Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura25 spune:
Buna!
Am dus copii la gradinita. Tot mai tuseste Bianca, dar febra nu a mai facut de marti noapte.
Ramona cam asa e acolo. E frumoasa gradinita, e dotata, aranajata, dar cam din sponsorizarile parintilor. Sunt multi cu bani si figuri acolo. Noi am intrat pt ca am buletinul inca pe adresa soacra'mii care sta la 2 blocuri de gradinita si pt ca soacra'mea e profa si a stiut cu cine sa vorbeaca la Sc 3 cand s-au facut inscrierile anul trecut. Ea s-a dus cu dosarele de inscriere si a inceput sa vorbeasca acolo inca din decembrie 2007 pt septembrie 2008. Nu am 'cotizat' cu nimic, dar stiu parinti care au dat la greu sau au venit cu pile de la inspectorat. E intr-adevar o gradintia foarte buna si eu sunt foarte multumita de ce, cum si cat fac educatoarele cu copiii.
Ema site-ul vilei este www.theramvos.net
Cristina pai fugi la munte, ce mai astepti? Noi duminica trecuta am fost la zimbri, la vanatori. We asat nu stiu ce facem, depinde cum o sa se simta copii, dar la o margine de padure sau in strand tot iesim.
Dana cum lucrezi azi? Nu ne vedem la o apa plata?
Fetele ... o berica, o hamsie...ceva...? nimic, nimic?
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Ramona, fie-mea e la gradinita nr. 9, cum o iei de la gara spre teatru. La fel e afisat si la ei, ca pt. program prelungit e necesar ca ambii parinti sa lucreze. Eu cred ca motivul e altul - numarul f. mare de copii care au parintii la serviciu si nu au cu cine sta acasa, ma gandesc si eu...cred ca pt. cei cu parintii care nu lucreaza/un parinte care nu lucreaza e solutia unei gradinite cu program scurt, pana la ora 12. Alt motiv nu vad... Si, mai nou, inscrierile nu se mai fac la gradinite, ci la secretariatele scolilor de care apartin gradinitele respective. Eu, in locul tau, daca primeam un astfel de raspuns de la directoare, ii faceam reclamatie la inspectorat...asta nu e raspuns de om normal...cum adica "copii cu venituri peste medie,gradinita are un anumit nivel"... 
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Ati fost la targul de haine? Merita efortul de a trece pe acolo?
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Eftimie C. spune:
Buna ziua!
Vreau si eu in concediu 
Lora ce bine suna oferta ta!
Si perioada e propice.I'll think about it!
Adriana_78 spune:
Fetelor, merci de rasp!
La o pensiune/vila vrem sa mergem la mare, nu la hotel.
O sa mai ma uit, as vrea si cu loc de joaca pt. copii.
Lora, Laura, am vizitat si eu siteul cu pens. din Grecia. Pare f frumos.
Este f. in nord, sper sa aveti vreme buna.
Si noi tot in sept. mergem, ca e o perioada mai putin aglomerata, insa mergem mai in sud.
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Ce faceti, inca dormiti??? Eu sunt de la 7.30 la serviciu. Trezireaaa!
Cafeaua am baut-o deja, asa ca va astept la o inka!
Sa aveti un week-end frumos!
Lora, mami de Iustina
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
maristef spune:
'Neatzaaaa, haideti la cafeaaaaaa

E sambata deci...e normal sa fiu cu ochii pe pereti la ora 7 dimineatza

Am cam lipsit din peisaj, dar de doua zile ma lupt cu un proiect pentru ASE.
saptamana viitoare o sa fie super plina..zile de nastere, costici si elene, cununie la biserica......asa ca nu stiu cat o sa intru pe aici. Cand sunt stresata nu am rabdare nici sa imi verific mail-urile...

. Sigur o sa citesc dar o sa imi zbarnaie mainile asa de tare ca nu o sa scriu mare lucru, probabil doar tampenii.

Lora saru-mana pentru site, e frumos dar inca mai cautam ceva...mai ieftin....
Anul trecut am sarit peste vacanta de vara (termopane, centrala la apartament...bugetul a fost pe minus!!)
In anii trecuti am stat pe la pensiuni la mare, in eforie nord. O sa caut numele si vi-l spun in caz ca sunteti interesati.
Noi vrem neaparat hotel anul acesta.
Ramona, Lora are mare dreptate, nici eu nu as accepta un astfel de raspuns de la directoare. Pai de ce se fac inscrierile in functie de domiciliu, loc de munca....
Nici la gradinitele particulare nu stiu daca iti cere adeverinta de venit ca sa inscrie bebe-ul. Problema acolo e alta: SIGUR DIRECTOAREA IA "COMISIOANE" DE PE LA UNII, ALTII...CA SA INSCRIE COPIII ACOLO.
Merg poe spusele Lorei, du-te la secretariatul gradinitei unde se fac inscrierile si fa o reclamatie la inspectoratul scolar despre cele spuse de directoarea aia.
Laura25 sanatate multa la pui.
ufff., tocmai mi-a zis fiica-mea ca iar o doare capul. simt ca inebunasc!!!!
Lunna27 eu luni dupa amiaza o duc pe fiica-mea la DR KADAR, are cabinet undeva vis-a-vis de tribunal. Eu am facut programare. Dar in caz de urgente s-ar putea sa te primeasca. Nr. de tel: 0233.236531.
am emotii dar mare incredere in ea!!!
pupaceala la toate fetele cucuietele siu la toti puiutii!!

Mama Biutei
LoraG76 spune:
Mari, aveti un program incarcat...si noi la fel, urmatoarele 2-3 saptamani ne asteapta zile "pline". Distractie placuta si sper sa mai treci si pe aici. Pup Bia si sper ca nu o doare nimic! 
Lora, mami de Iustina
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Emma, f. dragut Andrei! Cununati sau botezati? Cauta pe site-ul theramvos.com si gasesti vila.Lora, mami de Iustina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766 (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
multumim!
cununam.
ia sa arunc un ochi pe site. mersi frumos!
---------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Arata super misto! Dar cum o sa stiti sa ajungeti cu masinile acolo? Mai ales cand aveti si copilasii in masina? Sau ati mai fost?
----------------
Emma si Andrei (21.09.2007)