Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Monica, ce mult ma bucur ca bebele tau misca tare! Sper ca asta sa te tina suficient de ocupata ca sa nu mai ai timp sa te ingrijorezi de prea multe. Si la mine bebelusul asta misca mai mult decat primul. Cred ca pot sa-mi iau adio de la ideea de a face inca un copil cuminte, care iubeste cartile si sta linistit pe langa mine in timp ce eu lucrez.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Buna fetelor, mai am si eu o paranoia, ma ajutati?
Am observat ca daca stau intinsa pe spate nu mai mi se vede deloc burta.Este normal?Ati patit si voi sau ati auzit fete care au patit ca si mine?Va multumesc de intelegere, sunteti dragute

+19

E foarte normal, mai ales daca esti mai slabuta. Inainte de sarcina, cand te asezai pe spate, aveai o gaoace la burtica. Acum e umpluta drept, fara sa se vadac ine stie ce. Partea nostima e ca atunci cand se va vedea tare, nu vei mai putea tu sa stai pe spate.

Mergi la inceput

Roxxy, sper din tot sufletul sa iti fie bine si Mateiut sa fie cat mai cuminte in perioada asta.

Referitor la subiectul creme, eu recunosc cu nesimtire ca nu ma dau cu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

100% de acord cu voi. DIn seria copilul meu o sa/nu o sa:
o sa manance si pamant si frunze si iarba , copilul meu nu o sa stea cu 2 caciuli pe cap, o sa stea si o sa mearga pe gresie, nu o sa fie capat de tara daca se va lovi (evident in limita), NU va dormi cu noi in pat, nu o sa-l sterg numa cu servetele umede la fund ci cu apa si sapun, nu va fi infasat precum sarmaua, ii voi deschide geamul chiar si iarna etc In rest... va fi un rasfatat si jumatate pentru ca este taaaaare dorit

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

bia, parca vad ca e o fetita zgubilitica, total opusul lui Busici (da chiar, cum il cheama pe baiat? )

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Daca tot ziceai de geamul deschis, la maternitate am avut o lupta continua cu mamicile din salon pentru a deschide geamul. Toate erau ingrozite ca o sa le raceasca odoarele. In spital inca mai dadeau caldura si era ingrozitor. Eu deschideam geamul, ele il inchideau imediat. Era o adevarata in salon. Pana intr-o dimineata cand vine medicul neoanatolog si zice: "In sfarsit, primul salon in care intru si este aerisit." Dupa aia am avut castig de cauza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

bia, parca vad ca e o fetita zgubilitica, total opusul lui Busici (da chiar, cum il cheama pe baiat? )

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 20+ cu
O noua viata

Pana acum mi-a tot zis ca e baiat, dar vom vedea. Nu m-am fixat pe nimic. Sanatos sa fie. Pe Busiciul meu il cheama Darie Titus. Nu prea zic pe forum ca i-ar aparea numele de milioane de ori la cate povestesc eu despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Va multumesc fetele de raspuns.Mie mi se pare totul asa de ciudat inca, probabil inca nu am depasit faza de adolescenta chiar daca am si eu 21 de ani abia impliniti am fost tot timpul rasfatata, stau cu parintii mei care nu ma lasa sa fac nici o mancare macar si la curatenie ma ajuta, nu am lucrat niciodata, multi zic ca m-am grabit dar eu vreu sa fiu o mamica tanara sa pot fi cat mai mult alaturi de copii mei sa-i ajut si sa- i sprijin ca daca nu-i ajuta parintii atunci cine?Se mai poate pune si ca este primul bebe.

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

neatza fetelor,noi suntem mai lenesi ne-am trezit am facut si v-am citit ca sa fim la zi
ROXXY felicitari pt printesica si sa dea d-zeu sa fie totul bine pana la sfarsit
MONICA felicitari pentru miscarile beblusului,abia astept sa-mi miste si mie mai des ca sa scap de paranoia asta cu care ma trezesc in fiecare dimineata
Si eu cu analizele am patit la fel,mi s-a zis de la dr de familie ca nu sunt fonduri si m-am dus si le-am facut pe toate contra cost(720 ron) iar dupa o luna si ceva ma suna doctorul ca sa ma duc sa-mi dea trimitere.Stiu de data trecuta ca in buc sunt foarte scumpe eu am platit atunci vreo 15 mil toate analizele si cand am luat rezultatele deja il pierdusem pe bebica dar mi-au fost folositoare cat de cat.Am si eu o intrebare stie cineva daca se poate alapta bebicu daca ai hepatita B in corp inactiva??
o zi buna la toate burticile si sanatate la bebei

18+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=MADALINA&year=2009&month=9&day=30&babycount=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20width=%22120%22%20height=%22180%22%3E%3C/embed%3E

Mergi la inceput

un nume deosebit si foarte frumos

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 20+ cu
O noua viata

Mergi la inceput