*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Laura, cum stii cat piure papa?Sunt recipiente gradate?E aiurea sa-l pun in biberon sa vad cantitatea si apoi in castronel....

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Pentru 2 zile le fac. Il tin in frigider, cu capac infiletat. Am recipiente pentru laptic de la Avent, pe care le foloseam pentru stocarea laptelui. Sunt gradate si acum sunt f bune pentru mancarica. Pot sa plec in deplasare cu supita in acele recipiente.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Amalia eu ii dau micutzei de la 4 luni cereale de la millpa avand ca baza orezul si acum eu ii dau cu proumb pentru ca asta am gasit cereale cu orez si cu porumb pentru 4 luni. Dr mi-a recomandat sa le dau inainte de masa de seara, ca sa doarma mai mult.. dar nu s-a intamplat asa.. tot la aceasi ora de 3 se trezeste ca de obicei. Acum depinde cum vrei tu, s ale dai, este de preferat seara dupa mine, tu faci cum doresti si est emai bine. Iti doresc sa gasesti solutia ideala pentru puiutzul tau. Te pup

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetele, vorbeati astazi de cereale. Am luat si eu o cutie de cereale de la Milupa cu mar si morcov (de la 4 luni), fara gluten, care contin lapte. Ma bate gandul sa-i dau si eu, dar nu stiu la ce masa. Voi cand le dati si cam ce cantitate?
Merg cerealele acestea si cu fructe sau fiind cu lapte nu ar fi ok?

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

felicitari pentru dintisor!
asa a fost si la alexandra, nici nu ma asteptam si hopa l-am simtit cu varful degetului cand ne jucam. ei i-a iesit si al doilea dintisor de jos la vreo 3 zile dupa aia, mari sanse sa fie la fel si la voi ca am inteles ca dintisorii ies cam pereche.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Avem un dinte. Incisiv median inferior stanga. Nu stiu cand si cum, ca in fiecare seara il curat in gurita, dar nu am vazut sa aiba gingia inflamata.In seara asta insa cand sa-l curat a facut o data HATTT si m-a muscat cu dintisorul. A fost o idee mai marait in ultimele zile, dar fara sa fie ceva excesiv, asa ca nu am dat importanta.Sper sa-i iasa toti dintisorii la fel de usor.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Camelia multumesc frumos .
Mirtha mersi frumos. Stiu despre rochia din reclama ca si mie-mi sclipeau ochii mereu cand o vedeam
Amalia eu ii dau o zi piure de legume, o zi piure de cereale, deci pe la ora 12:30 - 13. Pun 2 linguri de cereale, laptic cat sa se faca piure {pe cutie scrie ca se fac cu lapte astea} si adaug o jumate de mar ras
Ramo Raphael are zile cand vrea lapte dupa supa la itnerval de o ora, alteori la 2 ore.
Malinas[red] felicitari pt primul dintosor

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

[red]Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ramo2007 sanatte multa si sa te faci bine.. ai grija mai mare de tine. Trebuie sa fii in forma pentru cozanacica ta. Numai bine

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Abia acum am reusit sa intru.
M-a durut capul rau astazi...cred ca de la vreme.
Sara a papat la pranz supita si la 2 ore a baut 70 ml de laptic.Puiutii vostri la cat timp papa lapte dupa supita?
E vreo problema daca-i dau supa de pe o zi pe alta?Iese cam de 2 castronele si azi m-am gandit s-o bag la frigider sa-i dau si maine...acum astept sa-mi spuneti daca e bine sau nu.
Supa o papa cu lingurita, e de fapt piure de legume, nu-i place din biberon sa fie mai subtire.
Am spalat-o aseara cu sapunul cu ovaz si am dat-o cu crema si dimineata deja erau mai bine bubitele.Si eu cred ca atunci cand va sta bine in fundulet n-o sa mai aibe probleme.
Tot ma doare capul, sper sa treaca sa pot dormi bine la noapte.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Sorvint, merci.
Gynie, adica nu e bine de inceput cu marul? Ar trebui dat mai tarziu?

Mergi la inceput

am uitat sa iti spun Amalia ca eu ii dau 3-4 linguritze, si le faci ca grisul moale...... asa mi-a spus dr. Eu doar cereale ii dau seara in rest numai laptic. Te pup

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Amalia eu ii dau micutzei de la 4 luni cereale de la millpa avand ca baza orezul si acum eu ii dau cu proumb pentru ca asta am gasit cereale cu orez si cu porumb pentru 4 luni. Dr mi-a recomandat sa le dau inainte de masa de seara, ca sa doarma mai mult.. dar nu s-a intamplat asa.. tot la aceasi ora de 3 se trezeste ca de obicei. Acum depinde cum vrei tu, s ale dai, este de preferat seara dupa mine, tu faci cum doresti si est emai bine. Iti doresc sa gasesti solutia ideala pentru puiutzul tau. Te pup

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetele, vorbeati astazi de cereale. Am luat si eu o cutie de cereale de la Milupa cu mar si morcov (de la 4 luni), fara gluten, care contin lapte. Ma bate gandul sa-i dau si eu, dar nu stiu la ce masa. Voi cand le dati si cam ce cantitate?
Merg cerealele acestea si cu fructe sau fiind cu lapte nu ar fi ok?

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

pozele mele
Povestea nasterii

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mirela e bun marul, doar ca fiind mai acid e bine sa-l diluezi cu apa. Daca ai 60 ml de suc de mar adaugi 60 ml apa. Asa am facut si eu pana acum vreo 2 saptamani pana s-a constipat bebe grav. De atunci ii dau suc de mar simplu, fara sa-l mai diluez si face kk zilnic si usor.

EDITEZ : nu s-a constipat din cauza sucului de mere diluat, ci din cauza morcovului si lapticului, iar sucul de mere simplu il folosesc ca tratament pt kkuta

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Noi azi am papat pentru prima oara branzica de vaci (facuta cu pastilute de calciu lactic). I-a placut, am amestecat-o in pireul de morcov+mar+banana de la ora 9:30.
Din 250 ml lapte si 3 pastilute am scos cam o lingurita de branzica. Am folosit lapte slab, posibil si de aia, maine fac din lapte 3,5 grasime.

De cateva zile ii fac trecerea pe NAN2 (am inceput cu o masura NAN2 si restul NAN1, dupa aia doua masuri de NAN2 si restul NAN1 si tot asa). Nu stiu daca era neaparata nevoie sa fac trecerea treptat, da' am zis ca mai bine nu risc, ca rau sigur nu-i fac.

De duminica o sa incepem si noi cu supica crema de legume. Pana atunci, avem doar o masa diversificata, cea cu pireul de fructe si nici aia nu e diversificata total in sensul ca dupa ce termina pireul (aproximez un 100-125 ml pireu) mai baga si un biberon de vreo 150 ml lapte. Deci clar, nu-i ajung fructele. Acuma sa vad cu branzica de vaci poate se satura mai bine, ca azi parca a baut totusi mai putin lapte dupa, doar vreo 100 ml.
De crescut, creste bine... noi in continuare o cantarim saptamanal si variaza intre +80g si +200g pe saptamana.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Camelia wow ce bine papa Alexandra si ia si foarte bine in greutate. Felicitari! Sa aveti succes si cu a 2-a masa diversificata cand incepeti

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput