M-am hotarat.........adoptie(61)
Raspunsuri - Pagina 7
claudia72 spune:
Buna dimi,
Dragi mamici in timp ce ne pregateam sa plecam la tara , l-am auzit pe ministrul de finante ca cele care sunt in CIC cu 85 % nu o sa mai ia alocatia de 200 ron pt copil .
Voi ce spuneti?
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia72 Buna dimi, Dragi mamici in timp ce ne pregateam sa plecam la tara , l-am auzit pe ministrul de finante ca cele care sunt in CIC cu 85 % nu o sa mai ia alocatia de 200 ron pt copil . Voi ce spuneti? MAMI DE BIANCA Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta. |
Acum 2 zile l-am auzit pe Ministrul Muncii argumentand acest lucru astfel - cei ce beneficiaza de 85% din salariu se considera ca au arhisuficiente resurse financiare pentru cresterea copilului, drept pentru care nu vor mai primi si alocatia de 200 Ron; aceasta din urma va fi primita doar de copii familiilor de nu se incadreaza in cele de mai sus.
Intr-adevar pentru venituri mari poti argumenta sistarea acestei alocatii, dar pentru venituri de 1000-1500 ron/luna ce rezolvi ?
De spus ar fi foarte multe de spus dar in zadar, concluzia este cea stiuta de toata lumea - SUNT DE RAHAT ! - dar din pacate greu se poate schimba ceva in bine .
Si acum , schimband "nota" si privind partea frumoasa a vietii, sa ne bucuram de frumusetea primaverii - un weekend placut tuturor !
asi spune:
citat din mesajul lui Manuelita Asi, esti sigura ca se aplica indiferent de judet? Manuelita |
Pentru siguranta poti cauta pe site-ul Tribunalului din judetul respectiv.De obicei intr-o singura zi din saptamana se judeca cazurile de copii, la Cluj sunt martea.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
Doamne! Nici nu stiu cum sa incep. Mi-au dat lacrimile cind am vazut ce galerie strasnica ati facut. Va multumesc din toata inima. V-am simtit aproape tot timpul asta si am reusit sa trec cu bine peste tot datorita voua.
Ma gindeam ieri ce greu a fost drumul, insa acum, cind privesc in urma parca s-au sters toate amintirile urite, toate lacrimile de neputinta au fost sterse de raza mea de soare, Alex. Cind ma uit la el cum doarme linistit in patut, cum ride la noi cind se trezeste, cum intinde minutele spre noi, pur si simplu ma intreb cum am putut trai pina acum fara el, fara sa-i auzim risul cristalin si glasiciorul cind ne striga "mami", "tati". Mi se umple sufletul de fericire, de emotie si de recunostinta.
Miercuri, dupa ce am auzit sentinta si am iesit din tribunal, pur si simplu am izbucnit in plins. Atita emotie si teama strinse au iesit la suprafata. Nu-mi pasa ca oamenii se uitau la mine, nu-mi pasa ca nu mai vedeam pe unde merg, pur si simplu voiam sa pling, sa ma descarc, iar cind l-am luat pe Alex, pur si simplu ma uitam la el si ma gindeamca totusi nu visez, ca totul este cit se poate de real, ca Alex este in sfirsit al nostru pentru totdeauna, chiar daca acum, in conceptia statului este provizoriu.
Stiu ca am ramas datoare cu o poveste. Nu este iesita din comun, nu este nimic spectaculos, insa promit ca intru mai pe seara
si va multumesc inca o data. Fara voi, acum Alex nu ar mai fi fost al meu.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
maimutzak spune:
Felicitari,Misha , ne bucuram mult de tot pt tine!! Ema mea e doar cu cinci zile mai micuta decat iubitul tau Alex!!Va pup si a bucur si eu cu voi!!''
misha71 spune:
Maria de cind asteptam si eu asa o semnatura frumoasa
Maimutzak un mare Emei de la Alex
Liliana, te rog sa ma treci si pe mine:
Alexandru, nascut la 14.03.2008, incredintare in vederea adoptiei pe 06.05.2009 (atestat 02.10.2007)
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Mariaa spune:
citat din mesajul lui misha71 Doamne! Nici nu stiu cum sa incep. Mi-au dat lacrimile cind am vazut ce galerie strasnica ati facut. Va multumesc din toata inima. V-am simtit aproape tot timpul asta si am reusit sa trec cu bine peste tot datorita voua. Ma gindeam ieri ce greu a fost drumul, insa acum, cind privesc in urma parca s-au sters toate amintirile urite, toate lacrimile de neputinta au fost sterse de raza mea de soare, Alex. Cind ma uit la el cum doarme linistit in patut, cum ride la noi cind se trezeste, cum intinde minutele spre noi, pur si simplu ma intreb cum am putut trai pina acum fara el, fara sa-i auzim risul cristalin si glasiciorul cind ne striga "mami", "tati". Mi se umple sufletul de fericire, de emotie si de recunostinta. Miercuri, dupa ce am auzit sentinta si am iesit din tribunal, pur si simplu am izbucnit in plins. Atita emotie si teama strinse au iesit la suprafata. Nu-mi pasa ca oamenii se uitau la mine, nu-mi pasa ca nu mai vedeam pe unde merg, pur si simplu voiam sa pling, sa ma descarc, iar cind l-am luat pe Alex, pur si simplu ma uitam la el si ma gindeamca totusi nu visez, ca totul este cit se poate de real, ca Alex este in sfirsit al nostru pentru totdeauna, chiar daca acum, in conceptia statului este provizoriu. Stiu ca am ramas datoare cu o poveste. Nu este iesita din comun, nu este nimic spectaculos, insa promit ca intru mai pe seara si va multumesc inca o data. Fara voi, acum Alex nu ar mai fi fost al meu. **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) |
Mishule drag, io una am plans ca baba la colt la strada, asa am plans de feririre pentru voi de nu-ti pot spune!
ma bucur nespus pentru voi si pentru Alex ca a ajuns in sfarsit ACASA!
va imbratisez si sa aveti o viata frumoasa si fericita impreuna de acuma
si te asteptam cu povestea
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
crisis81 spune:
citat din mesajul lui misha71 Doamne! Nici nu stiu cum sa incep. Mi-au dat lacrimile cind am vazut ce galerie strasnica ati facut. Va multumesc din toata inima. V-am simtit aproape tot timpul asta si am reusit sa trec cu bine peste tot datorita voua. Ma gindeam ieri ce greu a fost drumul, insa acum, cind privesc in urma parca s-au sters toate amintirile urite, toate lacrimile de neputinta au fost sterse de raza mea de soare, Alex. Cind ma uit la el cum doarme linistit in patut, cum ride la noi cind se trezeste, cum intinde minutele spre noi, pur si simplu ma intreb cum am putut trai pina acum fara el, fara sa-i auzim risul cristalin si glasiciorul cind ne striga "mami", "tati". Mi se umple sufletul de fericire, de emotie si de recunostinta. Miercuri, dupa ce am auzit sentinta si am iesit din tribunal, pur si simplu am izbucnit in plins. Atita emotie si teama strinse au iesit la suprafata. Nu-mi pasa ca oamenii se uitau la mine, nu-mi pasa ca nu mai vedeam pe unde merg, pur si simplu voiam sa pling, sa ma descarc, iar cind l-am luat pe Alex, pur si simplu ma uitam la el si ma gindeamca totusi nu visez, ca totul este cit se poate de real, ca Alex este in sfirsit al nostru pentru totdeauna, chiar daca acum, in conceptia statului este provizoriu. Stiu ca am ramas datoare cu o poveste. Nu este iesita din comun, nu este nimic spectaculos, insa promit ca intru mai pe seara si va multumesc inca o data. Fara voi, acum Alex nu ar mai fi fost al meu. **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
Doamne cat de fericita sunt pentru tine. Intr-adevar acum simti ca a meritat asteptarea. Stiu cum e sa te duci din cand in cand la patut sa vezi daca este vis sau realitate. pentru familia completa!
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie