Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 20
lizzy spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui flore26![]() BRIANNA![]() ![]() Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
da da da!!!
si de la mine tot asa!!!!

pup tare madaluta!!! sa-ti traiasca fata!!! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
| citat din mesajul lui Laura13 acu' tre' sa-l invat ca nu-i chiar asa, ca nu primeste mereu ... |
mda, cica asa e in viata. n-ajunge sa ceri frumos. uneori tre sa-ti iei singur. altfel se cheama ca... nu primesti. sau ca nu-ti iei. sau ca ramai un frustrat. cum la fel de bine poa sa insemne ca esti tolerant. sau ca esti empatic la dorintele altora, etc. explicatiile sunt multe multe. nu mai cred de-o vreme in raspunsuri universal valabile.
ce vreau sa-ti zic cu asta...
orice explicatie ii dai, asteapta-te ca la un moment dat sa nu fie functionala, aplicabila, si sa fie necesara alta. cauta sa nu dai nuanta de valabilitate permanenta. treptat, copilul intelege tot mai bine nuantele. si se creeaza premisa unei adaptabilitati necesara la interactiunea cu alti copii. care, mai ales la gradi, se va dovedi atat de necesara.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
![]() ps:daca nu ajung pe 17,in august santem sigur la voi,sa-mi pstrezi tort .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
da' sa nu fie acelasi, noh...
lizzy spune:
sunt absolut enervanta cum vorbesc singura ![]()
paaaaa, ma duc la joaca w-endu asta recuperez zilele lipsa de acasa ![]()
luv u 
Laura13 spune:
citat din mesajul lui lizzy
mda, cica asa e in viata. n-ajunge sa ceri frumos. uneori tre sa-ti iei singur. altfel se cheama ca... nu primesti. sau ca nu-ti iei. sau ca ramai un frustrat. cum la fel de bine poa sa insemne ca esti tolerant. sau ca esti empatic la dorintele altora, etc. explicatiile sunt multe multe. nu mai cred de-o vreme in raspunsuri universal valabile. ce vreau sa-ti zic cu asta... orice explicatie ii dai, asteapta-te ca la un moment dat sa nu fie functionala, aplicabila, si sa fie necesara alta. cauta sa nu dai nuanta de valabilitate permanenta. treptat, copilul intelege tot mai bine nuantele. si se creeaza premisa unei adaptabilitati necesara la interactiunea cu alti copii. care, mai ales la gradi, se va dovedi atat de necesara. ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
de o vreme incoace is tare dezamagita de oameni ... din jurul meu, din parc, de peste tot. si mi-e mult mai greu cand unii oameni il dezamagesc pe dani ... chiar daca el de mult ori nu simte chestia asta, eu o simt si ma doare si ma oftica la culme. so ... nu-s cea mai toleranta persoana de pe pamant, cu atat mai putin cand vine vorba de dani. si am fost, da' nu mai poci. da' o sa incerc sa ma reeduc odata cu dani.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
Se pune omu la taclale cu o fleica de ceafa fripta si voi umpleti 3 pagini...meeey, nu-mi ajunge cafa!!
lizucotiramisu? TIRAMISU???? Yo stiu c-aveti gusturi domnesti, dar tiramisu?? cu blatu imbibat in lichior?![]()
pt cine doreste cine pofteste reteta de casa de tiramisu:
Amestecati o cutie de philadelphia cu un galbanush, 2 lg zahar si 2 lg coņac. frecati bine. apoi adaugati frisca batuta. Asezati pe un pat de piscoturi inmoiate in ceva...
daca-i pt copii in suc de ananas, daca-i pt dvs in amaretto amestecat cu cafea
. Nu uitati sa pudrati cu cacao neagra...cu strecuratorul cela mic metalic![]()
Ruxandra sapshpe? yo n-am gugaluit![]()
laura is dezamagiti inclusivi de copii de varsta lor...care se presupune c-ar trebui sa fie la fel de inocenti...
Singurul lucru ce-mi trece prin cap este sa-l iubesc atat de mult incat sa recompenseze raceala altora...
Aici prin reviste tip mama si copilul tot timpul gasesti informatii despre ce sa faci in caz de inec, arsuri, etc.
Astazi am avut musafiri la masa...dani nu s-a sfiit si-a facut un kktoc in chiloti de s-au prapadit de ras musafirii cand il vedeau fugind cu chilotul atarnand ![]()
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dandusa spune:
| citat din mesajul lui lizzy sunt absolut enervanta cum vorbesc singura |
la toate ne vine randul

acu' probabil ca-s eu de servici la vb singura...
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Dbunny Singurul lucru ce-mi trece prin cap este sa-l iubesc atat de mult incat sa recompenseze raceala altora... |
cu asta m-ai dat gata...,f frumos...de cand te cunosc io pe tine,zau ca n-ai spus ceva mai frumos...
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Dbunny spune:
cu asta m-ai dat gata...,f frumos...de cand te cunosc io pe tine,zau ca n-ai spus ceva mai frumos...![]() |
Asa ma cunosti tu pe mine? rece?
, sanatosi sa fim, ca atata timp cat am eu brate nu-i nevoie de nimeni sa-mi ia copilu-n brate
Acu se uita la desene la maimutza George. Ne-a sunat tati sa ne invite la o cafea si nu pot sa-l imbrac...nu vrea nici scutec nici chilot! acu ce ma fac? nu mai vrea nimic, aaah, si azi avem o comuniune de un nepotel de-a lui Paco, aici se sarbatoreste asta ca o nunta, cu ospatz mare la restaurant...presupun ca-i pun scutec piciului
daca ma lasa , claro ...madaluta vrem poze de la cheful Briannei

Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
miraco spune:
cu asta m-ai dat gata...,f frumos...de cand te cunosc io pe tine,zau ca n-ai spus ceva mai frumos...![]() .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Chiar frumos spus...si pe mine m-ai dat gata...cat adevar spui...

Alessia Liane (16-12-2006)