Copilasi de Iulie-August 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
cristalina spune:
mihaela
Multumim frumos pentru mesaj. Imbratiseaza-l pe Bradut din partea noastra a tuturor.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Mihaella, multumim din suflet! Te rugam sa ne mai dai vesti despre Bradut si sa ii transmiti dragostea noastra.
cristalina spune:
Pai ia sa vedem...le-am luat seturi de aripioare cu coronite si cercei si bratari...nebunie sa vezi ce de zanganele gasesti. (cred ca si la noi dar nu am eu timp sa bananai prin magazine)
Le-am luat carticele, multe seturi de playdoh (gaseam si la noi dar aici le-am gasit reduse la 2 euroi...)
Le-am luat niste ponei cu biberon, pieptan si agrafe (din aia din desenul animat cu my little poney)
Le-am luat multe rochite, cate trei de fiecare, ca erau fluflu-uri asa...
(Nici nu stiam ce sa aleg. M-a batut gandul sa le iau rochii de printese, ca aveau la unele magazine. De cenusareasa, alba ca zapada si ariel parca...erau frumoase, cu intarituri si multe volane pe dedesubt ca sa stea infoiate...dar nu pot sa iasa cu ele afara ca ar fi avut nasul julit non stop si decat sa ma cert de fiecare data ca sa le dezbrac ...asta cred ca le-ar fi placut cel mai mult.)
Ioanei i-am luat un sac de dormit mai mare ca la noi nu se gasesc, sau nu am gasit eu.
John primeste parfum, mama soacra parfum, am mai cumparat carti si multe dvd-uri ca nu gasesc la noi filme englezesti asa ieftine...:)
La finuti le-am luat niste seturi cu jucatori de fotbal si o sa primeasca si carticele si dulciuri. De fiecare data cand plec le iau si lor cate ceva...
Acum ca am scris incep sa ma gandesc serios daca am loc in geanta (in a doua geanta, ca imi iau una care se desface...hehehe)
szivarvany spune:
Cristalina, super-super cadourile Cred ca fetele vor fi incantate la maxim
Eu ma gandeam zilele trecute ce cadou pentru 5 ani la caprita ... si zau ca nu stiu. Bine ca mai am destul timp sa meditez. Ea vrea celular adevarat, insa eu nu sunt de acord
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
BLUE ANGEL spune:
Monicule , si mie ..mie ce mi-ai luat ???
da ' tie ti-ai luat ceva ?
deci cand te ritornero ?
kim222 spune:
Monica sa ai o nastere usoara!!!
Mihaela ,iti multumim...Sa ne mai povestesti despre Bradut si despre Denisa!!
cristalina spune:
Simona, e suspriza...:)))))
Mie nu mi-am luat nimic...:)
O sa-mi ia John ceva frumos de la San Francisco.
Un coleg m-a rugat sa ii cumpar 5 pachete de tutun de tigarete de nush ce fel...sa vezi ca-mi zic astia ca fac trafic de tutun...:)))
Ma intorc vineri, maine am program de vizitat Londra..sa vaz daca imi face regina cu mana de la fereastra...:))))
cristalina spune:
Aaa, noi am stabilit de mult ce cadou v-a primi de ziua ei...rotile!
Trebuie sa le si cumpar.
Si ii desfac iar cadoul de anul trecut...ceva mare gonflabil sa se joace pe balcon (john zice ca ne-am scos, ii dam de doua ori acelasi cadou si se mai si bucura la maxim copilul...)
alice2004 spune:
Cristalino, moam, ce de cadouri la galuste !! Cred ca o sa fie incintate ... sper mai mult de zece minute, cum e pe la noi !! Mi-a placut la max faza cu cadoul de anul trecut !!
Daria, sa stii ca si io m-am gindit la ce sa ii iau gizmoului de 5 ani si habar nu am de vreo idee super ! Ma gindeam la o masina daia de merge singura, cu acumulator, da sincer nu ma vad evri dei coborind si urcind magaoaia de la 10 unde stau eu pin la parter ... plus ca ce ma fac de vreao copchilu sa mearga pe jos dupa ce se plictiseste de masina si asta se intimpla undeva la mama naibii departare de bloc ??? Asa ca ma gindesc in continuare la vreo idee salvatoare, ca WII nintendo am luat si calculator are la taxu pe birou !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
Hello
daca ieri aveam un mucios, acum am doi muciosi...i-am dus la medic, rinita virala, sirop si cam atat deocamdata. Danut ar putea avea nevoie si de taloneta la talpite, ni s-a spus sa-l ducem la ortopedie sa vada exact daca e vb de platfus sau e doar un picior mai grasut. Era cat pe ce sa-l puna la poprire de la ciucalata si zahar, miere, dar cand i-am insirat meniul lui, dr a zis ca nu e necesar sa-i interzic nimic pt ca nu e in exces, credea ca mananca dulciuri si fructe excesiv si ca rontaie mult intre mese sau ca mananca foarte mult cantitativ seara de aia e asa rotunjor, are 115 cm si 22 kg. Pana la urma a spus ca nu e supraponderal dar sa avem grija sa faca miscare si sa nu o ia razna cu dulciurile rafinate si sucurile din comert, de asemenea cu prea multe fructe. Deocamdata nu consuma multe dulciuri si sucuri din comert doar daca mergem undeva si mai mult de 150-180 ml de Teddy nu bea, 2-3 bomboane, un mar pe zi .....ma rog, nu e mult zic eu. Andreei i s-a inchis fontanela in sfarsit, cu dintii inca e in delay.
Am dureri de cap in continuare si nopti mai mult albe, dispozitie blue, dar nu mai conteaza.
Monica, ce cadouri dragute ai luat si e mare lucru ca te gandesti si la finutii tai, bravo tie si norocul lor
Roberta, eu la faze similare sunt in stare sa-i frang sotului coloana cu o singura mana, are interdictie precisa sa loveasca copiii, o data i-a tras lui Dani la fund cu palma si i-a lasat urme rosii de degete desi nu i-a dat pe fundul gol, si nu vreti sa stiti ce i-au auzit urechile. Fara lovituri, ca nu sunt animale si bataia o fi rupta din rai dar cred ca zicatoarea asta nu se referea la a aplica bataia ca si corectie unor fiinte micute si fara putere de a riposta, nu mi se pare corect ca un adult sa-si masoare forta cu un copilas. se poate rezolva si altfel, deci nu ceda. SUPERE-SE CAT VREA, IMPORTANT E SA SE CONFORMEZE. Mai ales tin minte ca Matei a suferit emotional recent si ca avea si el accese de tristete, plus ceva problemute de sanatate...cum poate sa-l loveasca?
Mai vroiam sa zic dar mi s-a rupt filmul ca am fost sa spal niste funduri.
acum ma duc sa incalzesc sotului mancarea, a sosit acasa si ......desi azidimineata nu era, acum e si el cobza de racit, mucios si stranutacios, dupa cum se vede.
pe mai tarziu, o zi linistita sa avem