Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 7
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asiza asa a fost la munte... Noapte buna! Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+ Slideshow Life is short...buy pink shoes! |
Super pozele, dar s-au terminat prea repede!
Ce draguti sunt copilutii in ultima poza, uitandu-se dupa broasca Si voi, si locurile... faina iesire!
mamaana, prevad ca in vreo cativa ani va fi atat de mandru Tudor de fete... se mai zbate el acum cat poate, incearca sa salveze aparentele , dar cred ca o sa-l dea gata mandrele tale!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Lizzy, mi-a trebuit mult sa ma dezmeticesc cu cine vorbesc... N-am de ce sa ma supar....daca am scris, am scris ca simt ca am nevoie de ajutor.
Cu sotul s-a mai rezolvat... a fost si mama mea vreo trei zile in vizita si a ajutat si asta ca sa inteleaga ca nu e ok.... comportamentul alimentar.
La cresa, de marti de cand am vorbit cu asistenta de la grupa ei, in fiecare dupa amiaza cand o iau imi spune ce a facut, ce a mancat... si mai discutam despre problema asta, ca si una dinte fetitele dansei a avut aceeasi problema cand era micuta.... Cred ca i-am facut capul calendar, dar cand e vorba de Stefy... nu prea mai stau sa ma gandesc mult la astfel de lucruri.
acs, multi ani sotului si o viata fericita la toata familia de bursuci.
mamaana, sper ca in week-end-ul asta sa ma lamuresc... desi e prea scurt timpul.... M-am rugat toata dimineata de ea sa faca si m-a dus cu presul... Ii e teama ca o doare.
asiza, am admirat pozele de la munte si mi s-a facut asa un dor... si sunteti asa frumosi si Deis are niste ochi... in care m-am topit....si Luca... Iar ultima poza... cu toti trei .... n-am cuvinte....
Noi am fost ieri la padure sa culeg flori de paducel.... mi-a cules Stefy... numai bobocei....S-a jucat a alergat....a stat si pe iarba cand a obosit.... Iar cand am ajuns acasa tipa cat o tinea gura de foame.... Acum ca i-au scos si la cresa painea... e lesinata de foame.... toata ziua cere mancare...
Azi am iesit putin prin cartier si apoi la baie....la masa si la somn. Cand am fost la pediatra mi-a zis ca are si in gat ceva... dar nu mult. Azi dimineata pe la 5.30 a inceput sa tuseasca..... groaznic... I-am dat cu albastru de metil... miere...
La pranz inainte de culcare i-am dat o Vitamina C si i-am zis sa o suga...La un moment dat zice... mami, am inghitit-o. Eu o intrebPai de ce? Nu am zis sa nu o inghiti? Ea zice: Nu stiu.... Eu nu stiu sa sug.... Doar ii dau de ceva vreme si vitaminaC si Faringosept si le suge....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianav spune:
Dragi mamici
sunt intr-o situatie de neiesit parca. V-am spus mai acum o luna ca am probleme cu tiroida recent descoperite. Ei, eu fac parte dintre acele persoane in numar de 0,00000..1% care fac reactii urate la tratamentul cu tyrozol. Nu va spun prin ce am trecut!!!! Am facut o minune de leucopenie, adica nenorocirea asta de medicament mi-a zapacit toate leucocitele si sistemul meu imunitar era varza. TAMPITII de la Parhon nu si-au dat seama desi m-am dus cu prospectul in mana si le-am zis ca ce simt eu se potriveste la fix (facusem o stomatita si febra). Acum sunt mai bine, sangele meu e normalizat dupa niste injectii de cateva zeci milioane lei. Problema mea e ce fac in continuare, ca daca sunt alergica la minunea asta de medicament exista riscul sa fiu la toate antitiroidienele. Si ca sa ma operez trebuie sa fiu stabilizata.....e un cerc vicios.....
Are cineva vreo experienta similara?
Oana mea e minunata, vb intr-una, e o dulce.
Vreau sa o iau pe un drum, sa merg iar la serviciu, sa ma ocup de Oana si sa intru sa vb cu voi....
Diana
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima !
Va mai aduceti aminte de mine??
M-au tras dianarus si dandusa de maneca...dar iexista o explicatie: acasa fara net, tot da ceva eroare, nu suntem pe-acasa cand vine echipa rds, la serviciu mai nou tot fara net...Stiu ca daca vrei cu adevarat poti gasi timp si chef, asa ca fara scuze, rusine sa-mi fie !
Ma bucur sa va regasesc,sper ca sunteti bine, sanatoase, fulguletzii la fel, fara probleme .
dianav, imi pare rau ca ai probleme de sanatate, nu stiu ce sa te sfatuiesc, sper sa gasesti tratamentul adecvat.
Noi suntem bine, burtica creste, acum intru in saptamana 19, de vreo doua saptamani am inceput sa simt primele miscari de aripi de fluturas, dar in ultimele zile simt miscari in toata regula, clare si dese, Doamne ajuta!
David e bine, grasutz , vesel f. vorbaretz, afectuos cum il stiti, de mii de ori ma intreaba daca ma doare surioara = burtica?
Luni mergem la eco, poate aflam daca intr-adevar e surioara.
Pe David il ducem dimineata la casa la ai mei, la iesirea din oras, sta cu mami, se inteleg excelent, sta absolut toata ziua afara, in gradina, la joaca, avem si niste baietei in vecini care vin in vizita, asa ca nu duce lipsa de socializare. Dupa-amiaza iesim de la serviciu si mergem direct la el, mami ne asteapta cu masa pusa, apoi lenevim in curte pana seara, cand venim acasa, la hotel, baita si somn. Eu cu el ca-s franta.
In 23 mai mergem in vacanta, sper sa nu am probeleme majore cu sarcina, sa ne descurcam.
Va tzuc pe toate si incerc sa ma pun la curent cu noutatile.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
La multi ani, Asiza! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita! Arati intr-un mare fel, esti rapitoare, am vazut pozele de la munte, ati fost si cu Luchita, super !!!
La multi ani, Stef, tati de bursuci ! Manuela, sa-ti traiasca sotiorul!
Dandusa, imi pare rau pt. bubutele Crinutei, totusi n-as crede ca a fost doar o piscatura, parca tot corpusorul suferea...nu stiu...sa gasiti o rezolvare. Cum te mai descurci, tot bine??
Ruxandra, ce mai faceti, cum mai e Matei cu piciorul, cum merge recuperarea??
Dia, sincer imi pare rau, am scris cum sta treaba cu netu' iar apel n-am vazut pe mobil, adevarat e ca nici nu-ti stiam numarul. Dar unde-ati fost in Maramures??
Lacramioara, tot cu amarata de constipatie va luptati?? Micuta Stefi..cat se chinuie...ce zice dr?
Laura, extraordinar ce repede ati scapat de suzi, bravo! Mi-e mila de Matei, sper sa se vindece repede la caputz!
Noi tot cu suzi, cu 5, una buna in gurita, patru taiate, tinute obligatoriu in manutze, si tot cu pampers. Dar e absolut fermecator! Doarme cu noi in pat si asa drag mi-e sa-i prind in palme talpitele goale, atat e de frumoos, parca ireal de frumos .
E bronzat ca un tiganush de la atata stat pe-afara!Si io blonda si alba, cand ne tinem de maini parca nu suntem mama si fiu...
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danita spune:
Asizoiiii pupici si LA MULTI ANI ! sa fii sanatoasa si fericita !!!!
pupici mari de la noi ptr voi !!!
am revenit de la fratzii bulgari , a fost o vacanta super ... ne-am odihnit si am stat impreuna . asta a fost scopul si ma bucur ca l-am atins. mama e acasa , e binisor ... are 1 an de la operatie si era cam melancolica ....
va pupez si va imbratisez cu drag !
D
dandusa spune:
Dbunny,
de cand am inceput nebunia cu pampersul,ziua sta in chilotei.daca are chef,ii lasa...daca nu...,ii scoate.peste chilotei,pun ciorap sau pantalon.daca are chef,ii lasa...daca nu...,isi pune rochita/fustita(depinde ce personaj interpreteaza)deci,cand vine vremea de kk si este in rochita/fustita sau doar chilot...,trage chilotul intr-o parte...si face kk.daca-i pe gresie,este 'ok',daca-i in pat sau pe covor,am pus-onaspa in orice situatie pt ca fie sterg/spal cearceaf/covor...fie spal chilot/pantalon.cand ma enervez cel,mai tare,dedu singuraaaaaaaa,atipice sant situatiile ca cea de asta seara,cand a facut in cada plina cu jucarii/Raducu si altele cand s-a intamplat in scaunul de masa sau scaun de bucatarie.
rad io rad...,da' nu-i rasul meu...ma stresez sa caut o alta modalitate de a o convinge ca asta-i nu-i metoda normala si de durata.si duc munci grele cu mine ca sa ma mentin pe aripa plutitoare...in barca cu calm si multa intelegere,dar nu mai merje.am incercat s-o conpensez.i-am dat cioco si i-am spus pt ce.in 30 de min a facut kk jos si atunci suparata,am intrebat-o "mami,ai uitat de conventia noastra cu cioco,daca facit la olita?" la care ea senina imi spune senina ca nu mai vroia cioco si deaia a facut jos
asta seara,dupa cei doi carnati imprastiati in cada...am cedat si-am zis sus si tare,basta!de azi inainte nu mai are voie la calculator si la desene.ea este inebunita dupa calculator.toata ziua butoneaza,scrie in word si-si pune desene/muzica pe you tube.dac-o intrebi cum o cheama zice ca Stefaniasper sa reusesc sa ma tin de cuvant,ca la cat este de dulce mi se pare imposibil sa-i rezist.da' jur...ca nu mai suport situatia.stie,vorbeste absolut tot.isi cere scuze,daca greseste,cere voie la tot ce stie ca nu-i ok sa foloseasca sau ceva de genul asta.povesteste cu lux de amanunte orice intamplare.scoate o groaza de expresii duioase .daca in joaca ei cu Raducu,ies scantei...se intoarce spre mine si-mi spune "a fost o gluma mami..." apoi completeaza "...o gluma proasta" in repetatele discutii despre pampers,lasa capul in jos rusinata si spune "imi pare rau mami,promit sa nu mai fac" pai cum s-o cert eu,cand vad ca realizeaza gresala?constientizeaza si totusi...
Iulia,
mare dreptate are Lizzysotul tau trebuie scuturat putin.sper sa inteleaga si el ca-i vb despre fata in primul rand si apoi de el.nici pt el,nu-i sanatos sa rontaie atatea e-uri,sa nu mai zic de pitica.seara in general,'rontaim' frcute.pun pe un platou,trei fructe din ce am in casa...taiate ,aranjate frumos sa ia ochii si mancam cu furculita.ne batem pe ele(eu si Crinuta).apoi mancam cereale cu iaurt si somn.la noi,cerealele sant mancare de baza.n-am mai cumparat dulciuri...de nu mai tin minte.orice am pofta,fac in casa.si-asa as manca un biscuit java,da' ma abtin ca ma doare sufletul sa-i dau Crinutei tampenii.n-o privez total,sa nu crezi asta!daca santem afara si-mi cere,ii iau de fiecare data.mergem la cofetarie si papam praji/suc etc.dar in casa,nu exista nici suc si nici dulciuri cumparate.pana si ciocolata fac in casa.am si deaia normala dar nu am cumparat-o eu...
si-asa mi-e drag de ea,cand o vad in market cum pune manuta ei scumpa pe ceva si studiaza acel ceva si apoi se uita la mine si ma intreaba "pot sa iau una,mami?"pai cum d-zeu s anu-i spun "daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"?!ma intorc la Claudiu si ne uitam unul la altul cu doua fete de amarati si miscati de gestul ei.offf,crede-ma ca se bucura mult mai mult de ele,pt ca nu le are la indemana.si arca-s si mai gustoase,zau
Asiza,
v-am admirat pozele,santeti f frumosi.tu arati atat de bineeeeai o frumusete de baiat
Donia,
tin pumnii sa ai curaj cu job ul.ce mai fac copii?
Acs,
sa-ti traiasca taurasul scump si drag.doamne cat santeti de frumosiiiiiiiiiiiiiii,ma topesc de-a dreptul.am o poza preferata,dar am uitat s-o copiez si acum este f tarziu.ti-o arat data viitoare
Roxanica,
ufff ce dor imi este de voiiii.vreau si eu poze cu burticaaaaaaaa scumpaaaa
o noapte urosra,fetelor
fac un dus si ma bag langa iubitii mei,copilasi
va pup tare
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami