Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!
dau si eu o cafeaaaa mare si bunaaaaa!!o saptamana cat mai buna sa aveti
maristef,ma bucur ca ai fost alaturi de noi si te mai asteptam la intalniri,sanatate lui bia,sper sa fie bine,nu stiu ce sa zic,stefi a papat si ea ca si bia,numai suc nu a baut dar in alte ocazii tot pe acolo a baut suc si a fost ok,oricum totul va fi bine
intalneala a fost ok,mai ales ca eu am si papat si beut si cu ianusca la fel,mai rau de laura dar isi va reveni ea imediatsupla si frumoasa
dana,odihna placuta si ne vom mai vedea noila copii
la restul fetelor
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

adriana,LA MULTI ANI PT ANNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!sa fie sanatoasa si frumoasa si iubita de toti cei dragite asteptam pe la piatra!!!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

'NEATZAAAAA!!!

EU, EU, EU, EU DAU CAFEAAAAA!!CU LAPTE, FRISHKA SI CIOCOLATAAAA!!
Fiica-mea e bine, nu a mai durut-o capul (eu tot cred ca a fost sucul de vina ca altfel ar fi aparut si simptome de raceala).

LA MULTI ANI ANNIKAA!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE TOT CE E MAI BUN!!!

Eu am o stare de lenevealaaaa, cred ca de la soare (ca sa nu zic de la ziua de luni....

Ieri am fost pe drumuri toata ziua si pana pe 24 incluziv o sa fiu numai pe baricade!

pupacealaaaaaaa

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Adriana, la multi ani pentru Annika! Multa sanatate va doresc! Si cat mai multe bucurii!

Ceva poze nu ati facut? Poate se mai organizeaza si saptamana asta, bine ar fi sa fie joi, miercuri, ca eu vineri nu pot, de acum in urmatoarele trei saptamani ... naspa tare ca nu am si eu cu cine lasa copilul sa mai fug si eu din cand in cand pe undeva ... va invidiez fetelor, care aveti mamici, bunici, matusi prin preajma. Eu numai cu Stefan de gat am fost mereu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Ellinia nu esti singura cu bebe-ul de gat mereu!!
D-ra mea la 4 ani jumate stie si de cumatrie, botez, nunti, revelioane!!!
Acum nu as mai putea eu merge la vreo petrecere daca nu e si fiica-mea cu mine, as simti ca o tradez!!! (adica eu ma distrez si ea sta acasa).
Cred ca am ajuns eu mai dependenta de ea decat...invers

pupaceala

mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mari, la fel si noi...nu putem pleca nicaieri fara Iustina.
Mai da careva o cafea? Ca mie nu mi-au ajuns alea de dimineata...

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

buna fetele dragi!

[red]La multi ani Annika!pt primul tau anisor implinit.[red]

Am mai revenit pe la voi.Ce mai faceti? Cum a fost vineri? - va dati seama ca n-am apucat sa citesc nimic din urma.

Noi suntem la alegerea celui de-al 3-lea rand e faianta/gresie, inclusiv cu laculele ferente - daca va intrebati de ce....pt ca altfel ne-am plictisiCei de la Moldocor vor sa ne tina in priza

Casandra si Ecaterina sunt amandoua nazdravane mari.Cresc, se joaca - mai ales in baltile de la ploie, dar sunt sanatoase - asta-i cel mai important.

Va pup si mai revin cand mai apuc.

Mergi la inceput

'Neataaa!!!
Vrea cineva inka?
Mie mi-e somn iar...cred ca as vrea un concediu...
Voi ce faceti?
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, eu dau o cafea, ca altfel as adormi pe aici... si eu vreau in concediu, Stefan ma intreaba in fiecare zi cand mergem la mare. Chiar vroiam sa va intreb, daca aveti ceva "ponturi" - sa le zic asa, referitor la mare. Ma uitam la tv zilele trecute si se facea o comparatie intre noi si bulgari, la noi gasesti acum, in extrasezon la 3 stele cu 120 lei pe noapte, iar la bulgari cu 150 euro aveai un sejur de 7 zile si all inclusive, deci mult mai convenabil. M-ar tenta si pe mine, dar cu vreo recomandare ceva, de a cineva care a mai fost, asa la ghici nu-mi prea vine sa merg.

Mergi la inceput

Cristina, uita-te ca e un subiect despre Bulgaria la hoteluri, calatorii...iti pot recomanda ceva fetele de acolo.
Noi anul asta mergem in Grecia...daca iti surade, suntem deja vreo 7 familii cu copii.. Si unele chiar de pe aici... Ei, ce zici?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput