Piatra Neamt, Perla Moldovei (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Lora adica tu dai cafeaua si fugi?Ia zii repede ,cum a fost ieri la Gradina de vara?Ma gandesc ca restul fetelor mai dorm..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

'Neatzaaa!!

dau si eu o cafeluta cu mult zahar si lapte

Mie mi-a placut atmosfera....nu stiu ce impresie am facut la restul mamicilor. (am din cand in cand cate o doaga sarita )

Nu stiu ce sa zic de sucul pe care l-a baut fiica-mea...
Alexa spune-mi, te rog, daca Razvanel e ok!!
Bianca s-a trezit dimineatza cu o durere urata de cap, burta si mi-a vomitat putin...
Am mai patit cu doi ani in urma la fel de la un suc.(dar era Adria)
(cand e racita nu are dureri de cap)

pupacealaaa

Mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!!
A fost super ieri, pacat ca eram la dieta si cu jandarmul langa mine, dar las' ca ma fac eu slaba si frumoasa si o sa am liber la hamsii si o berica! .
Maristef sanatate multa Biancai! Sper sa nu fie nimic grav. Imi pare rau . Tu esti o tipa super! Pt o prima intalnire face-to-face te-ai integrat f. bine. Ma asteptam sa fii mai vorbareata, asa ca pe forum.Dar e firesc sa fi fost mai retinuta, avand in vedere ca era prima data cand ne vedeai, iar noi ne stim deja de ceva vreme, avem destul subiecte de aberat.
Deci, cum deschiderea a fost facuta, de acum, cu orice ocazie, ne vedem la Gradina de vara!!!

Cine vine azi in strand? Eu pe la 11 ma duc sa iau copi de la socrela si plecam la alergat si dat pe topogane in strand.
Sa aveti un we superb!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Si mie mi-a placut ieri,abia astept urmatoarea intalnire(atunci poate voi putea ramane pana la sfarsit)

MARISTEF - Razvan nu are nimic,dar ...nici nu l-am lasat sa bea prea mult,a baut o gura si atat,restul l-am baut eu ,ca era prea rece pt el.Sper sa-i treaca repede

LAURA - si noi suntem amatori de strand,dar la ora aia Razvan doarme...si se trezeste dupa 15,00.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Multzumesc pentru parerile pozitive!
am patzit-o sa creada lumea despre mine ca nu mi se ajunge nici cu prajina la nas pentru ca...la primele intalniri sunt putin mai retinuta....
Dar macar pe forum sper sa imi iau revansa (sa nu ziceti ca va dor urechile la cat de mult vorbesc

Eu sunt la munca pana la ora 13 si dupa aia....mancare, spalare, curatzenie.....

pupaceala

Mama Biutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Noi am sarit peste somnul de pranz azi si am stat in strand de la 12 pana pe la 16. A fost super, cald, vreme superba, nu prea aglomerat, copii mi-au fost cuminti. S-au jucat mult la topogane, la nisip
(au pus nisip fin la baza topoganelor, la casute si o 'pata' pe pietrish)nea-m alergat pe acolo. A fost f. bine. Am reusit sa ma tin si azi de cura si cand toti in jur lingeau la inghetzatzi, eu trageam cu spor dintr-o scticla de apa.
Maristef e normal sa nu iti vina sa spui multe si sa ai retineri cand abia intalnesti niste oameni. Las' ca te vedem noi la urmatoarele beute! Speram sa iti treaca durerile de cap, mie cura, Lorei graba de a-si lua fata de la engleza, Alexei graba de a pleca ... si sa ne punem asezat la palavragit langa o berica rece

Maine ce faceti? Ceva planuri maretze?

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hello, hello!
Iar ati avut intalnire si eu n-am stiut Sper sa n-o ratez pe urmatoarea, mai ales ca e la Gradina de Vara.
Oricum nu puteam sa vin, fiindca vineri am facut ultimele pregatiri pentru taierea motului finutului nostru, care a avut loc ieri.
A fost super, ne-am intins pana pe la 1,30 din noapte.
Azi suntem in refacere si poate mai tarziu mergem in vizita la socrii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neatza!

da careva o cafea?sunt rupta de somn,ca am fost sch3,mai stau putin si fug la somn pana la amiaza

sa aveti o sapt usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu vreau 2 cafele mari!!! Repede, pana nu adorm!
Revin!
Pa!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, LA MULTI ANI pentru Annika, sa creasca mare, sanatoasa, vesela si frumoasa si mai ales iubita si cu noroc!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput