Mamici de Pufuleti de Ianuarie -Februarie 2010(1)
Raspunsuri - Pagina 21
Nik0le spune:
Simo, hai ca m-am luat cu altele si am uitat sa-ti spun ca ma bucur tare ca ti-au iesit bine analizele! Asa sa o tii pana la capat si fetita sa fie sanatoasa tun! Sau baietelul... Glumesc si eu, nu te superi pe mine, da?
Beatrice, bafta multa sa se lipeasca samburelul cat mai repede!
Donna, te asteptam maine cu vesti bune despre analize!
Donna_n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
cum ai simtit ca esti gravi?????????????????????? Poze Visam si noi la un |
Nu pot sa-ti explic exact, dar au fost multe schimbari intr-un timp destul de scurt. Si inca mai urmeaza...
Imi pare rau daca am scris prea mult...dar nu mi-am dat seama
6+
simonette spune:

Io mi-s balonataaaaa!
Peste putin timp plec acasik la iepurasii mei...Asa ca vb maine de-acum!!! O seara frumoasa si somn usor la burtici!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Ioanact spune:
happymum scuze..a tb sa ies afara cu Ioana (acum am pus-o sa doarma, pot sta linistita pe forum) si nu am putut sa iti raspund..oricum ti-a raspuns Nik0le..
Beatrice1982 te asteptam la noi odisee..am vazut si pozele voastre, mi-au placut.. dar cel m mult poza asta..ai fost o mireasa tare frumoasa
.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Ioanact spune:
simonette pleci acasa?? lucrezi pana la ora asta? Si tu sa ai o seara minunata.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
simonette spune:
Asa este Ioana!!! Amandoi ati fost frumosi iar cea mica e o scumpaaaa si o frumoasaaaaa!!!! Frumoasa familie!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Beatrice1982 spune:
nu ai scris mult donna....deloc.............
inteleg de ce erai tu sigura...
de latfel toata lumea zice ca ai un feeling ffffffffffff...............ciudat pe care pana atunci nu l-ai avut......dar......
de trei ani de cand incercam si noi deja cred ca am trecut prin toate feelingurile si tot nimic.,......ciudat e ca niciodata nu am ramas.....
ramane daca nici luna asta nu va fi nimic.laparoscopia.de care ma pregatesc de cateva luni tot sperand ca nu va trebui sa o fac...........................
Poze
Visam si noi la un
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact happymum scuze..a tb sa ies afara cu Ioana (acum am pus-o sa doarma, pot sta linistita pe forum) si nu am putut sa iti raspund..oricum ti-a raspuns Nik0le.. ![]() Beatrice1982 te asteptam la noi odisee..am vazut si pozele voastre, mi-au placut.. dar cel m mult poza asta..ai fost o mireasa tare frumoasa .ALBUM 6 si 3 maselute ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTINA /IUSTIN hai la mami in burtica! |
mersi........................

vreau sa am un bebe la fel de frumooosss..............................
Poze
Visam si noi la un
Ioanact spune:
Poftiti la un: CAPITOL NOU.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le Beatrice, bafta multa sa se lipeasca samburelul cat mai repede! |
Doamne da!!!!!!!!!!!
Poze
Visam si noi la un