Casnicute sexy (195) * Ajutati-l pe Dan sa mearga!
Raspunsuri - Pagina 14
maria2mami spune:

fetelor, va rog sa ma salvati....azi am descoperit cu stupoare ca maria are paduchi si e plina de oua.
ce sa faccccccccccccc? ma duc la farmacie sa iau ceva ....nu stiu, doctora pediatra nu-mi raspunde

mi-e si rusine.....se spala regulat pe cap, ii fac tot felul de masti hranitoare, are un par foarte frumos, ingrijit, nu stiu ce sa-i mai fac sa fie ok, toata lumea se mira de parul ei....si uite cu ce m-am procopsit, si inainte de serbare, si cel mai imp de ziua ei!
am obs ca de o sapt si jum o mananca capul, m-am uitat dar nu avea nimic, a mers in continuare la gradi, am zis ca de la caldura si de la transpiratie, dar nu a fost asa!
...chiar nu are voie in perioada asta sa stea acasa, a inceput dansul, of si gradinita
ce ma fac???
pe net am citit ca trebuie anuntat personalul de la gradi si ca trebuie sa pastreze confidentialitatea fata de ceilalti parinti si de copilul bolnavior......dar nu cred ca se va intampla asa ceva la noi.
offf si deja am invitat toti copii de la gradi la ziua ei!
sfatuiti=ma ce sa fac cu educatoarea....va roggg!
"Copiii infestati se vor intoarce la scoala sau gradinita dupa tratament. Totusi, in unele scoli copiii se vor intoarce numai dupa ce vor fi eliminate si ouale. Majoritatea organizatiilor de sanatate accepta intoarcerea copilului la scoala dupa tratamentul corespunzator, cu mentiunea de a se evita contactul apropiat cu ceilalti copii. Trebuie mentinuta confidentialitatea pentru a evita stanjenirea copilului infestat."
plec la farmacie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
pe culinar.ro am gasit o postare mai veche a unei mamici disperate ca si mine.....cica sa iau gaz dublu rafinat...asa imi dadea si mie mama cand eram mica si cu paduchi dar eu am ramas traumatizata de atunci....de la miros si usturime....ce sa fac, de unde sa iau gaz...
Maria stie ca are cojite de la sampon nici nu stiu daca-i zic
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor
mmiha, draga mea nu te mai stresa asa, las' ca aduc noroc ![]()
si eu am avut in copilarie, fusesem intr-o tabara(inainte de ea mi se facuse control si nu aveam) apoi dupa ce am venit eram inscrisa pentru o alta tabara si m-a dus mama din nou la control si stupoare...aveam paduchi si oua...
normal ca nu din cauza ca nu ma spalasem i-am facut ci ii luasem de la altii care au venit cu ei in tabara fara control...deci nu-ti mai face tu probleme ca sunt si altii in gradinita aia care au si nu au zis nici pas...
cu gaz imi aduc aminte ca m-a dat si pe mine maica-mea...nu pe piele ca o sa o usture capul pe printesa...dai pe firele de par pana f aproape de radacina , apoi acolo unde vezi pe firul de par "ouale" le tragi afara(aluneca pe firul de par) tin minte ca mama plangea si-mi scotea alea din cap...ca eu plangeam ca nu vreau sa ma tund ![]()
hai capul sus ca nu esti nici prima si nici ultima care a patit asta 
si ca sa-ti mai povestesc ceva pe aceeasi tema sa te inveselesti nitel...prietena mea cea mai buna fusese si ea in tabara cu mine si ea si sora-sa...si mama ei cand a aflat ca au amandoua paduchi le-a trimis pe amandoua de mana la salon sa le tunda fff scurt...prietena mea era mai mare si a tacut din gura dar sora-sa a zis ca le-a trimis mama sa se tunda ca au paduchi...si le-au dat alea afara de-acolo pe jumatate tunse ![]()
va
pe toate si va doresc un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
maria2mami spune:
Monica 
.........offff
Scroafa de soacra-mea cred ca pocneste de bucurie
Mai si eu am avut cand eram mica, ca am fost la saptamanal....adica, mama ma cam uita pe la gradi( ma ducea luni si ma lua vineri)....si eram toti plini pe acolo, nu aveam voie sa zicem nici psssss ca ne-o luam pe cocoasa....deci d'asta zic ca am ramas traumatizata si mama cand descoperea ma freca cu gaz de ma facea carne vie in tot capul..........o dau din un a in alta, tot doctora de mmama iapus mariei cand avea un an sosete cu otet simplu , nedizolvat in picioruse si mi0a facut fata carne vie de am ajuns cu ea la urgenta cu arsuri.......de atunci maria nu mai sufera otet-ul, nici la mancare nici in sosete in nici un fel.
am gasit pieptanul de os cu care ma facea mama cand eram mica
si cand i-am bagat pieptanul in parul ei luuuuuuuung si des....pana la fundulet............3 dintr-o lovitura
si o miiiiie de oooouo![]()
pe net zice ca tre sa o tin 10 zile sub tratament si apoi are voie la gradi.........si cand era si ea prezentatoare si regina serbarii.....
Mai da cum fac cu gradinita, ca daca educatoarea nu tine informatiile confidentiale.....si spune parintilor, nu mai vine nimeni la ziua mariei..........si noi am fost la toti....si o sa fie super-super-super dezamagita
am luat de la farmacie Pedex balsam si un sampon acum ma duc sa o bag la inmmmuiat si sa o frec bine bine
CRISMIR spune:
Ah,ce am ratat de atat absenta

...
LIANA sa-ti traiasca bebelina mica si scumpa,ce frumoasa este si mare,superba

...felicitari si sa ajungeti cu bine si cat mai repede acasa!

LA MULTI ANI la toti sarbatoritii de luna asta!

toate sexoasele!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
maria2mami spune:
sa va reamintesc .........ca ma mananca capul de mooooor?
ma duc sa schimb paturile , pernele....si ce-oi mai gasii
cica sa-i o tamponez cu otet cu sare.........mai bine ma impusc, cred ca ma simte de la supermarchet cand pun sticla de otet in cos![]()
monica-elizabet spune:
mmiha, chiar ma gandeam ca trebuie pe vremurile astea moderne sa fie un shampon ceva...special pentru asta
bey da nu zice nimik la gradi... daca o dai cu gaz mor lighionile... ![]()
nu o duci cateva zile...uite tocmai bine e we...si in astea 2 zile o scapi de ei...
nu-mi mai zice ca si pe mine ma mananca capul cand mi-aduc aminte...dar trebuie sa fii tare si sa faci in asa fel incat sa nu te mai stresezi si sa scapi copila de alea...atat... 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
maria2mami spune:
asa ziceam si eu......da poti sa stii ca ma toarna Maria, regina barfei....stie tot afla tot, spune tot, nu ai cum sa te intelegi cu ea....
pe prospect-ul medicamentelor zice ca tre sa o tin 10 zile acasa
ultimul recensamnt........23 buc
cica daca ma vopsesc no sa am nici urma de "cojite"
am trimis sa-mi ia vopsea![]()
monica-elizabet spune:
zi-i si tu gata! uite nu mai ai..ti-a trecut, ca sa nu mai aiba ce sa zica ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
maria2mami spune:
...am si eu.....
am spalat-o cu balsam, am lasat sa actioneze 30 min pe par uscat si proaspat spalat si apoi de 2 ori cu sampon tot de la farmacie si tot 30 de min am lasat-o cu el pe par.
Dupa am pieptanat-o ....si surpriza, nu am mai gasit decat cateva oua....nici macar urma de paduchi.......
..........iar la mine, vreo 10 sa fi fost si acum am un mare turban in cap, m-am dat cu otet cu sare...mai stau putin si ma duc sa ma spal
somn usor