Burtici fericite de septembrie-octombrie (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ralu felicitari pentru ! sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

buna dimineata si poftiti la sau de laptic cald. stiu ca am lipsit cam mult si era normal sa fiu data disparuta , dar n-am mai avut timp sa mai intru pe forum....bagaje, calatoria obositoare...analizele care nu se mai terminau...controale peste controale si tot asa........se pare ca in romania nu vin in concediu ci la munca........si in curand iar am sa lipsesc caci iar incepe calvarul orelor de zbor......dar sper ca in max o saptamana am sa am timp mai mult si pentru mine .
multumesc fetelor care au raspuns la intrebarea mea si au incercat sa ma ajute.

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
1sweet_angel nu ai si intervalul de referinta? Ca asa, nu cred ca la fiecare laborator metoda, unitatea de masurare si intervalul e la fel...

da am si intervalul de referinta dar nu inteleg mare lucru......

cred ca ai dreptate si cu faptul ca metoda,unitatea de masurare si intervalul difera de la un laborator la altul caci tocmai am citit la cineva(scuze ca nu am retinut la cine) rezultatele la TT si sunt diferite de ale mele: risc de TR.21 1:1692,risc de varsta la termen 1:1136, risc scazut pt. defectele de tub neural, iar trisomia 18 este <1:10000(risc scazut).
in fine sper sa fie bine totul pana la final si asta doresc tuturor mamicilor......sa ne bucuram cat mai curand de bebeii nostri frumosi si sanatosi
aaaaaaaaaa.....ca uitasem bun venit noilor mamici si o sarcina cat mai usoara si la termen si LA MULTI ANI tuturor sarbataritelor din aceasta luna
ps. sa va ganditi si la mine cand papati tort
ca deja m-am intins prea mult.....ne mai citim

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Rezultatele la TT sunt diferite de la persoana la persoana, fioecare cu calculul ei...

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Vick-cj uite mai ieri ma gandeam la acelasi lucru si injuram tot sistemul pt asigurarile pe care le platesc in fiecare luna iar apoi tre sa scot bani din buzunar la fiecare pas.Cu trimiterile la mine sta asa: sa merg la dr.de familie sa stau la coada sa imi dea trimitere, sa merg la cabinete de recoltare care au un anumit program pt CAS pe luna sa stau la coada, si la orice radiologie eco, sa stau si acolo la coada, vorbesc de cozi imense nu de cateva persoane!
Diana_nce tare a fost faza cu infasatul!
E tare dragut baietelul tau .
Cu prejudecatile ma lupt si eu , sunt tatuate pe sotul si soacara cumnata etc.Copilul nu are voie sa atinga gresie nici cu un degetel, sa nu fie nici un geam deschis in preajma lui, vara il gaseam ud sub plapumi, depinde cine il culca si tot asa.
Eu sunt patita cu curentul ma dor urechile rau dar explicatia am gasit-o tot pe net, data de un medic: Daca un anume organ(ureche, sau gat sau altceva)este afectat de o boala devine mai sensibil si simte variatii de temperatura, nu neaparat il afecteaza.Pe mine cu otite repetate ma "doare"curentul, Adi nici nu il simte.
Si mie mi se atragea atentia de hainute, e drept nu prea des.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza si de la noi!
Selen, ce m-a distrat raspunsul tau referitor la corelatia dintre greta din sarcina si inteligenta copilului.
Diana, sa inteleg ca Peter doarme pe jos pe paturica? Eu sunt mai friguroasa de felul meu dar incerc sa nu-l imbrac prea gros pe David. Am inteles ca pe dincolo nu se prea tin copii cu caciulite ca la noi si nu mai zic ca la noi unii mai dau bebelusilor caciulite in casa.
Ieri am fost si noi la control care a costat din nelipsitul tuseu si eco. Dr nu spune nimic despre sex desi l-am intrebat dar din ce am vazut eu cred ca e tot baiat. Acum chiar ca sunt curioasa asa ca poate o sa merg la altcineva ca sa-mi spuna sexul. Bineinteles ca dupa toate astea am vistat azi noapte ca am nascut acasa un baiat tare frumusel.

17+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata mamici frumoase! Sa aveti o zi insorita si afara si in suflet!
Azi e o zi mai buna si pentru noi. Ne simtim mai bine asa ca ne apucam cu spor de munca neglijand pentru o vreme teancul de vase murdare din bucatarie.
Intre timp, desigur ca voi bantui pe aici ori de cate ori am ocazia. Ca voi sunteti pauza mea de la stresul cu care ma confrunt in perioada asta.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Hello, burtici !

kiki, mi-ai trezit amintiri tare frumoase... Si eu mi-am cumparat rochia de mireasa de la Cluj, de la Promesis, de pe Horia, dar asta se intampla acum aproape 5 ani. Imi amintesc perfect ziua in care am hoinarit si in cele din urma, am reusit sa si aleg... Abia astept sa te vad cu rochita !
techila, madalina, bun venit si sarcini usoare !
1_sweetangel, bine ai reaparut ! Ai revenit in Romania ?
mary, cati, roxxy, felicitari pt bebei sanatosi si ca ati aflat cu siguranta culoarea caruciorului !
raluk, eu pusesem link-urile catre articolul respectiv si catre magazinul online de produse organice, chiar ma mirasem ca nimeni nu comentase nimic, dar vad ca totusi nu le-am pus in zadar.

Pup, o noapte buna !

Geani 21+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

linkurile mi le-am salvat, dar nu "salvasem" in memoria mea cine le-a scris. Deja, cu neuronul gravid, incepusem sa-mi pun intrebari daca chiar am vazut ceva linkuri pe aici, mai ales ca fetele tot intrebau daca sunt cremele normale nocive.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

scuze pt semnatura............nu stiu ce s-a intamplat, dar pana acum nu am reusit sa fac modificari la profilul personal ...........felicitari mamicilor care au aflat deja sexul lui bebe...eu mai am de asteptat un pic.....iar daca va fi ca data trecuta cand a fost tare neastamparat si mai mult ne-a tratat cu ....nu stiu care vor fi sansele sa aflam ce e....stiu sigur ca de pe acum ne arata ca nu prea vrea sa fie deranjat

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Multumim pentru cafeluta! Foarte buna!
Ralu80, felicitari pentru ! Sa fie sanatoasa si sa stea la mami pana la 40s!
X_ggg, felicitari pentru ! Sa fie sanatos si sa stea la mami pana la 40s!
Alex25, sanatate multa! Si sa te faci bine repede!

toate burticile!

2o+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine.

Hihi ralu, ieri cand am modificat listuta am vrut sa te trec cu carucior roz, nu stiu de ce am avut impresia ca parca asa ne-ai spus (sau oi fi visat eu ) Felicitari si sa fie sanatoasa

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput