Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 11
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kikineata Dandusa, bai ma doare sufletul. Cum s-a scarpinat ea. Sa stii ca si noi am avut 3-4 zile grele febra mica 38.8 de la o masea-doua. Ii plangi d emila dc vezi ce rani are Garga. Dar Crinuta parca le are deja pe toate. Si in alta ordine de idei , te rog mult gandeste-te dc nu cumva Crinuta nu e pregatita pt. renuntarea la scutec si tu te inversunezi sa faci asta iar ea evident ca raspunde negativ. Las-o chiar dc va dura 2 luni sau inca juma de an. Tu iti pierzi energia, rabdarea,...e un cerc vicios. Sper s anu te superi |
ma enervezi cu supararea...,ma faci dementa si nu ma supar...,scrii un sfat si trimiti floricelehelouuuu,esti ok?
la voi se explica febra...,dar noi avem toate masele/dintii de mult.suspectez o viroza,dar Crinuta-i puternica tare si i-a venit de hac prin resurse proprii.
de doua zile face la olita de toate,cere singura,asteapta sa-i aduc olita... etcma mandresc,iti dai seama...mi se pare atat de frumossss,doamneee...o minuneeee.cand se ridica si vad kk,imi vine sa dansez de fericire..."este in olitaaaaaa,ieeeeeee"
bine,sant doua zile...dar tot nu ma pot abtine...
ps:semnul cu pamp a venit de la ea...,altfel nu incepeam nimic,nimic
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
kikineata spune:
Dandusa, ce-am gresit? Ca te-am facut dementa (tu te-ai facut )sau ca ti-am dat floarea? Am zis si io ce cred s-atat, si ca sa nu ma pocnesti ti-am dat floarea...atat. Nu ma pot focusa si e prea profund ce-ai scris. Atat am priceput ca a trecut viroza cu bine...bravo...ceea ce-mi doresc si la noi. La Garga cand e cu masele clar face muci. Juma de an ne-au ocolit acu ne-am procopsit cu toate. Atat ba infundat, ba muci, ba dureri nasoale de eruptie.
Intrebare????
E posibil sa iasa al treilea rand de masele...vad un colt in plus
Acs, Ruxandra cand ies maselele randul 3, orientativ?
Doradora, te rog sa-mi trimiti pe mess ceva poze cu voi in tinute asemanatoare. Nu iesim cu ele impreuna sa arate a gemene ?
deeaA spune:
Ziua buna mamici!
Am intrat si eu in concediu o saptamana si asa mai am si eu timp sa scriu cate ceva(de citit mai citesc dar...greu sa scriu)
Am vazut poze supeer de la munte ale lui asiza si yagmur cat de greu v-a fost voua nu se vede dar e clar ca pruncii s-au distrat......de adinazot atat de veseli si frumosi cu totii si de kikineata printesa cu f. multe tinute...si cam atat tin minte..
Pampersu il punem doar noaptea,ziua stam in chilotei,dar asta nu inseamna ca facem la olita,nuuuu,nu vrem,facem pe unde apucam asta dc nu apuca mami sa ma duca la toaleta pe scaunel sa facem la w.c ca tati(il las un interval de 20 min si apoi il duc )de spus nu spune ca face decat dupa.Asta e,cert e ca nu ma grabesc cu nik si nici pe el,facem cum vrea el si cum e pregatit.Eu astept....
iulia-stefy spune:
Flore, saracuta Emma. Stiu cum te simti si tu... Eu asa am mai plans pe perioada eruptiei de mila ei... Multa sanatate. POate doarme ziua.... Odihnestete si tu.
dandusa, ma bucur ca e mai bine Crinuta. Felicitari pentru olita....si un dulce.
Kiki, imi pare rau ca nu e bine Garga. Multa sanatate. Si eu voiam sa intreb de randul 3 de masele, ca o vad ca iar sta cu manuta in gura... si roade tot ce prinde...
deeaA, ma bucur ca sunteti bine. Toate la timpul lor. O sa renunte el de buna voie....
Astept sa o aduc pe Stefy sa-i verific urechea, ca s-a plans dimineata la tati ca are apa in ureche... Poate sa aiba un dop? Sa o programez la ORL? Asa satula sunt de dus la doctor... dar daca trebuie....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Lavinia_P spune:
Salutare tuturor (salutul lui mikey de care s-a indragostit..si nici un alt desen nu prezinta interes)
Sunt atat de revoltata...in parculetul de langa soacra-mea(unde am stat),unde ne ducem des si ii place,exista o "femeie"(nu pot sa ii spun mama) cu o fetita de vreun an jumate pe care o bate o data la un sfert de ora..de fiecrae data cand nu face ce i se spune ...la un an jumate sa ii ceri asta unui copil..
Cand ma gandesc cati copii mai sunt asa...
Sunt si genul de tzatze care vin in grup si stau pe banca si fumeaza..iar copiii sa nu faca greseala sa le faca sa se ridice de acolo...asa ca ,daca ii zic ceva ,mi-e ca imi sar toate in cap..
Totusi o sa ma risc daca o mai vad...
Da,nu imi sta in caracter sa iau atitudine si e cel mai mare defect al meu .
Iulia-stefy,
Ti-am trimis un PM.Stiu cum e cu doctorii si eu m-am saturat..dar e mai bine sa te asiguri..urmareste-o daca isi baga degetul in ureke mai des..
Dandusa,
Sanatate Crinutei! Si felicitari pt olita!
Lizzy,
Mai spune-ne despre Marc..ce mai zice?Tot mai esti cu piticul?
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Dbunny spune:
Pe mine ma enerveaza la nebunie faza cu hai la wc tot la 10 minute, sa faca pipi in buda, oricum nu face in buda, oracat il duc. si mai tare...ma scoate efectiv din sarite, cand Paco sau soacramea sau mai stiu eu cine tot la 5 minute pun mana la Dani la chilot sa vada daca a facut pipi
Azi la cresa a facut de 2 ori la wc si odata in pantaloni. Acasa l-am lasat in curtea din spate, e pavata, are scurgere, si s-a pus si-a facut pipi de vreo 4 ori la scurgere, la sifon. de 2 ori in chilot, apoi nu i-am mai pus chilot. se cracea si facea pipi. S-a distrat. e clar ca nu vrea sa faca pipi asezat, doar din picioare. apoi a zis ceva de caca, soacra a vrut sa-l invete sa stea pitit dar el n-a vrut. Noi stateam la cafea in bucatarie, cand el a intrat 2 minute mai tarziu zicand c-a facut caca, era manjit si pe pulpe si pe tricou, de fund sa nu mai vorbesc...si vreo 2 sarmalute prin curte rasfirate na, am adunat si primul nostru kkt, mai bine zis l-a adunat soacra ca eu am dusulit copilul
dandusa deci cate zile a tinut faza cu carnatii rasfirati prin casa? nu ca astept eu sa faca al meu ca altul...dar na, vedem deja progres de la o zi la alta
iulia stefy pune-i ceva fructe in iaurtul de casa, poate mai disimuleaza schimbul gustului. felicitari pt spalatul cum-se-cuvine pe dinti.
kiki cred si eu in randul 3 de masele nu stiu de ce, cerd ca vad in plus...si are flegme, ca intotdeauna cand i-au iesit masele. sa nu mai vb de fundic iritat saptamana trecuta. Ii dau seara din cand in cand putin calpol si trece.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Lavinia, am raspuns la PM.
I-am verificat urechea si eu nu observ nimic, dar stiu ca medicul ORL-ist mi-a zis nici sa nu incerc... ca daca are un dop, doar el il poate scoate. Asa ca maine merg la pediatru sa-mi dea trimitere si mergem sa-l scoatem... daca este.
Dbunny, sunteti pe drumul cel bun. Spune-le sa-l lase in pace, ca el va reactiona pe dos cu atat mai mult cu cat se vor tine de "fundul" lui... ca sa ma exprim mai plastic.
Am tras o spaima cand am luat-o de la cresa.... ca a fugit si nu o mai gaseam... nici in curte, nici in strada... am simtit ca mor acolo... eram disperat.
Am iesit din cladirea cresei cu ea de mana. Asa mergem de obicei. Ea nu fuge, nu se duce in strada, stie ca trebuie sa se opreasca atunci cand trecem strada... dar azi nu stiu ce a fost cu ea. Dupa ce am iesit, mi-a sunat telefonul, care dupa ca am pus hainutele ei... ajunsese pe fundul rucsacului... M-am oprit si dai si cauta.... cand ma uit in jur ia-o pe Stefy de unde nu-i... M-am dus in strada... nu-i, m-am intors in curte nu-i... iar in strada, deja mi-au dat lacrimile de disperare....parca o inghitise pamantul... M-am intors iar de unde am plecat... Ea in fata cresei. Cresa e in aceeasi curte cu gradinita si s-a dus pe dupa gradinita si s-a intors pe partea cealalta.... a facut un tur.... asa ca sa-mi stea mie inima in loc.... Mamaaa cand m-am repezit in ea... am luat-o de ureche si apoi am inceput sa plangem... Eu ca nu m-am putut abtine si ea ca s-a speriat.... Pentru azi mi-a ajuns...... Daca ma streseaza ceva, ma streseaza atatia copii disparuti.... Imi e groaza....In 10 minute cat a durat tot episodul asta mi-am facut mii de ganduri... si cred ca am imbatranit cu ceva ani....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dandusa spune:
citat din mesajul lui Dbunny Noi am inceput azi, chit ca nu vrea sa faca la wc..deloc. l-am predat educatoarei la cresa fara scutec, cu 4 schimburi de tzoale. a adus tac'su una bucata pantalon si una bucata chilot pisat. Doar un schimb. Dar n-a facut pipi nicaieri, decat odata...in chilot. a venit la pranz acasa, a papat, l-am pus pe wc, n-a facut nimic. L-am lasat in curte la joaca. Dupa 2 minute facea pipi pe el...era in pantaloni scurti si chilot, dar a pisat si ciorapi si adidasi. paco a zis c-ar fi trebuit sa-l lasam nitel sa se simta umed, dar primul meu impuls a fost sa trag toate depe el, si sa-i pun tzoale uscate. Na, am bagat o tura la spalat, adidasi inclusi. acu doarme siesta...cu scutec pus. Cand se trezeste ii iau jos scutecu...deci, incepem foaaarte lent...sa vedem, nu stiu daca-i pregatit sau ba. Eu am mai cumparat 2 mopuri de bumbac si stau cu galeata la coltul bucatariei daca-l intreb daca vrea sa-i pun scutec zice ca nu, daca-l intreb daca facem pipi la wc, tot nu e raspunsul, sincer nu-i incantat de chilotei, azidimineata tragea de zor de ei, dar s-a lasat convins ca i-am spus ca si tati tot d'aia poarta... |
din descriere...,mi te imaginez cu manecile suflecate ,cu mainile in brau si cu batu-n manaio zic s-o iei mai usurel,voi abia incepeti...si dac-o tine ca la noi...,ajungi la 9,crede-ma.deci calm...,rabdare etc.ai timp sa te enervezi sau nu(din suflet iti doresc)
ca si tine,mi se pare normal sa-l schimbi imediat.este umilitor sa-l lasi sa stea ud sau cu kk.noi santem adulti si constientizam ca ei o fac fara sa realizeze.gandeste-te ca a stat atata timp cu pamp.sant sanse f mari ca el sa se ia cu joaca si s auite ca nu are pamp si da drumul la pipi etc.
in perioada cand o intrebam pe Crinuta(aprox 2 luni),daca face kk/pipi,raspunsul ei era mereu negativ.dar in multe cazuri la scurt timp,facea pe ea.asa ca intr-o zi m-am enervat si-am zis,stoooopppp!daca nu coopereaza cand o intreb "vrei sa...,hai sa...etc" incerc cu "in 5 min aduc olita..."sau "este timpul pt olita" si in sec doi ma execut.aduc olita si daca protesteaza,ii spun calm..."ok,daca preferi wc,facem la wc"...pana acum a mers asa...,daca a protestat si cu wc, o distrag in timp ce o dezbrac.adica o duc cu presu,pe romaneste.deci un pic mai la obiect,fara s-o enervez,fara s-o fac impotriva vointei,ma joc cu gandurile ei.merge muuult mai bine asa...
daca nu-i plac chilotii,lasa-l fara.pipi in 10 min,nu-i normal sa faca.cam la un interval de 30 de min,ii aduci olita,il pui si incepi sa-i explici ce program aveti voi azi cu waw-uri si iee-uriapoi urmaresti cam cata apa bea.cand vrea sa faca kk,de obicei scoate un part.asa-i la noi...
sper s aintelegi ceva,ca am scris cu spectatori
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy danndusa, nu stiu daca e o coincidenta... dar tot nu pricep cum sta asa teapan un iaurt de 0,2%........ |
culturi lactice atent selectionate
sincer...de cand mi-ai zis de praf de oase,mi-a scazut apetitul pt iaurt.deschid cutia,ma uit la el...iau doua linguri si-l bag la loc.in schimb bag cozonac ca vacuta lola
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
citat din mesajul lui Lavinia_P Sunt atat de revoltata...in parculetul de langa soacra-mea(unde am stat),unde ne ducem des si ii place,exista o "femeie"(nu pot sa ii spun mama) cu o fetita de vreun an jumate pe care o bate o data la un sfert de ora..de fiecrae data cand nu face ce i se spune ...la un an jumate sa ii ceri asta unui copil.. Cand ma gandesc cati copii mai sunt asa... Sunt si genul de tzatze care vin in grup si stau pe banca si fumeaza..iar copiii sa nu faca greseala sa le faca sa se ridice de acolo...asa ca ,daca ii zic ceva ,mi-e ca imi sar toate in cap.. Totusi o sa ma risc daca o mai vad... Da,nu imi sta in caracter sa iau atitudine si e cel mai mare defect al meu . |
am un caz in fam,din pacate.am incercat sa schimb ceva,cat de putin.ultima data am vazut-o cum la pleznit cu o SETE pe spate(copilas de 4 ani) si l-a injurat.mi-au dat lacrimile instanttt.am lasat-o sa se calmeze si apoi am intrebat-o "de ce?"...raspuns:"aia a fost palma?".daca as putea schimba ceva in sensul asta...,as face-o cu ochii inchisi.morrrrrrrrrrrrrrr de ciudaaaaaaaaa si de milaaaaaaaaaa copilasilor
diamantu' si safira'
poarta-ma mami