M-am hotarat.........adoptie(61)
Raspunsuri - Pagina 9
pogonici1977 spune:
cris81..vreau sa te intreb ceva, sper ca nu deranjez cu intrebarea..bebelusa voastra e infiata sau e rodul vostru??? caci team urmarit la FIV ungaria..si sincer nu prea inteles..ca undeva sa rupt filmul si am ramas in ceata
e o scumpete TEODORA...pot veni sa tio fur?? sau mio dai macar ptr o zi sa ma joc cu ea/?
noi suntem in faza de dosar FIV acuma..dar in cazul in care pana la sf anului nu reusim sa fim viit parinti...trecem la adoptie
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 cris81..vreau sa te intreb ceva, sper ca nu deranjez cu intrebarea..bebelusa voastra e infiata sau e rodul vostru??? caci team urmarit la FIV ungaria..si sincer nu prea inteles..ca undeva sa rupt filmul si am ramas in ceata e o scumpete TEODORA...pot veni sa tio fur?? sau mio dai macar ptr o zi sa ma joc cu ea/? noi suntem in faza de dosar FIV acuma..dar in cazul in care pana la sf anului nu reusim sa fim viit parinti...trecem la adoptie |
Teodora nu a crescut la mine in burtica ci in sufletele noastre iar de jucat poti veni sa te joci cu ea oricand dar aici pentru ca momentan nu sunt dispusa sa ma despart de ea nici pentru cateva ore macar.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
SoriLea spune:
Cata dreptate ai Crisis
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
catank spune:
Dragele mele, ... va urmaresc cu un real interes, si ma minunez cand vad atata fericire .......felicitari "ADEVARATELOR MAMICI"!!!
Am mai scris "ocazional", ...ptr a mai afla cate ceva, si cu toata forta plecasem inainte pentru a-mi intocmi dosarul privind obtinerea atestatului. Pe parcurs, am avut parte de 2 luni in care am simtit nevoia sa ma "luminez", cu pasi stingheri mi-am intocmit dosarul in proportie de 90% (imi lipsesc 3 hirtiute nesimnificative)si intentionez ca incepind de saptamina viitoare sa-l "predau".
Sper sa-mi tineti "pumnii stransi", sa fie cu noroc...dar mai ales sa fiti alaturi de mine ca am mare nevoie...........
Sunt un pic "speriata" nu inteleg inca cauza..., imi este groaza de comisii, instante, declaratii, ...............cat as da sa scap fara sa fiu nevoita sa trec prin asemenea momente, dar se pare ca nu am scapare. Din acest motiv pasii au fost din ce in ce mai stingheri....
Imi doresc ca Dumnzeu sa ma ajute, sa-mi lumineze mintea si sa-mi imbune sufletul!!!
Va imbratisez cu drag ...
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!"
simo_75 spune:
catank-Draga mea,trebuie sa fii hotarata si sa treci peste emotii,sa mergi cu pasi siguri nu stingheri.
Asa am fost si eu la inceput ,ma tot gandeam la toate nebuniile din lume dar totul s-a schimbat si dintr-un miel speriat am devenit o leoaica demna de invidiat (nu e vorba de modestie aici )
Documenteaza-te mult ( sfatul meu ) ,pune intrebari pe forum ca ti se va raspunde fara doar si poate .Ridica capul , mergi tantos spre DPC,hotarata si sigura ca vrei cu orice pret sa devii mamica si atunci ai sa vezi ca privesti altfel lumea.
te pup si multa bafta.
Cateva zile si luam atestatul!!!!!!!!!!!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
Tzuni spune:
Misha draga, te felicit si eu, mamica frumoasa!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
Alex2 spune:
Misha, felicitari!
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
misha71 spune:
Tzuni saru'mina. Mamica frumoasa, da' grasa
Alex, ce surpriza! Multumesc mult! puiutii tai frumosi.
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
SoriLea spune:
Buna seara mamicilor actuale si viitoarelor mamici.
Nu am mai scris de ceva timp, dar vin cu o veste minunata.De 2 zile a aparut in viata noastra un mic ingeras cu numele de RAZVAN.
Imi cer scuze, dar momentan nu pot spune mai multe, voi intra la momentul potrivit pt mai multe detalii..."prietenii stiu" dc
Cu mult drag ma alatur si eu mamicilor
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea
misha71 spune:
SoriLea! Felicitari din toata inima! Ma bucur mult pentru tine
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)