Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)
Raspunsuri - Pagina 14
ellinia spune:
Lora, tu esti draguta ca de obicei
, imi faceam si eu ganduri negre. Mai sunt si zile din astea!
Adriana, pentru o familie cu doi copii mici e mai potrivita o pensiune decat un hotel. Parerea mea. Sunt pensiuni care au si locuri de joaca pentru copii, ai posibilitatea sa incalzesti laptele copilului,etc. Si chiar si seara, poti sta in gradina, de vorba cu sotul tau si copiii sa se joace. Intr-o camera de hotel nu prea ai ce face seara. Iesi la plimbare, nu poti sta foarte mult, copiii obosesc, stim cum e. Ar trebui sa te uiti un pic pe net dupa pensiuni, la descriere. Stiam si eu ceva in Eforie Nord, am vrut noi sa mergem cand era Stefan mic, nu mai stiu de ce nu am mers, era ocupat cred. Daca mai gasesc linkul, il pun.
Edit, nu am mai gasit decat vila atsa, sincer, nu mai stiu daca am vorbit cu ei, totusi am salvat-o http://www.jolie-costinesti.ro/
Laura25 spune:
Buna!
Scuzati disparitia din peisaj, e din morive tehnice. Luni, miercuri si azi am stat acasa din cauza de copil virusat. Bianca a facut febra (nu mare), tuseste, muceste. Azi e mai bine, cred ca maine ii duc la gradi.
Cristina, noi suntem printre cele 7 familii convinse de Lora sa mergem in Grecia
. Noie vroiam anul asta sa mergem undeva in afara tarii, nu ne gandeam neaparat la Grecia. Dar cand am vazut prezentarea vilei pe net si pretul din septembrie (vroiam oricum sa mergem in septembrie) , am zis imediat 'da'. Ne sperie (pe sebi mai ales) si pe noi drumul. Probabil o sa-l facem in '2 transe' , cu oprire si dormit in Bucuresti. Acum speram sa facem si rost de bani, dar inca suntem optimisti si zicem ca o scoatem noi la capat. Ne-am facut niste calcule si credem ca reusim sa ne incadram 7 zile cu caza, drum, mancare, cam intr-o mie de euro. Vom vedea ce va fi, dar sunt sigura ca o sa iasa super.
Va las, ca s-a trezit Rares si trage de mine sa ne jucam. Incerc sa mai intru. Pupoci!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Buna dis-de-dimineataaaaa!!!!
Vreau 3 cafele, ca mi-e somn si foarte somn azi!
Voi v-ati trezit?
Azi se pare ca s-a deschis McDonald's-ul. Fie-mea aseara deja striga cand treceam pe acolo ca vrea si eaaaaaa!!! 
Hihi...v-a spus Laura pana la urma ca merge si ea in Grecia!
"Doar" 7 familii suntem...momentan...lista e deschisa...
Laura, ce face Bianca? Ai dus strumfii azi la gradinita?
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Lora, da, am auzit si eu ca se deschide M'D. Eu ma bucur ca e asa departe de noi ca altfel m-ar innebuni Stefan sa mearga. Oricum nu stie el inca de McD asa ca deocamdata zic pas.
Laura, va incadrati in buget foarte bine daca stii sa te organizezi. Trebuie sa fie misto, copiii or sa se joace impreuna... Mie mi se pare departe de mers cu Stefan, el nu e obisnuit cu drumuri asa lungi, si cand mergem la mare face urat, se plictiseste, plus ca nu vrea sa stea in scaun de nici o culoare, intotdeauna am avut problema asta cu el. Pana la ce varsta trebuie sa stea in scaun?
Ce planuri aveti in wk? Eu nu vreau sa fac nimic, doar sa ma odihnesc. Mi-ar placea sa merg undeva, in varf de munte, sa fie aer curat, un izvoras prin preajma, o casuta...
LoraG76 spune:
Cristina, Iustina stie ca nu are voie sa circule altfel in masina decat in scaun, ca e obligatoriu. A avut si ea momente in care a protestat, a plans, a ti[pat, insa nu a impresionat pe nimeni, asa ca s-a linistit singura si acum e obisnuita sa stea in scaun. Cred ca pana la 6-7 ani e obligatoriu, nu mai stiu exact. Cred ca problema cu scaunul la Stefan e ca voi i-ati acceptat sa mearga si fara si el stie asta...copiii sunt f. inteligenti si profita de orice pentru a intoarce totul in favoarea lor.
Cat despre varf de munte si izvoras....de ce n-o faceti? Mergeti toti 3 undeva, pe un varf de deal si stati linistiti toata ziua...si noi avem momente in care facem asta, fara alte persoane...e linistitor si placut!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
buna dimineata!
a dat careva o cafea?daca nu,dau eu una cu lapte 
Cristina eu te inteleg perfect,am avut si eu astfel de perioade,recent chiar una,de atunci am inceput sa ma prostesc cu tigarile,ce-i drept acum fumeg numai la serv ca acasa am inamici![]()
Lora deja s-a deschis Mc Donal-ul??Noroc cu voi ca eu chiar nu staiam
,nici macar nu stiam daca e gata,se vede cat trec prin zona aia
Laura sanatate Biancai,i-ai dus azi la gradi?
Adriana mie mi-a placut la Neptun,am fost cand era Ana mica de 10 luni,at am stat la Hotelul Doina,a fost frumos si am fost multumiti,apoi tot am fost pe la Costinesti,mergem la o vila la cineva insa statiunea nu e chiar grozava,acuma vezi si tu ,poti tot sa alegi,vorba Cristinei ar fi mai fain la o vila cu eventual curte sau o pensiune..
Care poate sa-mi recomande un dr stomatolog de copii?la cine mergeam tre sa plece in CO si eu am nevoie urgent 
va doresc o zi minunata si un we pe masura!
aeperju spune:
Daca doriti sa ne vedeti:
http://family.webshots.com/album/572095161plQXOk
------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
bianca.mia spune:
buna fetelor, va astept la o cafea,la aer curat, in gradina, liniste,aseara am stat vreo 2 ore linistiti la aer, si ascultam greierasii, a fost suuper relaxant.
mai astept idei de gradinita, am incercat la nr 2, cea de la gara, si am ramas stupefiata, cand dir a spus ca dak nu au ambii parinti serviciu, nici sa nu mai depunem dosar ca nu are copilul nici o sansa.la ei sunt copii cu venituri peste medie,gradinita are un anumit nivel, aici am citat=o pe tovarasa.deci care aveti copilul la o gradinita cu mai putine fitze?pe la gara,sau pe lg piata ar fi fost super ca amplasare, dar asteptam orice idee.
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Buna! Scuzati disparitia din peisaj, e din morive tehnice. Luni, miercuri si azi am stat acasa din cauza de copil virusat. Bianca a facut febra (nu mare), tuseste, muceste. Azi e mai bine, cred ca maine ii duc la gradi. Cristina, noi suntem printre cele 7 familii convinse de Lora sa mergem in Grecia Va las, ca s-a trezit Rares si trage de mine sa ne jucam. Incerc sa mai intru. Pupoci! Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Arata-mi si mie te rog vila din Grecia. Un link ceva. Multam!
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
LoraG76 spune:
Emma, f. dragut Andrei!
Cununati sau botezati? Cauta pe site-ul theramvos.com si gasesti vila.
Lora, mami de Iustina