Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)
Raspunsuri - Pagina 14
biaz29 spune:
Ioanna81 si alex25 si eu cred ca voi naste tot la CFR2 cu dr. Corina Echim. Poate ne mai intalnim pe acolo sa facem club
. Si eu as fi interesata de detalii despre spital, medicii de acolo etc.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+
raluk16 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut NU stiu cum stiti voi unde-i capu' si unde-s chisherili da al meu da in toate partile, se rostogoleste, face tumbe, danseaza, se freaca, nu stiu dar cert este ca da in toate directiile. Chiar si joi cand am fost la eco nu a putut sa-l masoare tocmai ca se misca intr-una, cand sa-i masoare capul fugea si se aseza cu el in jos ![]() Si imi zicea dra ca ei inca au loc sa se miste si pot sa loveasca oriunde ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 20+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Monica, la mine inca nu misca, de aia citeam fascinata detaliile astea, ca voi stiti ce si unde are, sau stia mamica de gemanuti care in ce parte a burtii e... Deci la tine misca acuma de numa. Ma bucur tare mult, ca stiu ca erai ingrijorata.
16+
iuliapapusa spune:
Buna fetelor, mai am si eu o paranoia, ma ajutati?![]()
Am observat ca daca stau intinsa pe spate nu mai mi se vede deloc burta.Este normal?Ati patit si voi sau ati auzit fete care au patit ca si mine?Va multumesc de intelegere, sunteti dragute

+19
biaz29 spune:
raluk, si mie mi se pare ca unii medici se grabesc tare sa dea antibiotice. Eu am nimerit un medic bun pentru fiul meu (cu specializare in pediatrie), care chiar nu se grabeste la antibiotice. Drept urmare, pana la aproape patru ani, nu a luat decat o singura data si atunci la prescriptia altui medic 

si dupa ce m-am trezit de cap i-am intrerupt in a treia zi. Imi pare si acum rau ca i l-am dat. Trebuia sa mai astept si sa ma duc la medicul lui. 
Sa ai o zi frumoasa! 
20+
Roxxy80 spune:
Salutare!
Multumesc f mult pt incurajari
. Sper din tot sufletul sa ajungem cu bine la termen. Mi-a spus dr ecografist de ieri ca dat fiind faptul ca am deja cezariana si aceasta problema cu placenta s-ar putea sa nasc pe la 38 de saptamani (care oricum e la termen). Cu Matei am nascut exact la sfarsitul a 38 de saptamani.
Ralu, felicitari pt printesa. Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen
.
Referitor la creme, fetelor aveti grija cu ce va dati pe burta pt ca totul ajunge la bebe. Folositi cel mai bine ulei de masline, ulei de bebelus sau creme speciale pt gravide.
Referitor la imbracatul bebeilor dupa nastere, eu sunt ANTI infasat. Mi l-au dat in rezerva a doua zi dupa nastere si era saracutul infasat ca o sarmaluta. L-am schimbat imediat in pantalonasi si body.
Si mie mi s-a atras atentia pe strada (in primele zile cand l-am scos si cand era un ger cumplit) ca e imbracat f subtire, dar le raspundeam pe un ton mai dur si se potoleau.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 21+
monica_dicut spune:
Iulia, e normal pt ca se revarsa in laterale. Nici macar eu aproape nu am burta cand stau pe spate ![]()
![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
monica_dicut spune:
Roxx 
si 
pt piculina care o sa stea cuminte la mami in burtica
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Roxxy80 spune:
Fetele care nasc la Bucur, eu acolo am nascut acum 1 an si jumatate. Am stat intr-una din rezervele private. Daca aveti orice fel de intrebari, va raspund cu drag pe PM.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 21+
biaz29 spune:
adimercedes, multumesc mult pentru raspunsul cu fierul. Ieri am sunat la telefon sa aflu rezultatele de la medicul de familie, asa ca nu am inca hartiile, dar imediat ce intru in posesia lor, ma voi documenta. Oricum, ea nu a parut ingrijorata de rezultat si de obicei e genul care da multe recomandari. Sper sa fie doar de la faptul ca am mancat prea mult spanac
. In general, de cand am adoptat o dieta vegetariana, am analize foarte bune. Ma gandesc ca in fiecare luna noi pierdem si cate putin fier la menstruatie si cum eu n-am mai avut asa ceva de 5 luni, s-a mai acumulat.
Cat despre analize, vik-cj, sunt unele gratuite (cele uzuale) dar sunt si analize pentru care platesti (de exemplu, aproape toti markerii virali). Eu merg la un medic de familie in Pantelimon care imi recolteaza analizele la ea in cabinet si le trimite la laboratoare, ceea ce imi convine de minune. Imi face toatea analizele uzuale (urocultura, hemoleucograma, Ca, Fe, Mg, glicemie, probe hepatice etc) in fiecare luna gratuit si pentru cele mai deosebite platesc, dar tot ea mi le recolteaza.
Ce-i drept, mie mi s-ar parea cinstit ca toate analizele pentru gravidute sa fie gratuite, dar... lupta impotriva sistemului este de obicei una pierduta din start. 
20+
biaz29 spune:
angelli, copilul chiar trebuie sa se atinga de gresie, sa mai bage un pumn de pamant in gura, sa mai dea cu limba peste tot felul de obiecte. Altfel cum i se va forma imunitatea daca nu are contact cu unii microbi impotriva carora sa dezvolte anticorpi? Copiii crescuti "in eprubeta" se imbolnavesc cel mai rapid si fac cele mai mari complicatii.
Si nici macar nu incep cu privire la implicatiile psihologice ale unui stil de crestere care il impiedica pe copil sa exploreze si il tin mereu sub teama imbolnavirii. Nu incep fiindca termin diseara... ![]()
20+

NU stiu cum stiti voi unde-i capu' si unde-s chisherili da al meu da in toate partile, se rostogoleste, face tumbe, danseaza, se freaca, nu stiu dar cert este ca da in toate directiile. Chiar si joi cand am fost la eco nu a putut sa-l masoare tocmai ca se misca intr-una, cand sa-i masoare capul fugea si se aseza cu el in jos