Cat cheltuim pe cosmetice? Trucuri part 2 :)
Raspunsuri - Pagina 2
dooku3 spune:
Mie mi-a placut LRP.Am folosit apa termala,tonic,lotiune demachianta,Redermic,Effaclar si Cicaplast(recomandat de Leventer dupa Fraxel).Acum nu mai folosesc de la ei decat Anthelios cu factor 50.Inainte foloseam Bioderma,Vichy sau Skintech pentru protectia solara.Asta pana sa devin parabeni maniac:-)
In legatura cu dilema Uriage+Vichy+L'Oreal: http://www.loreal.com/_en/_ww/brands-l-oreal.aspx
delsim spune:
Mi-am cumparat si eu ulei de migdale si ulei de musetel.Cum procedez cu ele ?De cate ori sa ma dau pe fata? Zilnic? Voi le folositi ca atare sau le combinati cu ceva?
mychydutza spune:
eu am folosit o perioada ulei de migdale, dupa care am citit aici despre uleiul de musetel. la mine a prins foarte bine. ma dau cu el dimineata, in loc de crema, cand vin de la servici, dupa curatarea tenului, si seara. acu mi-am luat ulei din samburi de struguri........sa vedem cum merge. eu te-as sfatui sa nu le combini!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
ANITA75 spune:
crema Avene se gaseste si in farmacii? cit costa? pt tenul meu mixt ar fi buna? multumesc! 

Carrye spune:
Adica tu nu ai vazut niciodata intr-o farmacie Avene, Vichy si alte produse dermato-cosmetice?
Da, sigur ca in farmacii gasesti cremele Avene, eu doar acolo le-am vazut pana acum. Mergi si vorbeste cu o farmacista, sigur te va indruma catre crema Avene potrivita tenului tau!
ernestine spune:
Eu m am indragostit de produsele MANUFAKTURA.LE descoperisem in Praga,insa nu speram sa le mai gasesc si la revenirea in tara,dar..iata ca intr o plimbare pe smardan,am descoperit magazinul.Produsele sunt exceptionale.Acolo gasesti tot ce tine de ingrijirea pielii si parului in timpul bai si dupa.Samponul cu bere,mi a readus parul la viata.Masca de fata pe baza de drojdie de bere si mastile cu namol .m au vindecat de mici probleme specifice tenului mixt.Sapunurile cu glicerina sunt intr o gama foarte variata..si odata incercate,nu m am putut oprii sa nu le testez pe toate.
biancaiordan spune:
Ca sa raspund la subiect : "pe cosmetice cheltuim tot ce ramane dupa ce luam lapte praf" :D
Glumesc, chiar incerc sa am grija de mine si de fetita mea cu produse naturale, bio, dar sa nu cheltuiesc foarte mult. De exemplu acum folosesc ca si crema de seara ulei de argan, care e minunat din toate punctele de vedere. Pretul (cel mai mic) e 59 ron ptr 50 ml, dar mai conteaza si faptul ca 50 ml de ulei dureaza mult mai mult decat 50 ml de crema...
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ernestine Eu m am indragostit de produsele MANUFAKTURA.LE descoperisem in Praga,insa nu speram sa le mai gasesc si la revenirea in tara,dar..iata ca intr o plimbare pe smardan,am descoperit magazinul.Produsele sunt exceptionale.Acolo gasesti tot ce tine de ingrijirea pielii si parului in timpul bai si dupa.Samponul cu bere,mi a readus parul la viata.Masca de fata pe baza de drojdie de bere si mastile cu namol .m au vindecat de mici probleme specifice tenului mixt.Sapunurile cu glicerina sunt intr o gama foarte variata..si odata incercate,nu m am putut oprii sa nu le testez pe toate. |
Unde zici ca le-ai gasit?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
biancaiordan spune:
Anita, uleiul de argan il gasesti aici cu 59 ron http://www.organik.ro/products/index/ulei-de-argan-bio
Ptr fata e antioxidant, antirid, cicatrizant,are acizi grasi Omega 3 si 6. Se poate folosi si pe corp (ptr vergeturi), pe unghii, sau pe par.