Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)
Raspunsuri - Pagina 13
LoraG76 spune:
'Neata!
Cafeaaaa!!!
Pretul e pe noapte/camera. Iti trimit link-ul pe mail.
O zi insorita sa aveti!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carmenstefi spune:
neatzaaa fetelee!!!!!
vin si eu cu o cafeaa buna si tare,spor la munci sa aveti!!!!
concediiiii!!!!viiiinn!!....pana la urma stiti cum e?bani sa fie ca de gasit se gasesc oferte faine mai peste tot,serios si noi o sa fugim dar inca e in discutie traseul,pe la mare trb sa ajungem pt stefi mai mult si in extra sezon,dar vom vedea
noi sa fim sanatosi...pana atunci stefi va avea serbare de sf de an
si va fi albinuta si cu o strofa de invatat
abia asteptam!!
va pupacim carmen si stefi

Adriana_78 spune:
Dana, multumim de urari!
Apropo mare - stiu ca voi Dana si parca Cristina si Lora? ati mers la mare , pe litoralul romanesc cu copilasii.
Mai stiti unde ati stat si cum a fost?
Vrem sa mergem si noi cu fetele - ceva idei, tippuri
LoraG76 spune:
Adriana, da, am fost acum 2 ani in Mamaia Nord, la o pensiune. Noua ne-a placut, ce sa zic...nu's conditii extraordinare, dar a fost ok. http://www.vacantalamare.ro/ Am stat la pensiunea Alexandra, insa vezi, daca vrei, poti vorbi cu ei la telefon, au niste vile alaturi de pensiune, atunci nu erau inca date in folosinta, dar ni le-au aratat, arata super fata de pensiune, acolo merita mers. La pensiune camerele sunt cam mici pentru 2 copii.
Oricum, eu as cauta ceva in Mamaia Nord, e mai linistita zona si curata, in statiune, ma refer, in zona hotelului Lido sau chiar dupa statiune, spre Navodari, intre Mamaia si Hanul Piratilor.
Lora, mami de Iustina
bianca.mia spune:
buna fetelor,am prins si eu putin timp liber si am zis sa vad ce noutati mai aveti.vad ca planificati vacante.offf,abia astept, anul trecut am sarit peste vacanta ca era biuta prea mica.revin cu o veche intrebare, nu stiti o fam, care ar avea nevoie de o bona? as vrea sa am grija de un copilas sau chiar 2 fratiori dar la mine acasa, eventual sa il iau eu dimineata si sa il returnez in bune conditii seara
.raman suuuper datoare dak auziti ceva si ma anuntati si pe mine.
ellinia spune:
Neatza!
Ramonik, daca aud ceva iti spun.
Adriana, noi am tot fost la Saturn in ultimii ani, asa s-a nimerit, e si mica apa acolo la mal si statea Stefan fara probleme. Am stat la Balada acum doi ani si era fara pat suplinmentar, chiar nu stiu daca au. Anul trecut am stat intr-un hotel nou, chiar langa hotelul Saturn, in intersectie, nu mai stiu cum se chema, oricum era dragutel. Anul asta as vrea sa ma duc la oferta cea mai convenabila. Daca e mai bine, ca pret, ma duc la bulgari, daca nu, undeva pe la noi.
Lora, Grecia mi se pare cam de parte. As vrea sa o vad, tot asa, cand nu e foarte cald. Cum de-ati reusit sa va puneti de acord sapte familii in acelasi timp? Adevarul e ca si noi am fost in fiecare an cu cate cineva cam in toate concediile pe care le-am avut si e bine, mai schimbi o vorba, etc.
In rest as vrea sa treaca mai repede anul asta, sa vina 2010, anul asta ar trebui sters din istorie ...
Adriana_78 spune:
Lora, merci de info! cat de departe era de plaja?
Cristina, deci nu-mi recomanzi nimic in Saturn?
Hai mai, cum adica sa fie sters din istorie? chiar asa rau a fost? poate o sa fie jumatatea asta mai buna - nu fii asa pesimista
Adriana
ellinia spune:
Adriana, azi sunt asa, mai pesimista. Vad ca e din ce in ce mai greu si nu ma pot abtine, nu dati cu rosii ...
LoraG76 spune:
'Neata!
A dat careva cafea si n-am vazut eu?
Cat despre cum ne-am gasit 7 familii sa plecam in Grecia...neasteptat de usor!
Cine stie, stie! ![]()
Hai, mai, ca Grecia nu-i departe...ce-i o mie de km??? Doua drumuri la Bucuresti.
Cristina, de ce esti asa pesimista? Ai tu un motiv, cu siguranta...imi pare rau...te putem ajuta cu ceva? Orice an, orice moment, orice zi...au si ceva bun la care nu ai vrea sa renunti, cu siguranta...nu uita clipele frumoase, astea sunt importante...restul...exista si rest cumva???
Adriana, erau 350m pana la mare, zona e mai salbatica putin, asa...noua ne-a placut, dar depinde ce cautati voi. Mie imi place si Jupiterul, e aproape de Neptun, dar e mult mai liniste, mai potrivit pentru copii.
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina