Mamici de Pufuleti de Ianuarie -Februarie 2010(1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Nik0le asteptam maine vestea cea mare.
simonette eu m-am gandit la nume (dupa cum vezi si la semnatura), daca va fi fata, o va chema IUSTINA, iar daca va fi baiait il va chema IUSTIN..asa am vrut si pe Ioana sa o cheme Iustina (iar daca era baiat Iustin), dar ne-am gandit ca s-a nascut aproape de Sf Ioan Botezatorul (si asa stiu eu ca se pun numele in functie de Sf care e apropiat de data nasterii), dar acum ..indiferent cand se va naste Iustina/ Iustin ii vom pune.
onitza , atunci sa fie cu okisor'..
ramayanaa eu am dureri de spate, m bine zis de mijloc, dupa ce am nascut-o pe Ioana.. au inceput durerile..m ales cand o schimb sau stau aplecata/incordata..este si asta un simptom..dar stiu ca m tarziu..nu in primul trim de sarcina..dar cine stie..poate fi si acum..

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA/IUSTIN hai la mami in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ptr prima echografie am fost la un centru de planificare familiala si acolo mi s-a recoltat sange si secretie ptr un set de analize
Cred ca sunt urmatoarele: Papa-nicolau, hiv, listeria, toxoplasmoza si nu mai stiu!
Apoi m-am interesat si eu de un medic bun cu care sa ma consult pe perioada sarcinii si cu care sa nasc! Un medic la un spital...si am gasit unul cu super-reclama dar inca nu l-am cunoscut! Il voi cunoaste pe 27. Doamne Ajuta!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Am verificat si eu testul pe care vi l-am dat in cazul lui iannis se potriveste, in cazul lui luca n-am verificat! In schimb testul pus de Larisa mie imi spune ca Iannis ar fi trebuit sa fie fetita! Deci ne ametesc!!! Daaaaar eu o sa iau de buna ce a zis testul facut de mine

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

larisel, testul tau a nimerit-o pe fii-mea, si la tura a doua imi zice ca tot fata e, indiferent ca s-a lipit deja sau urmeaza abia luna asta. Sigur ca o sa il iubim pe bebe cand vine, indiferent ce va fi, plus ca sunt o gramada de avantaje si daca e fata, in primul rand ca fii-mea o sa aiba o cea mai buna prietena langa ea. Sotul isi doreste si bb3, ceea ce eu nu ma mai incumet decat daca o fi baiat si oi avea mai putine greturi (am auzit ca ar fi o legatura intre sexul lui bebe si amploarea greturilor, daca iese baiat va zic eu pe probate cum e!). Ca daca e fata si mi-o fi la fel, cred ca nici de forum n-o sa-mi mai arda...

Ioanact, maine dimineata la prima ora postez! Foarte frumos nume i-ati ales lui bebe! La fel si Donna si Simo si larisel si onitza, sper ca n-am uitat pe nimeni, toate numele alese sunt foarte frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Corect, Simo! Si eu iau de bun tot testul tau, dar pe negativ: ca doar daca fii-mea ar fi trebuit sa fie baiat si acum ar trebui sa vina fata inseamna ca o sa am baiat! Cred ca v-am zapacit de tot cu rationamentul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Uitati www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">aici inca un test de ghicit sexul. Cu testul simonettei mi-a iesit si cel pus de mine . Ce sa mai zic? Ce-o fi o fi...eu il iubesc deja enorm.

As propune sa trecem linkurile astea pe prima pagina, sunt mai usor de folosit. ioanact te ocupi tu?

6

asa incepe odiseea mea

Sa pun pe prima pagina linkurile de 'ghicit' sexul bebelusului?

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput

M-a sunat Dr sa-mi spuna ca rezultatele sunt bune si ma asteapta saptamana viitoare la eco! Papa Nicolau -normal, Toxoplasmoza-am imunitate, Rubeola-am imunitate, Cito-megalo-virus-am imunitate si toate celelalte sunt in limite normale!!! Dau o limonada

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le
Chiar, fetelor care mai aveti copii, v-au cerut doctorii analizele de la sarcina/sarcinile precedente? Sau au luat sarcina noua de la zero, cu toate analizele?

Da, mie mi-a cerut..numai ca nu le m aveam , cele de la Ioana ..si a tb sa le repet..ma refer la sarcina care am pierdut-o acum 2 luni..acum, daca voi fi insarcinata, ma voi duce cu analizele care le-am facut, daca imi zice sa repet, le voi repeta ..mai ales ca eu am avut infectie urinara..s-ar putea sa le repet iar..dar banuiesc ca nu toate.

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ioanact am doua rugaminti la tine. vreau si eu testul despre care vb... si te rog muuuuuuuult, schimba culoarea de la "asa a inceput odissea noastra"... nu cu negru, te rog mult... orice iti place, dar nu negru... ca e trist... si odiseea noastra (ca sper din tot sufletul sa fie si a mea), e veselaaaaaaaa si plina de iubire si viataaaaa....
saru'mana. sa nu te supi pe mine, da?

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput