Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 8
dandusa spune:
m-am culcat la 1,m-am trezit la 3...Crinuta avea febra.am stat pana la 4 sa i-o scad,Raducu cu noi,normal...apoi ne-am mai trezit la 7 ca ii era foame la printesa,am adormit pana la 10.
nici un alt simptom de nimic cu febra asta.ce-o fi,ce-i fi?
Dianav,
am uitat aseara sa-ti scriu si eu doua vorbem-am tot gandit la tine.la un homeopat ai fost?poate reuseste sa te ajute totusi.multa ,multa santate.ma gandesc la tine
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
flore26 spune:
DANDUSA Emma are si ea varicela...de joi...deci vad in fata ochilor numai bube...si cam asa debuteaza, cu febra ...sper totusi sa nu fie nimic...la noi in oras sunt f multe cazuri de varicela...va pup si sa va faceti bine
flore26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asiza asa a fost la munte... Noapte buna! Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+ Slideshow Life is short...buy pink shoes! |
flore26 spune:
ROXANICA ma bucur ca esti bine si mai ales ca problema era netul si nu altceva
ADINA imi plac tare mult pozele voastre...sunt foarte vesele tot timpul..." mama da ce malgele ale fetita si batara" " de la unde le ale?" ...deci am admirat frumusete de fata, margele, bratari, " buzele" ( rujurile), mamica tanara, si cred ca bunici , sper sa nu gresesc ...si daca sunt bunici wow ce bine arata ...
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am ajuns si eu la PC. Am umblat pe afara toata ziua... si ieri si azi. Acasa doar la somn... Si sunt franta de oboseala... dar a fost asa frumos....Azi ne-am intors mai devreme, ca nu ma mai tineau picioarele.... Si asa as mai sta acasa.... Dar pacat ca s-a terminat.
Stefy ieri a facut pana la urma kk si a iesit un "dop" mai tare si apoi ceva mai normal... Pot spune ca parca ma simt ceva mai bine, am senzatia ca se poate.... si sper ca se poate...
Kiki, am cautat para la borcanel, dar n-am gasit decat para cu mar... I-am dat, i-a placut... Apoi i-am luat pere si i-am facut compot si apoi perele pasta amestecate cu miere si se pare ca au dat rezultate. Nu mai spun ca dupa portia de piure de pere bea si o cana de lapte... Eu la un asa tratament as fi varza la burta... Saru mana.
dianav, imi pare rau ca treci prin asta. Nu te pot ajuta cu nimic, dar ma rog sa treci peste asta.
danita, sa va fie de bine concediul. Multa sanatate mamei tale.
Roxanica, ma bucur ca ai scris. Stiu ca la inceput ai zis de ceva probleme si ma gandeam ca nu esti ok. Ce bine ca David sta afara. Stefy cand o iau de la cresa primul lucru spune ca nu vrea acasa... vrea afara. De constipatie medicul spune ca trebuie reglata din alimentatie... pe termen lung nu pot merge decat din alimentatie... Medicamentele sunt o rezolvare de moment.
Adina, am admirat pozele. Nu prea mai am cuvinte. M-a fermecat ochioasa ta....
dandusa, cu sotul am cam rezolvat problema... ca daca a fost mama aici i-a fost cumva sa comenteze ca nu-i dau seara una alta si dupa ce vreo trei zile n-a mancat seara "avioane" si s-au mai rezolvat din probleme, a inteles ca o parte din problema e acolo. Dar mai am mult de lucru. De aici incolo paine pentru ea va trebui sa fac in casa, cu faina de la tara nu din supermarket cu conservanti... iaurt, tot in casa, si carnita, nu mai are voie din oras... nimic...Dar inatai si intai trebuie sa incep cu iaurtul... ca faine de oase pe care o pun ei in iaurt e un fel de gelatina, care constipa...
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Flore, imi pare rau ca acum a luat-o si Emma. Cel mai rau e la o varsta asa mica.... Multa sanatate la printese si tie rabdare sa treci si peste episodul asta.
dandusa, multa sanatate Crinutei. Asa cum a zis si Flore, si la noi cam tot asa a debutat varicela, dar poate nu e cazul vostru. La iasi e... plin de varicela. La noi la cresa e carantina din ianuarie si nu se mai termina....
Poze din aprilie 2009
ruxandra_sb spune:
iaca si noi.. daca ma bucuram ca mai progresase M cu mersul, acu incepu cu febra.. nu f mare, dar.. Bine c-a apucat sa vada spectacolul de teatru.
Apropo Acs vi-l recomand pe "Alba ca zapada" la Ion Creanga; si barbatu' zis ca vrea sa-l mai vaza . Si ce mai vroiam sa zic.. ce mi-au placut pozele, o incantare. Frumoase, frumoase.. numai una si una.
barbatului minunat de langa tine!
Asiza, si voi ati petrecut tare fain. Mi-a ramas in minte imaginea cu cabana din poiana..
Multa sanatate dianav.
Si eu vreau sa vad poze cu burtica de Roxanica si David cel grasut. Ca pana nu vaz, nu crez .
Danita si noi tot acolo mergem la vara. Ma bucur ca v-a placut si v-ati simtit bine.
Lacramioara bafta pe drumul ce drept. Sa fie cat mai usor pt Stefy. Cu faina fara conservati, integrala, bio, blabla mai fac si eu paine cu masina de paine, dar nu e de tara.. ii de magazin.
Adina, ioi ce faina-i tunsa Ale. O prinde de numa, numa. Si tu vesela si relaxata.. place la mine.
Para rau Dandusa ca nu fu noaptea prea usoara.
Acu vreau sa stiu ce face o alta burtica.. Raluca_u.. uuuuuuu!!!
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dandusa spune:
toata ziua asa a tinut-o...cand febrila,cand sub febrila.apatica fara chef de nimic,exact asa-mi zicea "n-am chef sa mananc nimic,n-am chef sa ma joc,n-am chef..." ne-am dragalit toata ziua...Raducu a inteles si s-a conformat.ce ma fac eu cu asa copii,intelegatori?of...mor de mila ei.astept sa vad cum decurg lucrurile...
Iulia,
este prima data cand aud de iaurt ca ar contine praf de oase.chiar asa scrie pe cutie?de ce nu cumperi altceva care nu contine asta?un iaurt mai bun,campina de ex.noi santem fani Campina si cand vreau galetusa,iau Milli.mancam fff mult iaurt.saptamanal mancam cca 3-4 galetuse si 6-7 pahare mari de 375g.piersica/pruna/para sant fructele care ajuta mult.morcovul crud de asemenea.uf,sper sa scapati repede de asta
Acs,
asta este poza mea preferata.perfecta din punctul meu de vedere.pare ca este o vedere.o vad ca fiind coperta cartii scrise de tine,despre bursucii tai dragi."povestea bursucilor"
Adina,
radiati de fericire
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
iulia-stefy spune:
Salutare!
Ruxandra, multumesc. La faina bio, nu m-am gandit. Am luat de la tarani din piata, si ii mai pun seminte de floarea soarelui, de in si ceva tarate.... sa vedem ce iese. Ieri n-am fost in stare, ca am stat pe afara, dar azi cand ajung acasa, sper sa fac, pana vine Stefy de la cresa.... Multa sanatate lui Matei.
Dandusa, nu prea scrie pe pahar ce contine, dar stiu de la cineva care lucreaza intr-o "fabrica, ca se foloseste ori amidon ori faina de oase care contine si calciu, dar e si gelatina...." Si mi-a mai zis si pediatra... Si am mai facut si eu test.... am mancat un iaurt mare si m-am constipat.... si eu de mama focului....
Multa sanatate Crinutei.
Noi cu mucusori.... si se mai ineaca cu ei noaptea si o i-a cate o tuse.... Sper sa scapam repede de ei... Ii dau iar Coryzalia, si ceva albastru de metil.... faringosept.. vitamina C....
Poze din aprilie 2009
ruxandra_sb spune:
Lacramioara, pe unele iaurturi, parca de la PRODLACTA (Brasov), scrie: nu contine gelatina
Dandusa, multa sanatate Crinutei. Sa treaca repede.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)