Cat cheltuim pe cosmetice? Trucuri part 2 :)
Prima parte a subiectului - aici
Am observat ca se cam umple si pagina 20, asa ca am deschis partea a doua de la subiect, perfect ca sa ma laud cu ultima descoperire
- crema de fata de la Farmec. Am zis sa incerc sa o folosesc, daca nu e ok din primele dati scap de ea, dar e super
si e si ieftina - am dat pe ea sub 10 lei - crema de fata hidratanta cu efect de stralucire.
Raspunsuri
mychydutza spune:
imi caut o crema cu SPF mare..........care sa fie ok. am gasit la Avene, cu SPF 50, recomandata de nikole, da e scumpa rau si tubuletzu e mic, mic.......ceva sugestii????
interesanta descoperirea ta , deiandira........o sa caut si eu, mai ales ca e pe sfarsite crema pe care o am acu..........
* decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!*
Carrye spune:
Buna!
Cauta la Uriage Creme Minerale, am vazut ca flaconul este de 100 ml, pretul este 57 lei ce am vazut eu acum pe net. Stiu ca si-a cautat si sora mea dupa peeling chimic, nu prea se gasesc.
teo30967 spune:
am si eu o intrebare : stie cineva cum se distribuie cremele biounda cele care au la baza apa structurata a prof. manzatu?
stiu ca sunt produse profesionale si poate frecventati anumite saloane ...
nikole spune:
Ati incercat marca Uriage??
Cum sunt?
Eu am testat apa termala care mi-a placut la nebunie, crema de corp ,care banui ca e plina de toate cele la cat de strong de parfumata e, si mi-a lasat pielea super lipicioasa, nu stiam cum sa ajung mai repede acasa sa ma spal pe maini
Eu folosesc Avene de vreo 2 ani , insa ma tenteaza rau o schimbare
.
Oricum voi lua apa termala, mi se pare ca e mai buna decat cea de la Avene, mi-am aruncat ceva jeturi , si mi-a placut cum a lasat pielea, plus ca mi se pare ca intra mai bine in piele si mai repede.
Vroiam sa intreb cum e demachiantul de la ei, daca l-ati incercat, desi Avene e extraordinar ptr pielea mea, atat demachiantul, cat si gelul de fata.
Mi-am achizitionat azi un anticearcan suuuuuper YSL, highlighter tot de la ei(http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-concealer/c38_40_45/p141/touche-eclat-radiant-touch/product_info.html),pudra bronzanta golden sun(http://www.yslbeautyus.com/make-up-complexion-blush-bronzer/c38_40_46/p156/poudre-de-soleil-bronzing-powder/product_info.html), rimelul de care nu ma despart de la Lancome, Hypose, si doua creme Clinique.
O grama de bani', da macar ptr cel putin 6 luni , stiu ca nu mai am nevoie de nimic.
Vorbeati de gel de dus, ce folositi??
Eu am Dove, nu stiu ce altceva sa incerc, oricum imi place asta, desi stiu ca e plin de toate nebuniile...
am un sapun de argan acum, dar mi-e f greu sa ma spal cu el pe corp, nu face spuma, si mi-ar trebui macar 10 minute sa il intind.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Delyutz spune:
Hello,
Eu folosesc urmatoarele produse:
- demachiere: ochi: Avon, fata: Yves Roches
- fata: - crema de zi Garnier fructis (20-25 ron)
- crema de noapte cu unt de shea si ylang ylang (60 ron)
- fond de ten de la rimmel recovery, din acela cu particule stralucitoare, mi se pare foarte bun, nu incarca fata (30-40 ron)
- perle din acelea stralucitoare pe post de blush
- masca de fata relaxanta cu ciocolata, nu stiu brandul, l-am luat de la real (7,5 ron)
- ochi: - rimel de la rimmel (20-25 ron)
- eye liner de la l'oreal ...foarte bun, are o pensula care aplica foarte bine (25 ron)
- creion ochi (diverse branduri)
- farduri de pe la mai multe branduri
- corp: - crema cu unt de shea de la bodyshop (50-60 ron)
- baie: - sapun cu ulei de masline (10 ron)
- gel dus de la Yves Roches
dooku3 spune:
Am incercat eu demachiantul de la Uriage.In trecut l-am folosit si pe cel de la Avene.Amandoua sunt ok:Uriage imi place ca este aproape inodor dar Avene curata mai bine.Apa o prefer pe cea de la Avene,adica prefer continutul de minerale al Avene fata de cel al Uriage.De fapt,apa termala de la Avene este preferata mea in absolut din tot ce am incercat pana acum.
Edit:Am uitat:multumesc Nikole!Acum folosesc uleiuri pentru demachiat si asta dupa ce am citit sfaturile date de tine aici:-)Nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa folosesc un ulei ca demachiant inainte sa te citesc,dar acum nu as mai folosi altceva,atat de multumita sunt.
Carrye spune:
Am incercat eu Uriage, de altfel am acasa cateva produse. Un gel de spalat pe fata gama colorata cu verde, pentru ten acneic:
http://www.beaute-test.com/gel_nettoyant_doux_-_hyseac_uriage.php
la fel si crema de fata:
http://www.beaute-test.com/emulsion_hydra_matifiante_-_hyseac_uriage.php
Mai am crema asta:
http://www.beaute-test.com/hydracristal_fluide_thermal_uriage.php
Cremele, le folosesc ca baza de machiaj, nu prea am eu timp dimineata sa las sa intre in piele jumatate de ora si de asta imi plac foarte tare ca sunt foarte lejere si imi permit sa aplic fondul de ten imediat. Mai ales a doua crema, este foarte misto.
De cand am inceput sa folosesc gelul de spalat pe fata si apoi demachiant, mi s-a curatat tenul neasteptat de bine, nu mai am puncte negre si simt ca respira fata si este foarte curata.
Intre timp, mi-am luat alt gel de spalat pe fata, Oligo 25 de la Vichy care ma innebuneste cum miroase, este spuma. Mi l-a recomandat farmacista, in ideea ca Uriage-ul ala este prea dur, eu avand tenul foarte sensibil.
Ma demachiez cu Vichy 3in1 la care nu renunt niciodata, este cel mai bun.
Nikole, eu am intrebat un dermatolog (lucrez intr-o clinica medicala) ce sa aleg intre Vichy si Avene si mi-a spus Uriage. :)
Uriage apartine de Vichy, este o alta linie de-a lor. Ca oricum, Vichy este linia de lux a lui L'oreal.
Mie imi plac si ca pret. Dar avand tenul asta cu probleme, cred ca am sa raman la Vichy, mai am sa imi cumpar crema aia Oligo 25.
Despre gelurile de dus, mie imi plac cele de la Sabon. Sunt ceva mai scumpe dar isi fac toti banii. Acum am un ulei de dus care lasa pielea fina si atat, nu uleioasa, miroase foarte frumos.
http://www.sabon.ro/content/ro/products/?c=4&sc=32
Tot de la ei am in camere betisoarele acelea care se tin intr-o sticla cu ulei, sunt incredibile, ma tin un an, nu mai am nevoie de nimic altceva pentru camera.
http://www.sabon.ro/content/ro/products/?c=9&sc=60
Pup!
karfe spune:
carrye,nu vreau sa te contrazic,dar uriage nu este gama de lux a lui l'oreal.Eu nici nu stiam ca uriage apartine de l'oreal.
Ce stiu eu- game ce apartin companiei:
ptr.mass market(parca asa se scrie):L'oreal si garnier
Ptr.saloane profesionale coafor:l'oreal profesional,matrix,si gama de lux Kerastase
dermatocosmetice(produse care se vand doar in farmacii si parafarmacii):Vichy,si poate Uriage(eu nu stiam)
gama de lux(produse ce se vand doar in parfumerii):Lancome,Helena Rubinstein,Biotherm
si acum am mai descoperit un brand care apartine tot grupului,dar nu stiu unde sa-l incadrez,sunt produse care se produc in SUA:Kiehl's(f.bune)
Carrye spune:
In fine, poate am folosit un cuvant prea pompos, insa e bine ca suntem de acord ca Vichy apartine de L'oreal. Cand am intrebat ce este cu Uriage mi s-a raspuns ca apartine de Vichy doar ca este o gama mai ieftina sau ceva de genul asta. Imi place sa cred ca cer pareri persoanelor avizate. 
Am sa mai intreb si un dermatolog la clinica.
A, si am mai aflat ca totusi, dintre toate marcile astea bine vazute prin farmaciile autohtone, La Roche Posay este cea mai tare, in sensul ca o gasesti in cabinetele dermatologice, sunt produse dermatologice in schimb, celelalte, sunt produse dermato-cosmetice.
karfe spune:
stiam ca mai au o marca de farmacie:la roche posay,le apartine tot lor.Este o marca recomandata de dermatologi