Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)
Raspunsuri - Pagina 16
allexa06 spune:
Salutare !!!
LAURA -eu am fost la targ si mi-am luat niste bluzite faine de vara si ieftine,20 lei. I-am luat si lui Razvan tricouri cu THOMAS(locomotiva) si cu Spiderman (ca...a inceput si el
)tricourile pt copii 10 lei.astazi e ultima zi si nu stiu ce mai gasesti pe acolo dar lucruri frumusele au fost.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
lunna27 spune:
buna
Mari ai mai fost cu ea la DR KADAR??sau ai mai auzit sa mearga mamici cu copilasi la ea/el(ca eu nu stiu daca e femeie sau barbat
)
Laura si vineri si sambata am fost sch 2(sapt asta care a trecut) deci nici gand de intalneala,doar in timpul saptamanii asteia la un joi...vineri..
Chiar asa,aveti vreun pont mai ieftin,pt mare?Noi am vrea sa mai schimbam locatia,sa mai mergem si in alta statiune,ca ne-am saturat de Costinesti
gata,am plecat ca sunt sch 3 in noaptea asta...somnic usor!
carmenstefi spune:
neatza fetele!!!!
va ofer o cafea mare si gustoasa,sa aveti o saptamana cat mai buna si frumoasa

carmen si stefi

lunna27 spune:
neatza!
Carmen multam de cafea,eu am sa servesc una abia diseara cand plec iar 
Fetelor,scuzati ca tot insist,dar as vrea sa mai aud si alte pareri,daca voi stiti vreun dr stomatolog,care sa primeasca si copii si sa fie de treaba,multumesc 
gata,fug la nani,o sapt usoara sa aveti !
Adriana_78 spune:
Dana, uite ca eu chiar in Costinesti am gasit cazare - vila Sofia, cica pe faleza, cu o gradina mare frumoasa. Mi-a placut din descriere - si ma gandesc ca la inceputul lui iunie n-o sa fie aglomerat Costinestiul.
Voi unde ati mai stat pana acum la Costinesti?
Adriana
ellinia spune:
Dana, eu ti-am mai recomandat-o odata pe dcotorita Taranu sin Precista, are cabinet langa Laguna. E tanara, foarte de treaba si am vazut destul de multi copilasi la ea, unii chiar mici- mici. Daca vrei, iti dau nr. ei de telefon.
Incep caldurile...de acum ne plangem de caldura
cel putin la mine la serviciu e jale ce cald e.
Alexa, am fost si eu pe la targ, era aglomeratie mare si o caldura ... de te topeai.
Acum am realizat ca mi-am luat bilet la loto. Ce stiti, a castigat cineva?
Laura25 spune:
Buna!
In primul rand, va urez o saptamnaa buna, cu soare si spor la toti ce faceti.
Alexa, n-am mai ajuns la targ. A fost un coelg de-al meu care mi-a zis ca nu pierd nimic daca nu ma duc. El nu are copii (deci la haine de copii nu s-a uitat). A fost soacra'mea cu cei mici vineri seara si i-a luat lui Rares un tricou cu maneca scurta, zicea ca pt Bianca nu a gasit nimic.
Adriana, noi am fost anul trecut in iunie la mare (spre sfarsitul lunii) si a fost frumoasa vremea. Ne-a placut ca nu erau calduri de alea nebune, sa nu poti sta pe plaja mai tarziu de ora 10-11. Dar apa a fost rece. In ultimele 2-3 zile s-a mai incalzit si am putut sa stam mai mult in apa. Din punctul asta de vedere, nu prea e avantajos sa mergeti in iunie. Pe de alta parte, la ce temperaturi sunt deja acum, in mijlocul lui mai, e posibil sa fie mai bine decat anul trecut.
Dana nu stiu ce sa-ti zic de dentist, ca noi nu am fost inca la nici unul.
Dana, Carmen, Cristina eu as vrea sa ma duc vineri la Dorohoi, daca mai ramane valabila oferta voastra de a ma ajuta sa-i duc ceva hainutze si produse fetei de care v-am povestit, poate reusim sa ne mobilizam, sa ne intalnim zilele urmatoare. Dana, daca apuci sa sortezi niste hainutze, incerc sa ajung eu la tine, sa le iau, sa nu te pun pe drumuri, ca la ce program ai tu ... numai de carat sacose cu haine nu-ti arde.
De ieri a inceput Rares sa tuseaca tae. Off, asa m-am saturat sa-i aud tusind (eu, care stu pe margine, imi imaginez ce satui sunt ei de tusit si luat siropuri
). Aveti vreun pont de cazare pe la Tg. Ocna, Slanic Moldova? Parca m-as duce cu ei cateva zile la salina. As alege Tg Ocna ca e mai putin aglomerat si sper ca preturile sunt mai mici decat la Praid.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maristef spune:
Salutare mamici si pitici!!
Lunna27 eu am fost personal la doctorita Kadar, e o dulce si la ea ma duc cu toata increderea. Din pacate eu am experiente si amintiri foarte urate de pe la dr stomatologi, dar in ultima perioada am ajuns la dansa. De asta spun ca am mare incredere sa o duc si pe fiica-mea, am vazut cum lucreaza. Deseara o duc pe fiica-mea, cand ajung acasa iti spun cum a fost!
E normal sa cauti cat mai multe pareri despre dentisti. Cu doi ani in urma am dus-o pe fiica-mea la dr Schmidt, un nene simpatic, dar care cica a plecat din tara de mult timp. De atunci fiica-mea tine minte cum a fost la dentist, si acum abia asteapta sa ajunga acolo.
Laura25 ai incercat cu sirop de ridiche neagra? sau Cu sirop de pin si propolis, patlagina....pentru tusea lui Rares?
SANATATE MULTA!!
pupaceala la toata gashka si daca mai da careva o cafelutza....eu sunt calareeee pe cana!!!
Mama Biutei
LoraG76 spune:
Salutare!
Dana, tipa de care ti-a zis Cristina ca medic stomatolog e ok, stiu si eu ca merg copii la ea. O cunosc si pe aia...eu n-am avut nevoie de stomatolog, din fericire, dar ii stiu. Daca vrei nr. de tel., spune, ti-l dam. Are cabinetul la parterul unui bloc unde e parcarea aia mare pe dreapta, inainte de Laguna.
Adriana, eu in Costinesti mergeam cand eram in facultate....ce vremuri... N-am stat decat la hotel acolo, asa ca nu-ti pot recomanda nimic. Eu imi amintesc ca apa era cam mare si erau pietre...probabil ca depinde de zona, mai bine ceri lamuriri de la Dana, daca tot a mers atatia ani acolo.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna!
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maristef spune:
stie cineva unde pot gasi de cumparat sau de confectionat un halat alb si bonetica pentru ...5-6 ani..?
mama Biutei