspund..oricum ti-a raspuns Nik0le..

Beatrice1982 te asteptam la noi odisee..am vazut si pozele voastre, mi-au placut.. dar cel m mult poza asta..ai fost o mireasa tare frumoasa .

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

simonette pleci acasa?? lucrezi pana la ora asta? Si tu sa ai o seara minunata.

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asa este Ioana!!! Amandoi ati fost frumosi iar cea mica e o scumpaaaa si o frumoasaaaaa!!!! Frumoasa familie!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu ai scris mult donna....deloc.............

inteleg de ce erai tu sigura...
de latfel toata lumea zice ca ai un feeling ffffffffffff...............ciudat pe care pana atunci nu l-ai avut......dar......
de trei ani de cand incercam si noi deja cred ca am trecut prin toate feelingurile si tot nimic.,......ciudat e ca niciodata nu am ramas.....
ramane daca nici luna asta nu va fi nimic.laparoscopia.de care ma pregatesc de cateva luni tot sperand ca nu va trebui sa o fac...........................

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

happymum scuze..a tb sa ies afara cu Ioana (acum am pus-o sa doarma, pot sta linistita pe forum) si nu am putut sa iti raspund..oricum ti-a raspuns Nik0le..

Beatrice1982 te asteptam la noi odisee..am vazut si pozele voastre, mi-au placut.. dar cel m mult poza asta..ai fost o mireasa tare frumoasa .

ALBUM
6 si 3 maselute

mersi........................
vreau sa am un bebe la fel de frumooosss..............................

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput

Poftiti la un: CAPITOL NOU.

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Beatrice, bafta multa sa se lipeasca samburelul cat mai repede!

Doamne da!!!!!!!!!!!

Poze
Visam si noi la un

Mergi la inceput