*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 10
miki01 spune:
Eu am luat una din plastic. Nu am gasit din sticla.
Citat: |
citat din mesajul lui madutza Intrebare: ce fel de razatore folositi, de sticla sau normala? SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008) http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
madutza spune:
multu pt raspunsuri! i-am dat pe a de sticla, de la mama, de cand erm noi mici. nu i-a placut consistenta. asa ca i-am facut tot suculet.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
monicus spune:
Sanatate multa la amandoua si sa va faceti bne. Sa auzim numai vesti bune. bafta la dr. Tinem pumnii. Pupici
citat din mesajul lui criss703 Ceau mamici Noi nu prea ne laudam nici una .Eu am facut o criza de fiere chiar de 1 mai ...si atat asteptasem sa iesim la gratar deja simteam miros de gratar si cand colo mi-am petrecut ziua singura acasa cu capu' in buda ca pe tati si pe micu' i-am trimis de acasa (la padure la cabana...unde trebuia sa fiu si eu )sa nu ma mai auda cum ma vait .In fine a trecut sunt abonata la crize de fiere de obicei apar "la momentul oportun" de Pasti ,de 1 mai sau alte zile festive si asta inainte de a apuca sa mananc tot felu de mancaruri grele .Paula in schimb s-a simtit bine la gratar a fost cumintica si a stat la fete in brate . Mirtha nu am mai apucat sa scriu de "cornite", cele de saptamana trecuta s-au tras ramanad un varf uscat care a picat si el , daaar problema e ca ieri au aparut altele parca m-ai intinse rosi intens-vinetii cu varf ascutit si sunt putin umflate .La 7 deseara mergem la pediatru sa ne vada ca de data asta au aparut pe degetele , la incheietura palmutei , pe obraz ...of eu cred ca e ceva alergie dar la ce??? .Morcov crud nu-i mai dau ca s-a constipat de fiecare data desi intelesesem ca are efect invers , parca si Spiridusul a patit la fel cu al ei .Aaa sa nu uit Toyota Avensis ! Azi dimineata nu a vrut sa manance deloc mar ras desi mananca de 1 saptamana ..sa fie de la mar petele ?! Sper sa ma mai lamuresc azi la dr. Babyzapi pozele sunt frumoase si emana veselie iar tu arati super ca de obicei deci nu mai fi suparata pe botez .Raphael e un baietel tare vesel si expresiv , frumusel Anes ma bucur ca ai pus poze si ii merge asa de bine la Remus ...azi am vizionat pozele cu Paula si s-a uitat cu interes ...mai ales ca azi a fost tot maraita (poate de la petele rosii ) Mai da e boala generala cu luatul carnetelor ...si sotul il are "in custodie" la politie de 15 zile mai circula cu dovada ...apoi o sa ne uitam la masina ca lui mami ii este frica sa se urce la volan Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 19 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Buna dimineata mamici ! Multumesc pentru gandurile bune !!
Revin si eu cu citeva intrebari despre sistemul medical in ideea ca vreuna dintre voi ma puteti lamuri inainte de a lua o decizie.
Tata are probleme cu rinichii de pe 17 ani - deci de ff. mult timp . Noi nu intram in panica dar nici nu ne culcam pe o ureche .Stim ca aceste crize de accentueaza cam cind se formeaza depuneri care trebuie eliminate si apoi urmeaza o perioada de acalmie. In apropiere am o amica , medic , vine repede si ii administreza tratamentul : scobutil , piafen si nospa - alta data papaverina.
Cind amica nu poate veni suntem nevoiti sa chemam salvarea .Acum este pentru prima data cind personalul de pe salvare refuza administrarea medicatiei de la domiciliul bolnavului .
Pina acum nu s-a mai intimplat ca medicul de pe salvare sa refuze admnistrarea medicatie pe care mama o avea in casa si sa se rezume la un banal algocalmin pe care il au in dotare.
Pe linga faptul ca a doua oara cind a venit -pentru ca evident algocalminul in cazul lui e pur si simplu apa chiaora - a avut o atitudine de-a dreptul impertinenta : pe linga faptul ca a refuzat iara sa admnistreze injectabilele a urlat la mama ca trebuie dus in urgenta - asta la telefon . Ajunsi la acasa a tipat din nou la ea nemultumita ca bolnavul nu stepta jos salvarea ??
Nu inteleg , s-au schimbat regulile : nu mai au voie sa administreze tratamentul de la domiciliu bolnavului ? Tata are prescriptie pt. orice injectie si pastila pe care trebuies a o inghita (este si hipertensiv cu 2 accidente cerebrale minore la activ , fara schele).
Ira cu transportul la scara blocului astea sunt noile regulamente \; bolnavul trebuie coborit de apartinatori la usa blocului ? Mai chiar ma simt depasita. Colicile nu sunt , sub aspectul mobilitatii , usoare. Persoana nu se poate misca uneori nici de pe o parte pe alta singura dar sa mai si coboare scari sustinut de noi doua.
Poate aveti idee ...ca eu nu am.Incerc sa ma mai informez. In urgenta ...ce sa mai spun cu aia cam suntem obisnuiti. L-au tinut acolo , au apreciat ca nu este cazul sa mearga pe salon si l-au perfuzat aproape toata noaptea .Dimineata i-au spus ca poate sa plece.Nu asta e problema ci faptul ca perfuzarea nu a fost precedata de un minim control ecografic .
Nici asta nu mai au voie sa faca ?? Nu ca ar fi prea mare problema ecografie , ca oricum maine merge la cabinet privat isi face o eco , dar asa un minim control sa localizeze depunerile, sa vada in ce stare sunt rinichii , nici asta nu se mai face in urgente ? Sunt cam debusolata . Sincer mi se pare totul pe dos.
Criss ce ai descris tu acolo mi se pare o eruptie gen - boala a copilariei ceva pojar , po****r cel denumit bubat - asa mi se apre mie dar cel mai bine medicul te va lamuri. Sanatate si sper sa nu fie ceva grav.
Mamiselli mie mi se apre ok ce ai povestit acolo despre dive. Si faptul ca ai scos zeama chioara mi se pare de bun augur. Nici nu are valorea nutritiva prea mare si nici nu o ajuta pe Miruna sa cunoasca gusturile. Eu foloesesc zeama chioara doar pt. a obtine o consistenta anume pt. legumele pasate pentru supa. Folosesc vase Zepter , un soi de vas care gateste similar celui sub presiune. Revin un pic ami tirziu in amnaunt.
Aleinadg da, era de asteptat sa se agraveze . De regula crizele merg spre intensificare progresiva pina la eliminarea depunerilor. Abia apoi se mai calmeaza starea de lucruri. Si dupa o luam de la capat. Oricumm la el e un cliclu continuu de eliminare si formare pt. ca are o defectiune la rinichi care genereaza continuu aceste probleme.Merge si la Bbai la Olanesti.Dra baile nu au eficienta decit 6 luni.
Revin. Merg sa citesc si eu din urma. Incerc sama mobilizez pentru sunt cam nauca. Azi noapte Eva [parca a simti ca ceva nu e in regula si pe la ora 4 s-a trezit. A adormit ce-i drept ff. repede la loc dar eu nu prea am reusit.
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201
oceanborn spune:
Ginye si pe mine ma intere... m-am uitat pe ambalaj la crema de malai si tapioca si printre altele scrie de combinatia 3 sau 4 linguri fulgi in 180-200ml lapte cald apoi se adauga fructe razalite sau borcanel...cat vrei...
pe mine ma interesa daca se poate fara lapte....a mai incercat cineva?
mami de Thomas
Otiliav spune:
Neata!
Mai vrea cineva , e facuta de sot cu caimac, bunaaaaaa
Astazi o am pe Ana acasa ca este greva. Intr-un fel a fost bine ca ne-am trezit toti tarziu, fetele obosite ca ieri le-am plimbat 4 ore.
Nu v-am spus ca avem doua realizari:
- pitica nu mai plange la baie, ii plac jucariile si nici macar nu le-a descoperit pe cele care se deplaseaza singurele. Pun 20 de cm de apa in cada mare si minune, e atat de cuminte incat o pun pe spate si face exercitii maini/picioare chiar si o jumatate de ora. Tine minunea de 2 saptamani si-i fac baie zilnic seara daca tot ii place.
- Ana nu mai vrea sa doarma cu noi in pat. S-a convins ea ca singurica in patul ei ii este mai bine, nu se trezeste cand vrea Elisa sa pape, doarme fara patura cum ii place ei. Si pitica doarme in patut bine-mersi. Ele doua s-au tot deranjat una pe alta pana s-au convins ca singurele le este somnul mai bun. Asa ca tare bine dormim acum, avem fete mari .
Am vazut ca discutati de olita. Eu am luat-o degeaba, e pe post de zornaitoare aici la Bucuresti sau isi pune Ana cate o papusa sa o conduca de manere . Ana, ca multi copii de altfel, in dorinta de a-si imita parintii a vrut la toaleta. Asa ca eu acum sunt fan colacel pentru copii iar pe Elisa o sa o invat la colacel de la inceput. Mi se pare si mai comod asa dar si mai igienic.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
malinas spune:
citat din mesajul lui Flowers Malinas, , am primit mail-ul.Multumesc mult! Mai am 3 intrebari: 1.Cum cantaresti faina? am cantar de bucatarie mecanic, cu vas special de cantarit.L=am luat din cora cu vreo 15-16 lei. 2.De unde pot cumpara diferite tipuri de faina? gasesti multe si in hypermarket gen cora sau la plafar.3.Ai tavite pentru baghete sau se cumpara separat? eu am ow5000, deci fara tavite de baghete, asa ca nu fac baghete, fac doar paine.Dar retetele de paine sunt identice ca cele din cartea mea, iar la mine sun mai greu de descifrat, ca sunt doar niste scheme, asa ca eu, de cand am gasit-o, fac dupa asta. Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002) poze |
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
anca_27 spune:
Marysa, parerea mea, prea ai izbucnit... unele lucruri nu se fac. Eu, acum, in locul tau, as scoate un steag alb, as recunoaste ca m-a luat gura pe dinainte si-as veni la povesti.
Diamisha, sper ca revii si tu la povesti, si ne mai pui si pozici cu Sonia dulce - aveam blogul vostru salvat undeva si nu-l mai gasesc.
Nu vreau sa fac pe pacificatorul, insa nu nici nu vreau sa pierdem doua fete dragi si speciale, fiecare in felul ei. Eu cred inainte de toate in bunatatea umana.
Mersic fetelor pt sustinere, asta e viata, invatam dintr-ale altora sa o apreciem pe-a noastra.
Referitor la fructe/legume de pe piata, de la tarani. Sapt trecuta, vorbind cu o prietena, am aflat ceva socant. Ca multi din batranii de la piata, deja nu mai vand produse eco sau bio cum le credem noi. Nu mai planteaza in gradina ca pt ei. Pt ei au o gradinutza mica, si restul de le vand, sunt in alta parte, bombardate si de ei cu ingrasamant peste masura si de care-apuca, sa creasca mari si frumoase. Asta luam noi de la tzarani..... Pana la urma cred ca tot alea din hypermarketuri is mai bune, macar sunt `controlate` in crestere cat de cat
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
ginye55 spune:
Oceanborn
Mirtha multa sanatate tatalui!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Infiorator ! Chiar nu am cuvinte. Inteleg ca a fost un accident de masina...Sper sa reusesc sa intru sa citesc acolo.
Si cind te gandesti ca uneori luam totul asa gratuit...
citat din mesajul lui diana21 Am fost colega la odiseea iulie-august 2004 cu Alina (Alunelsialbinuta), nu pot sa-mi imaginez ce o sa fie in sufletelul copilului cand va afla, e de varsta Iancai, e atat de mic ! Este peste puterile mele sa inteleg de ce...De ceeee? Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn
(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201