Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui flore26
POT SA?I DAU CEVA PENTRU DURERI? GEN NUROFEN?

sigur ca da!

bolnavioarelor

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui flore26
POT SA?I DAU CEVA PENTRU DURERI? GEN NUROFEN?

sigur ca da!

bolnavioarelor

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Multumesc mult! Sper sa se mai linisteasca putin de la nurofen...si e si o caldura aici de mori...in casa, jos, e racoare, dar sus e o zapuseala...
ADINA complimente mamei tale, foarte bine arata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Iulia-stefy ma bucur ca e inspre bine. Nu renunta si fii perseverenta. Para fiarta merge dar incearca crud cat mai mult. In mod special dimineata da-i suc facut la storcator cu para, prune, piersici, struguri. Dc iese afara apoi in timpul zilei deupa vreo 2-3 sapt poti reintroduce in alimetatie altele. Dar micul ei dejun sa fie fructe. Si nu in combinatie cu cereale/biscuiti/branza ca baloneaza, fer,menteaza. Mai cauta pere Williams la borcanel Nestle sau Hipp.

Dandusa, bai ma doare sufletul. Cum s-a scarpinat ea. Sa stii ca si noi am avut 3-4 zile grele febra mica 38.8 de la o masea-doua. Ii plangi d emila dc vezi ce rani are Garga. Dar Crinuta parca le are deja pe toate. Si in alta ordine de idei , te rog mult gandeste-te dc nu cumva Crinuta nu e pregatita pt. renuntarea la scutec si tu te inversunezi sa faci asta iar ea evident ca raspunde negativ. Las-o chiar dc va dura 2 luni sau inca juma de an. Tu iti pierzi energia, rabdarea,...e un cerc vicios. Sper s anu te superi

Adinazot, imi place atat d emult mamata. Ale e o figura. Da aprob freza ei, superlativ.

Acs, femeie tu esti normala, cum poti sa arati dupa 3 nasteri. Ma refer ca esti misto ca esti si inalta dar ai asa o aparenta atletica. Nu ti-o lua in cap. Bursucii frumosssiiii!!!!

Pun poze cu minunea mea , de aici incolo, atat am putere.
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi6Luni#5331945650957313218

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Dragi mamici

sunt intr-o situatie de neiesit parca. V-am spus mai acum o luna ca am probleme cu tiroida recent descoperite. Ei, eu fac parte dintre acele persoane in numar de 0,00000..1% care fac reactii urate la tratamentul cu tyrozol. Nu va spun prin ce am trecut!!!! Am facut o minune de leucopenie, adica nenorocirea asta de medicament mi-a zapacit toate leucocitele si sistemul meu imunitar era varza. TAMPITII de la Parhon nu si-au dat seama desi m-am dus cu prospectul in mana si le-am zis ca ce simt eu se potriveste la fix (facusem o stomatita si febra). Acum sunt mai bine, sangele meu e normalizat dupa niste injectii de cateva zeci milioane lei. Problema mea e ce fac in continuare, ca daca sunt alergica la minunea asta de medicament exista riscul sa fiu la toate antitiroidienele. Si ca sa ma operez trebuie sa fiu stabilizata.....e un cerc vicios.....
Are cineva vreo experienta similara?

Oana mea e minunata, vb intr-una, e o dulce.
Vreau sa o iau pe un drum, sa merg iar la serviciu, sa ma ocup de Oana si sa intru sa vb cu voi....
Diana

Imi pare rau pentru situatia in care te afli...Am fost si eu suspecta de leucopenie, dar diagnosticul s-a infirmat la analize...Nu-ti spun ce stres a fost pe capul meu, caci atunci nu stiam diferenta dintre leucemie si leucopenie...Credeam k-s la fel...
Nu te pot ajuta cu sfaturi din pacate..Poate doar sa schimbi medicul sau chiar clinica.Sau sa incerci unhmeopat. Pe mine cei de la Parhon ma obligau aproape sa ma operez, iar dr meu de aici, vazandu-mi incapatanarea mi-a spsu k incercam medicamentos cu conditia k eu sa-mi fiu in primul rand propriul tratament, sa ma autotcontrolez, autosugestionez, calmez si linistesc( exact ce nu prea se poate in hipertiroidie).Cu timpul am reusit si acum nu mai am nevoie de nicio pastilutza de tirozol.Si asta se intampla de 3 ani incoace....
Poate daca ti-ar scadea doza leucocitele tale si-ar vedea linistite de viatza ...nu stiu ce sa zic..cate pastile luai pe zi? Eu am incpeut cu 4 tyrozol, 4 propranolol, 2 aspacardin si au scazut treptat in timp...
Multa sanatate !

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare, fetiscane!
Intrasem sa va spun ca de la 7 am programare la dr sa vedem ce face copilasul din burtica. Si poate frumoasele poze cu Garga sunt un fel de semn bun, poate ca si bb2 e fetitza, ar fi perfect! dar si daca e baietel il astept cu mare drag, numai sa fie sanatos si frumos ca David!
Kikineata, ce mai faci?? Sara e superba asa cum o stiam, iar rochita aia colorata, cu fluturasi si palarie asortata e absolut bestiala, mi-ar prinde si mie bine, acum pe perioada de gravideala...
Flore, deci a luat si micuta varicela, era de asteptat. Putere sa treceti repede si usor peste boala!

Azi ai mei s-au dus cu bunicul la control la medic, pentru stimulatorul ala cardiac, va povesteam eu...Asa ca am venit mai repede acasa sa stau cu puiul, domnie curata, ce vremuri...Din nou in parc cu toti puradeii, am ramas uimita cate mamici au ales sa mai stea un an acasa si sa amane in favoarea micutilor inceperea muncii. Apoi am mancat impreuna, poveste de culcare, mancarica pt. cristi pe cand ajunge acasuca, praji...ce viata!!
Va tzuc pe toate!

Aaa, poze cu burtica nu am, am io o superstitie tampita, la prima mea sarcina, pe care-am pierdut-o am facut f multe poze, asa ca acum evit. In schimb voi pune cu David !

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

acs sunteti o familie de bursuci minunati. Si-am notat Praid, daca merg in romania merg pe-acolo prin vacanta.

doradora mai e stricata andra la burtok? grija mare cu caldurile astea...se altereaza alimentele f repede...

asiza fain sunteti la munte, se vede c-ati petrecut bine, si copiii s-au simtit bine, cu job-ul ok? Denis pana cand mai are cresa? in August cu cine-l lasi?

dianav imi pare rau, nu stiu nimic despre tiroida

roxanica esti la jumatatea sarcini deja, wow. Hai baga o poza cu burtoku

adinazot frumoasa si fata si mama si bunica

dandusa de unde a invatat sa traga chilotul la o parte cand ii vine kk?
Noi am inceput azi, chit ca nu vrea sa faca la wc..deloc. l-am predat educatoarei la cresa fara scutec, cu 4 schimburi de tzoale. a adus tac'su una bucata pantalon si una bucata chilot pisat. Doar un schimb. Dar n-a facut pipi nicaieri, decat odata...in chilot. a venit la pranz acasa, a papat, l-am pus pe wc, n-a facut nimic. L-am lasat in curte la joaca. Dupa 2 minute facea pipi pe el...era in pantaloni scurti si chilot, dar a pisat si ciorapi si adidasi. paco a zis c-ar fi trebuit sa-l lasam nitel sa se simta umed, dar primul meu impuls a fost sa trag toate depe el, si sa-i pun tzoale uscate. Na, am bagat o tura la spalat, adidasi inclusi. acu doarme siesta...cu scutec pus. Cand se trezeste ii iau jos scutecu...deci, incepem foaaarte lent...sa vedem, nu stiu daca-i pregatit sau ba. Eu am mai cumparat 2 mopuri de bumbac si stau cu galeata la coltul bucatariei
daca-l intreb daca vrea sa-i pun scutec zice ca nu, daca-l intreb daca facem pipi la wc, tot nu e raspunsul, sincer nu-i incantat de chilotei, azidimineata tragea de zor de ei, dar s-a lasat convins ca i-am spus ca si tati tot d'aia poarta...

flore pare rau de mititica Emma, ceva ventilator mai la departare nu poti pune? Cytelium de aderma...asta am retinut eu de pe aci ca-i bun la mancarimile de varicela

iulia stefy sanatate la puiuta...eu in locul tau as face iaurtul...

ruxandra n-ati cules varicela si voi, nu?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

seara buna tuturor! tocmai rasfoiam forumul si am constatat ca am fost sursa de inspiratie pt mamici de fulgusori de nov dec 2009 :)

andra e tare suparata pe mine la masa. atat de suparata, incat mi-a comunicat azi ca,,sunt supaata tine! piciorul mea supaata tine!"presupun ca treaba cu piciorul trebuia sa ma sensibilizeze-ii explicam ca trebuie sa manance (din) banana. recunosc insa ca am fost netulburata pe pozitii, chiar daca supararea era la asemenea cote incat pana si piciorul protesta, si ii tot explicam ca dupa ce mananca, stam de vorba si imi poate spune ce o deranjeaza.
asta face parte din ciclul haim mananca!! nu pot. de ce nu poti? ma doare piciorul!

inca nu s-a umplut pampersul, asa ca nu stim ce mai facem. mergand insa pe principiul ca no news is good news, ne pastram optimismul.

kikineata, e tare ciudat sa ma uit la pozele gargaritei si sa vad piese din garderoba noastra :)
si a mea e pasionata de ochelarii de soare, ii poarta cu mandrie de afara, si cu si mai mare mandrie inauntru. ce nu prea inteleg eu e cum de vede prin ei, la cate degete isi aplica pe lentila!

in rest, ce sa mai zic de noi, apreciem amandoi altruismul andrei, care a considerat oportun sa ne dea si noua puiul ei de raceala, care s-a transormat intr-un adevarat monstru la mine si la taica-sau. mai nasol e ca nu am miros si nici gust, am uitat mancarea pe aragaz, si nu am simtit mirosul cand se prindea cu drag si spor. nu am mai recuperat nimic de acolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Flore, cum mai e Emma?

Ruxandra, nu mai iau nici un iaurt... m-am apucat de facut in casa... Il accepta mai greu, dar il accepta. Multumesc.

acs, multumesc

danndusa, nu stiu daca e o coincidenta... dar tot nu pricep cum sta asa teapan un iaurt de 0,2%........

Laura, felicitari lui Dani....si Stefy s-a linistit si a dormit mai bine dupa ce a lasat zuza la copii mai mici....

Kiki, multumesc... Nu renunt, de aici incolo, cel putin o vreme... asa ramane. Ea mannca multe fructe, dar dupa amiaza, dupa ce o luam de la cresa....

saryta, sa stii ca am incercat si semintele de in si ii plac Stefaniei...

Dbunny, multa bafta l-a scos scutecul.... Iaurtul deja il fac in casa....mi s-a pus piticul....

doradora, ce dulce e....

Si acum sa ne laudam.... dupa un week-end in care ne-am spalat impreuna pe dinti si sera si dimineata... domnisoara catarata pe un lighean intors invers ca sa ajunga la chiuveta... Acum scuipa.... si a invatat sa si clateasca gurita si scoate apa in jet.... Cand termina e uda pana la chiloti.... O duc in body si chilotei la baie... ca se face fleasca... dar e teribil de incantata.....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Aseara i/am dat nurofen in speranta ca va dormi si ea mai bine...ei, nu a fost asa...s/a trezit din jum in jum de ora...CU FEBRA ...pe la 3 i/am dat iar nurofen...l/a vomitat...in total cred ca a dormit vreo 2 ore, eu nici atat...atata gemea de durere...acum patruleaza pe jos, mai rade, mai geme, dar nu plange...febra nu mai are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

FLORE,sanatate multa!

Mergi la inceput