*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 21
dandusa spune:
ora de gustat linistea...![]()
Stewie,
sa nu uit...pentru dintisori da-i cu un gel ceva.lasa-l sa roada la suzeta,jucarii,degetele tale,babetica...orice il calmeaza.sant unele jucarii cu lichid care merg puse la frigider si apoi le roade cu pofta.il calmeaza instant.si pe Raducu il chinuie.i-au iesit doi dintisori si nush ce se vede pe acolo,ca-i tareee marait...
Spiridus,
ziceai ceva de pui mort in ziua respectiva.nu inteleg ce vrei sa spui.poti dezvolta putin,te rog?(daca are 2-3 zile de la taiere,nu-l dai la copil?)
zici ca nu mananca Alex?pai ce insiri tu acolo,ce-i?la cum arati tu,cu cine vrei sa semene copilu,falcos?crezi sau nu...fiica mea nu a mancat in viata ei O briosa...si zilnic fac ceva bun.la ea si 'bun-ul' este cu limita.eu zic ca n-ai motiv de stres si te iei de Alex mititelul.a mea are 12 kg la 2 ani si 6 luni.ne-ati luat au ba?![]()
Malinas,
Crinuta are mai multe jucarii cu care doarme.toate se misca prin roatatie sau niciuna.se plictiseste repede de ele si le schimba.jucaria preferata de (a)dormit,sant eu.nimeni si nimic nu ma poate inlocui![]()
Cameliam,
eu zic asa...pune olita bineeee,ascunde-ooo si uit-o pana la 2 ani.daca vrei liniste si pace nu incerca ritualul cu olita.nu exista un astfel de ritual la varsta asta.chiar si un an,este f devreme(controlul sfincterelor).am auzit de copii care faceau la olita la 8-10 luni si care la 2-3 ani,aveau pampers.
regres totallllll.fapt dovedit ca nu era momentul,darrrr parintii incapatanati 'al meu face,al meu drege'.trebuie sa fie si ea de acord cu aceasta etapa din viata ei...ori ea,nu-ti poate arata asta,inca...
Diamisha,
still a lady
poze noi cu nora mea frumoasa?
Criss,
cam aceiasi prb o avem si noi cu insectele(Crinuta).banuim un purice.avea doua bubite...dar prb naspa este ca se scarpinaaaa intr-un hallll...pana la sange.ieri am fost la un dr homeopat si ne-a dat tot felul de granule/siropele.azi deja este mai bine.ti-as recomanda si tie sa mergi la un homeopat.personal,sant mult mai impacata cu metoda asta.noi aveam prb cu mancarea si cu viermisorii.de cand am inceput tratamentul,fata mea cere de mancareeee

Anca,Eli,
ce frumos povestiti despre experientele din copilarie.atat de natural...mi-ar fi placut ca si copii nostrii sa aibe parte de un sfert din copilaria pe care am avut-o noi in vacantele de vara la tara.ce amintiri,ce nostalgii...
azi am facut vaccinul de 6 luni.l-am lasat cu tati la intepat.sant in perioada rusilor si aveam o stare...asa ca am iesit afara s anu-l aud cand plange.mi-era mila de el
.s-au descurcat de minune.barbatelul nostru a plns f putin.are 7600g si 70 cm.cu diversificarea santem f la inceput.o luam catinel ca nu-i graba...pana acum a mancat morcov,cartof,mar,para,cereale.dintre toate,cerealele sant preferatle lui.restul...kaka maka.abia daca ia catvea lingurite.tz este din belsug.noptile sant la fel.dimineata da trezirea la 6-7.atunci are program de kk
si eu traggggg de mine sa dormmmmm,Crinuta la fel...el in schimb,partuieste,tipa si ne trage pe amandoua de par de zici ca ne cearta.se invarte intre noi doua si joaca fotbal cu capul nostru sau cu ce apuca.se intoarce pe toate partile,se joaca si intr-un final adoarme.la scurt timp,se trezeste Crinuta![]()
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Malinas,
felicitariii pt dintisorrrr
tu ziceai de fasole verde?daca nu,da-mi o palma sa-mi revin
deci...,daca ziceai tu...
,eu zic s-o mai amani
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
miki01 spune:
Felicitari pentru primul dintisor! Si la noi tot asa usor a iesit!
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Avem un dinte. Incisiv median inferior stanga. Nu stiu cand si cum, ca in fiecare seara il curat in gurita, dar nu am vazut sa aiba gingia inflamata.In seara asta insa cand sa-l curat a facut o data HATTT si m-a muscat cu dintisorul. A fost o idee mai marait in ultimele zile, dar fara sa fie ceva excesiv, asa ca nu am dat importanta.Sper sa-i iasa toti dintisorii la fel de usor. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
BraveGirl spune:
Buna seare,
m-am hotarat sa incepem si noi dive pe 15 mai. O sa incep cu morcov, apoi supita. eu vreau sa le fac la aburi. Mai face cineva legumele asa?
Am citit tot ce ati sris si vroiam sa raspund, dar sunt ffff obosita. Azi ne-am intors de la mare si ca niciodata, Arianna a plans pe drum.
Mirela, eu fac kineto cu zanica mea. Vine o tipa in zona dristor-fizicienilor. O sedinta costa 100lei. Joi avem...daca vrei vorbesc cu ea sa vad dc mai are loc. Ca e f ocupata.
Ma duc la nani, ca sunt zombi....
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
Multumesc inca o data tuturor fetelor care m-au sustinut in ceea ce s-a intamplat aseara si, inca o data, imi pare rau ca ati asistat la asa ceva. 

Vrabiuta, sper ca esti mai bine si ca s-au mai rezolvat din probleme. Multa sanatate iti doresc!
Alra, Urlati, zici...pai, bunicii mei, si din partea mamei, si din partea tatalui, sunt/au fost din Urlati, tata e inmormantat acolo, unchi, matusi, veri pe la Urlati si Gornet...tare, nu?
Malinas, felicitari pentru dintisor, bine ca nu a fost marait...
Carmendu, sa stii ca si eu sunt ingrijorata din cauza "caderii" pielii si muschilor pe masura ce slabesc. Din pacate, genunchiul si cezariana imi restrictioneaza gama de activitati fizice, se pare ca inotul ramane de baza la mine...doar ca e mai complicat cu inotul...o piscina buna cu adevarat, semi-olimpica, este la clubul lui Pescariu, dar ma deranjeaza ca ma pun sa platesc un abonament intreg, chiar daca eu as folosi numai piscina, nu si sala de fitness sau sa merg la orele de aerobic...e foarte bine daca tu poti sa faci miscari cardio, care si tonifiaza (saritul cu coarda e mai bun decat mersul pe bicicleta sau alergatul pe banda; boxeurii sar mult cu coarda...)...este ideal sa combini dieta cu exercitiile, sigur vor aparea rezultate bune...
Mav, iarta-ma, nu am apucat sa-ti trimit pm aseara, dar o sa remediez acest lucru 
Mirtha, sanatate multa pentru tatal tau si, la fel ca mamiseli, cred ca este o idee buna sa inveti sa faci tu injectiile. Pentru ca imi era frica de injectii rau de tot, eu am invatat sa mi le fac singura pe cele intramusculare, deci am exersat pe mine
. Pe cele intravenoase le-am exersat pe mama, care are niste vene bune, aproape ca nu are nevoie de garou, si am capatat curaj. Asa am ajuns sa fac injectii tuturor rudelor, prietenilor care aveau nevoie. O asistenta m-a invatat si cred ca e mai potrivita decat un medic, pentru ca ele asta fac toata ziua, au mana mai formata decat medicii care, mai degraba scriu retete...Iar de nevoie, inainte sa nasc, l-am invatat pe Claudiu sa-mi faca injectiile pentru plamanii Soniei, alea doua care se fac inainte de cezariana...eu eram deja cat un elefant si i-am spus ca ori ma ia in brate si ma duce la spital, ori imi face injectia...a "lesinat" putin la prima, dar a doua a mers perfect...
Asa, in alta ordine de idei, ultima mea experienta cu ambulanta a fost destul de similara cu ce ne-ai povestit tu. Vorbesc despre intoarcerea la spital la o saptamana dupa nastere, cu febra 40 si frisoane aproape convulsii, din cauza protaeusului. Desi Claudiu le-a spus la telefon ca este vorba despre o lauza, cezariana de 5 zile, febra imensa si frisoane care nu ma mai lasau sa respir, ei au binevoit sa apara dupa o ora si jumatate, ca nu eram un caz grav...asta, dupa ce Claudiu mai sunase de vreo 10 ori pt ca eu deja aproape horcaiam, din cauza frisoanelor nu puteam respira...Cand m-a vazut medicul, a spus ca el nu se baga pentru ca sunt lauza si nu stie!!!!! ce sa-mi admnistreze...de ce nu a stiut el ca sunt lauza si de ce nu au trimis ei un medic care se pricepe la lauze, nu stiu...si l-a sfatuit pe-al meu sa ma imbrace si sa ma coboare el la masina, ca sa ma duca la spital pentru ca el nu-si asuma responsabilitatea....nu exista targa, m-au sustinut Claudiu si doctorul ca sa pot ajunge la masina oarecum pe picioare...nu stiu daca asa este normal...parca as spune ca nu, nici in cazul tatalui tau, nici la mine...si nici nu stiu ce putem face ca sa mai ajutam la indreptarea lucrurilor...
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
diamisha spune:
Fetele care sunt mai acomodate cu forumul, va rog sa imi spuneti si mie unde pot scrie ca donez niste hainute. A venit soacra-mea din USA cu haine pentru Sonia, intre 6 luni si...4 ani 
... tot ce este peste 1 an, vreau sa dau...nu sunt niste haine extraordinare, dar cred ca pot ajuta pe cineva care are nevoie...
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
Otiliav spune:
Buna seara!
E bine ca mai pot intra dimineatra si seara.
Malinas, felicitari pentru primul dintisor. Ce bine ca a iesit usor.
Diamisha sunt cam doua variante. Ori le donezi unui copil care are nevoie si le solicita cineva intrand la subiectul Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) - 9, ori le faci poze si se vor vinde la bazar iar banii merg catre copilasii bolnaviori. Acum suntdoua bazare * * * Bazar pentru Mihaita * * * (2) si * * * Bazar pentru Sonia si Andrei * * * (2).
De la bazar oricine poate cumpara, chiar si noi putem contribui cumparandu-le.
Am cautat in seara aceasta sare fara E-ul acela, antiaglomerant. N-am gasit inca. Voi de unde luati?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
BraveGirl spune:
Diana, la Ajutor umanitar, e un subiect :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134666
si vreau si eu PM cu detalii despre SPA, daca se poate. Am vrut sa merg ieri acolo, dar nu am ajuns. Poate reusesc in week-end-ul viitor.Multumesc!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui malinas Avem un dinte. Incisiv median inferior stanga. Nu stiu cand si cum, ca in fiecare seara il curat in gurita, dar nu am vazut sa aiba gingia inflamata.In seara asta insa cand sa-l curat a facut o data HATTT si m-a muscat cu dintisorul. A fost o idee mai marait in ultimele zile, dar fara sa fie ceva excesiv, asa ca nu am dat importanta.Sper sa-i iasa toti dintisorii la fel de usor. Un gand bun pt Ginye ![]() si Stefanut ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
Felicitari pt primul dintisor!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Mirela_1 Sorvint, merci. Gynie, adica nu e bine de inceput cu marul? Ar trebui dat mai tarziu? Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008) Printesa mea |
Eu i-am dat mar cu morcov, dar sub forma de suc Mai mult morcov decat mar). Cand am incercat sa-i dau mar simplu, l-a dat afara imediat. MAr i-am dat facut la cuptor. Acum zic si io, daca zici ca are probleme cu refluxul, s-ar putea sa il dea afara. Mai bine fa-l copt pt inceput. Poate fetele zic altceva. La noi asa s-a intamplat.

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii

.