Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 13
Liana30 spune:
da mihooo rani..ca nu prea vine cine stie ce si trage nu se incurca..![]()
pana ajung io acasa sa va pun poze bagati un ochi aci sa-mi vedeti vedeta![]()
http://www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
szivarvany spune:
Superba 

Sa va traiasca Liana 
Pup-o toata si din partea mea 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Danelutza spune:
ziua buna si de la mine, am calcat toata dimineata la rufe de ma dor toate cele 

"La multi ani, Dane !" Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere si sa-ti vezi visul cu ochii
.
Liana multumesc de urari. Ti-am vazut bubulina, e frumoasa tare si are o gurita de-mi vine sa o musc toata. Pentru ranile e la sini, stoarce lapte si unge titucele ca sa se vindece. Asa sa faci si cind Catalina s-o zgiria cu unghiutele, asta mai tirziu
, pui repejor lapte de la titica si se vindeca.
Miki am dat sampanie dar din aia cu emoticon, ca nu mi-am permis sa pun sticle adevarate pe un forum pentru copii ![]()
Georgi multumesc de urari si sanatate multa mamei tale. Bafta multa duminica.
Cuscra multumesc de intrebare, m-am desfasurat bine, mi-au dat cadoul cercelusii de aur, au scos tortul din frigider, adica era surpriza si eu nu stiam, am suflat in luminari, am beut sampanie si nor'ta s-a imbatat. Dar a fost scumpa tare cum a zis, Tito acum cintam
, asta dupa ce cu vreun sfert de ora mai devreme se suparase pe mine ca nu i-am dat o bucatoaica de cioco sa pape si mi-a spus in italiana, ca-mi da un cap in gura 

, iar dupa aia a schimbat la 360 de grade, ca a zis ca-s frumoasa ![]()
Gata, dispar dar mai apar eu, sper ![]()
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

mariussimiuc spune:
Aolica...ce noruca periculoasa am!
![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
Dan sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca 
Liano
scumpetea aia mica de otencutza cu gurita rosie de-ti vina sa o pupacesti...va iubesc pe amandoua
cred ca grasu e topit
Danelutza, am ras de ma doare burta... ![]()
zici ca e luptatoare K1 ![]()
Noi azi n-am mers la gradi, doar alex a mers la scoala, avem control la dr(de rutina...pentru astmul ruxandrei) apoi dupa ce-l recuperam si pe alexut mergem la festa da familia la ruxi la gradi...
in rest...nimik nou
va pup pe toate si va doresc un we minunat
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Liana30 spune:
bagarati austriecii in boala
nu le vina sa creada ca azi aparu poza si azi si comentarii la pozaaa![]()
va multumim la toatee..
La multi ani Daneeeeeeeeeeee
!!!!!
luptatoarea mea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
Danelutzoo cu ce sa ma mai ung muma ca si asa e ffffff putin...de azi incepui sa-i bag supliment ca nu se mai poate cu fomila
,,speram sa vina laptic cat mai mult in urmatoarele zile..
va pupüpp ..vine vizita..
luptatoarea mea
Danelutza spune:
Lasa mey, Liano, ca o sa vina si laptele, daca n-are bebelina putere sa traga ca sa se formeze bine gurguiul si sa formeze canalele de lapte, cind te lasa astia sa pleci acasa, il pui pe grasu sa traga de citeva ori, asa ajuta bebelina cu laptic mult. Acum nu glumesc, stiu pe cineva careia nu-i venea lapte si l-a pus pe sot la munca 
Cuscra periculoasa rau nor'ta, iti dai seama cam ce fata am facut eu cind am auzit ce ma asteapta 
Monica sanatate Ruxitei si doamne ajuta sa iasa bine analizele 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

monica-elizabet spune:
Liana, ce ma bucur ca e papacioasa mititica ta..
eu am folosit un unguent...GARMASTAN se numeste si mi-a facut f bine si eu facusem ragade la ruxi de nu mai puteam sa o pun la san
la amandoua...aa...si lapticul vine el ca dupa ceza nu apare chiar asa imediat...
e buna ideea Danelutei
da' incearca cu o pompa electrica mai bine ![]()
Daneluta,
fuseram la nenea dr dar nu pentru analize ci doar asa...control de rutina, el zise ca e multumit ca intr-un an nu a mai facut crize...doar raceli/gripe/viroze, tuse, otite...cica aste-a normala la un copil...chiar daca mai des la noi...dar asta e...
ne-a mai scazut din medicatie, a micsorat doza si concentratia de spray...Doamne ajuta!
gata...tot zic ca fugim la festa si mai stau pe-aici...dar imi mai odihnesc putin picioarele ca am umblat azi de nu mai pot ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
claudia74 spune:
Hi sexy girls, dau si eu o cafea si fug la treburi ca is cat China in casa si dupa masa merg la munca :

Monica
asa mai cu jumate de norma nu merge, numai permanent ![]()
sanatate bolnaviorilor si La multi ani sarbatoritilor si insanatosire grabnica proaspetei mamici 

.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'