Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)
Raspunsuri - Pagina 12
Adriana_78 spune:
Lora, Carmenstefi, Mari, Ana, Ellinia, Annika si noi va multumim pt. urari!
Duminica am serbat cu fam. mea si ieri cu coplasii de pe forum - a fost f frumos, a fost o zi reusita din toate pct de vedere.
Lora, ce aud eu?! deci mergeti in Grecia pana la urma - f frumos, sper sa va placa si sa aveti un concediu frumos
Unde anume mergeti? all-inclusive sau pe cont propriu? si cand?
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, da, am rezervat la o vila intre Polychrono si Hanioti, in peninsula Kassandra, intre 6-13 septembrie. Mergem pe cont propriu, nu prin agentie. Abia astept!
Mie nu-mi place sistemul all inclusive..nu stiu de ce, dar prefer vilele, hotelurile micute, pensiunile...ceva mai salbatic, natura, un program flexibil, imi place sa ma plimb mult, sa nu depind de masa...in fine, e chestie de gusturi si obiceiuri.
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maristef spune:
SALUTAREEEE
Vreau si eu o cafea zdravana ca mai am un pic si ma scurg de somn!
Sigur e si de la vreme, soare si caldura.
Mi-am cumparat o revista cu niste retete si acum stau si mi se scurg...toate cele....pe ea...

pupacealaaa
mama biutei
bianca.mia spune:
salutare fetelor, nu am mai intrat de muuuult, ce mai faceti, am citit tot din urma numai ca nu am mai avut si timp de raspuns.am vazut ca ati avut intalnire, sper k la urmatoarea sa venim si noi.
noi momentan suntem in cautarea unei gradinite pentru stefi, in toamna face 3 ani, si vrem sa tragem niste sfori de pe acum, poate,poate mai gasim vreun loc pe undeva.asa ca dak aveti vreun pont de vreo gradi, eventual sa fie prin apropiere de piata mare sau de gara, v-as fi taaaare recunoscatoare.dam muuulte cafele
.pupici la toate, si care mai stati pe mess, va dau si adresa mea, ramonajireghie@yahoo.com.
LoraG76 spune:
Ramona, e o gradinita chiar in spate la impozite si taxe, blocul de la strada, la gara, e f. buna si "cu renume", Laura are copiii acolo si iti poate da detalii. Vezi ca de azi se fac inscrieri la gradinita, ar trebui maine sa mergi sa depui dosarul. Bafta!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
buna vorbaretelor!
Annika La multi ani!Adriana sa-ti traiasca minunea mica...deja ai fetita mare
,scuze de intarziere
vad ca iar vorbiti de concedii
,abia astept si eu,din pacate nu stiu unde vom merge,mai vedem...
o zi buna in continuare!
maristef spune:
Lunna27 eu am terminat Electrotehnica in 2001 in Iasi. In T18 (Tudor) eram omniprezenta
mai ales la bairame. Acolo erau toti colegii mei cu care m-am inteles destul de bine. Sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire.
LoraG76 cat va costa sejurul din septembrie?
Si noi vrem anul asta sa plecam la mare dar inca nu stim cand, cum, banii.....
Pupaceala la gashkaaa
Marina mama Biutei
lunna27 spune:
eu chimia ,tot in 2001,in T1-T2...deci daca nu ne stim de prin tudor ,macar de pe la autobuz ![]()
LoraG76 spune:
Mari, noi platim doar cazare, e 48 de euro un apartament cu doua camere si o garsoniera (o camera cu baie si bucatarie) e 37 la etaj si 33 la parter. Vila are 2 etaje.
Lora, mami de Iustina