M-am hotarat.........adoptie(61)
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
Misha bine ati revenit la baza.Fiecare poveste este deosebita doar prin simplul fapt ca ne transforma din femei in mame.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi Misha bine ati revenit la baza.Fiecare poveste este deosebita doar prin simplul fapt ca ne transforma din femei in mame. Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra. |
Foarte frumos scris, inteleapta mea
Misha, felicitari! Ai transmis atata emotie si fericire cu randurile tale...
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
adenuti spune:
MISHA -FELICITARI mamico ,ne-ai umplut de speranta si dorinta arzatoare ,sa traim aceste clipe minunate si sa devenim MAME .
nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei
Manuelita spune:
Misha, hai ca inteleg ca "prima intalnire" are nevoie de timp de prelucrare emotionala pentru a se asterne pe forum, dar esti restanta la multe alte "prime" :)):
prima noapte cu bebe, prima masa acasica, prima baita acasica, etc,,,
asteptam
carmenul spune:
Pana intra Misha sa ne spuna ce si cum, va povestesc eu cum a fost prima sedinta cu parintii din viata mea.
Noi suntem mari, clasa 2-a deja , asa ca mi-am luat sotul de brat si ne-am dus la sedinta cu parintii.
Am fost laudati ca suntem cuminti si bunicei si la carte motiv pentru care poate vom primi si premiu. Am fost bucurosi sa aflam asta, si ca nu a fost atat de traumatizanta pentru el , plecarea din Suceava. Cu alte cuvinte se acomodeaza mai usor decat as fi crezut.
Am stat si noi cuminti in bancuta in care invata el zi de zi si ne-am simtit minunat.
As fi strigat tuturor ce fericita sunt, aveam lacrimi in ochi si emotii mari. Acum el isi face planuri pentru o excursie cu colegii la munte si asteapta cu nerabdare vacanta de vara.
Va doresc sa aveti si voi parte de momente fericite si unice alaturi de copii vostrii iar celor care inca nu i-au gasit, sa spere si sa lupte pentru ca MERITA .
claudia72 spune:
Hello,
Carmenul ce frumos scrii partea cu mersul la scoala, sunt multe mamici si tatici care sunt mandre de puii lor, abia astept si eu partea cu scoala .
Crisis, sa stii ca ai mare dreptate cu mersul patut sa vezi daca este vis sau realitate, sa vezi ca iti zambesc , cand plang sa ii iei in brate si sa ii alini. eu imi amintesc ca ma trezeam noaptea si stateam si ma uitam la ea cum doarme si plangem de fericire ca am o asemenea minune acasa. Lunile au trecut si ne-am marit si sunt tot mai mandra de fetita mea .Chiar daca DD nu ne poate oferi un bb in burtica noastra, stim sigur ca ei sunt in alte burtici si ne sunt destinati, pentru fiecare dintre noi.
Misha cred ca esti in .
Sabina
Diciu
Miha
MAMI DE BIANCA CHRISTINA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
ioanaalice spune:
Misha, bravo si felicitari! Sa-ti fie sanatos feciorul si sa va fie familia fericita! De-acum gata! ai terminat cu asteptarea, urmeaza o alta perioada plina de emotii, care nu se poate compara cu nimic
ioana, mama lui Mihai
http://family.webshots.com/photo/2264295990103287451VZFvvq
mychydutza spune:
misha, felicitari! si mii de pt tine.........
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
alecia spune:
misha,felicitari mamico,sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata alaturi de piticutul tau.
carmenul,emotionante momente si mandria este cu atat mai mare cand ti se spune ca puiul tau este cumintel si invata bine.
Noi asteptam termenul pentru incuviintare,emotiile sunt din ce in ce mai mari.Baietelul a fost in vizita si plange mult cand pleaca si ma intreaba cand ies odata actele sa-l iau de tot.L-a rugat pe maternal sa rupa actele cand vor iesi actele mamei lui.Seara, inainte de a adormi se intreaba ce fac si le spune ca probabil plang pentru ca el nu este langa mine.
carmenul spune:
Alecia, inseamna ca si baietelul tau este sensibil ca si al meu, apreciaza dragostea ta si simte acel "ceva" inexplicabil pentru tine.
Nu mai retin exact varsta puiului tau dar imi pare foarte bine ca exista comunicare si acea atractie inexplicabila intre voi.
Daca mai este putin pana la incredintare, iti tin pumnii si sa ai parte de cele mai frumoase momente ca mamica.
Eu uneori as opri timpul in loc, ca sa-l simt copil inca putin , ca sa imi retraiesc propria copilarie, prin el.
Odata incredintat copilul, vor fi si momente mai grele, sa nu te sperii si sa treci de asta . Acomodarea nu este intotdeauna foarte usoara , oricat de mult ai iubi pe cineva. Insa cu rabdare , totul devine posibil.