Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc tuturor pentru urarile la adresa iubitului meu!

Asiza, foarte frumoase locurile pe unde ati umblat! Si foarte frumosi si protagonistii! Dar au mers baietii pe jos, nu gluma. Adevarati munteni!

Ruxandra, am notat si vom merge la teatru. Multa sanatate lui Matei!
Noi am fost sambata sa vedem spectacolul circului Medrano. Asa ca Victor a fost, in premiera, la circ. Le-a placut foarte mult, si, drept sa va zic, si mie. Nu m-am gandit la cat de chinuite sunt bietele animale, ci pur si simplu am savurat spectacolul. Au stat bursucii mei nemiscati pana la final. Deci: o reusita!

Dianav, multa sanatate! Din pacate nu pot sa te ajut cu nicio informatie, pentru ca nu stiu pe nimeni cu aceasta problema :(.

Dandusa, multa sanatate Crinutei! De la ce e febra? Raducu e bine?
Mai scrie cand ai timp caci povestesti asa de frumos! Citesc cu mare placere despre cei doi scorpionasi stralucitori!

Roxanica, ma bucur ca sunteti bine. Sarcina usoara in continuare! Pupici lui David.

Flore, multa sanatate Emmei! Sa-i treaca repede bubitele!

Lacramioara, sper ca sunteti pe drumul cel bun si ca Stefy nu va mai avea probleme!

Edit: Unde-s pozele lui Ale?

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

azi este mai bine,nu mai are febra si nici stare de apatie.

Iulia,
ciudat ca te-ai constipat de la iaurt.la mine-i taman invers.poate ca a fost o cioncidenta.ai incercat sa faci iaurt in casa?ii place?

Ruxandra,
febra voastra cum mai este?

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Gata, am gasit pozele! Superbe! Adina, sunteti foarte frumoase, de la bunici (?) pana la nepotica!

Dandusa, ma bucur tare ca e bine Crinuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Manuela,
uite aici pozele lui Ale
daca te sun si insist,raspunde ca-s ioCrinuta nu prea mai are acces,are tel personal...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Scuze Dandusa, promit ca raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrebare intrebatoare: Ati comandata careva produse online de la NEXT UK? Ca vreau sa-i comand lui Denis si ma intereseaza mai multe detalii despre livrarae, calitatea produsele, bla, bla

Si mai stiti site-uri de unde putem comanda haine pentru copii?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ASIZA habar n/am , dar astept si eu raspunsuri, poate bag si eu un ochi si/o comanda de pe acolo

Am o stare tare naspa...Emma suporta mai greu bubitele...de fapt buboaiele ca sunt mariiiii . Azi noapte a fost singura noapte din viata ei cand s/a trezit cred ca de vreo 5 ori si pur si simplu gemea...si plangea si parca zicea " au" si " mam"...Eu nu am putut dormi de mila ei...asa/i de mica...si totusi cand ma vede rade ...acum doarme...
POT SA?I DAU CEVA PENTRU DURERI? GEN NUROFEN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
n-am citit nik, sorry ... promit ca voi incerca.

vroiam numai sa va zic ca suntem bine, chiar f bine. adica a inceput dani sa doarma. sa dea DD sa il tina bunul obicei, ca tare bine e. adica de miercurea trecuta nu a mai cerut DELOC suzeta, si tot de atunci se culca la 22-22.30 si se mai trezeste dimineata la 7-8. adica nici macar nu se foieste ... nimic. daca stiam eu ca vom dormi asa bine fara ea ...

in we am fost la iarba verde ... promit ca va povestesc si pun poze ... sper ca maine sau miercuri.

cam atat ca-s pe super fuga, treaba la munca ...
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

OANA

Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de baietii tai dragi!!!

Sanatate fulguletilor bolnaviori!

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,multumim!
ACS,sunteti superbi toti ,o familie super reusita!!!faine pozele!
Bunica lui Ale,adica mama mea!
DANDUSA,of,draga de Crinuta!sanatate multa!

Mergi la inceput