Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Di ce acasa copilu meu nu vrea la olita?

...se poate si mai rau .. al meu nu vrea diloc... la vara scoatem scutem si vedem noi ce-om fashe..

facut o data la olita, o data la copac.. Adica o data.. o singura data!

Ah, am observat ca inainte sa vina pipi.. unii baietei incep sa joace din picioare... se muta de pe-un picior pe altul.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

luly, nici piciul meu nu sta pe olita. acelasi lucru. facem pipi dragule? sau facem kk scumpule? da din cap ca NU (nu vorbeste nici acum...) si asta e, nu se aseaza... eventual incerc sa duc munca de lamurire inca o tura de intrebari cu explicatiile aferente... si tot NU... sa sti ca azi l-am inscris la gradi si nu ma ingrijorez, avem o vara intreaga la dispozitie sa scapam de cel de zi... si daca n-o fi asa... m-oi duce la ingrijitoare (sunt 2 si atat, pe ture) si le spun sa-l schimbe, sa-l puna pe olita... desi e gradi de stat, avem noroc de niste oameni deosebiti acolo si vor fi dispuse, poate chiar gratis, daca nu o atentie din cand in cand...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

repede repede ca tre' sa plec...

Dandusa, deci nu mai detaliez acum treaba cu pampersu'...bine ca sunteti pe drumul cel bun...sunt mandra de Crinuta!!!!! S-o tineti tot asa!

Vazut si poze cu Flore, printesucile si Nicu in mare chef, la botez...

...si urez si eu: LA MULTI ANI, BRIANNA!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Madaluta, asteptam pozeeeee ca ne-a facut pofta Dandusa

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Definitie: Se numeste prim orice numar natural, diferit de 1, care are ca divizori numai pe 1 si pe el insusi.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

recunoaste ca ai gugalit.recunoaste c-o sa-ti creasca nasu mare.pai cum domle' sa tii minte asta de la scoala?cum?
ps:daca nu ajung pe 17,in august santem sigur la voi,sa-mi pstrezi tort

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Dandusa, deci nu mai detaliez acum treaba cu pampersu'...bine ca sunteti pe drumul cel bun...sunt mandra de Crinuta!!!!! S-o tineti tot asa!

ba daaaaa,o sa detaliezi cand ai timp,ai promis!tre sa stiu cum fac la Radu sa-mi ia si mie o zi!da din casa si la altii,nu tine doar pt tine secretul...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Roxanica,
cum a fost la eco?
Kiki,
am admirat-o pe garga...palariuta cu 'minimioare',m-a dat gata...superbe toalete
Dbunny,
eu ii dau bombonele,acadele,ciocolata...dar nu f des.de obicei am stocul facut de musafiri.noi cumparam o data/an.le roade sau le suge...n-o las nesupravegheata cu bomboana in gura.oricum,ea scuipa samburele de la maslina de cand avea 17 luni.intr-o zi,mi-a cerut mana sa scuipe mancarea.intind mana si-mi scuipa 4 samburi de maslina

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

apropos de innecat cu bombo si nu numai.
am un mic proiectel in lucru: curs de prim ajutor pt parinti la gradi.fost azi la gradi la ala mare sa discut cu tanti directoarea daca ma lasa acolo. de fapt, ca de obicei, totul pleaca de la o nevoie a mea, proprie si personala. si care poate o fi si nevoia (neidentificata a altora). respectiv... ce fac daca se inneaca cu ceva? sau in apa? sau daca se taie urat sau o fractura deschisa? sau sau sau... doamne fereste de toate... dar ce fac DACA?? ei bine, nu stiu exact. am citit, am vazut filmulete... nu-mi ajunge. vreau practic. asa ca...

fost la Smurd. ei au zis ca daca suntem 10-15 persoane pot face curs de prim ajutor. am cerut la directoare voie sa pun anunt la gradi, cum ca se cauta participanti la curs. mi-a dat voie, sunt tare fericit. ea si mai si, de-a dreptul incantata de ideea mea. ne da sala, chiar si sambata daca trebuie. luni ma duc la smurd sa cer detalii. cat ar costa, ce se poate face ca si continut (ei au material didactic, nu-i bai, dar sa ne axam pe cunostinte necesare parintilor...) apoi punem anuntul si sper eu pana in 15 iunie sa bifam asta.

si nu ma intrebati de unde m-a starnit pe mine asta cu primul ajutor. este o istorie tragica, recenta, intre cunostintele mele. avea doar 2 ani...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:

Definitie: Se numeste prim orice numar natural, diferit de 1, care are ca divizori numai pe 1 si pe el insusi.

recunoaste ca ai gugalit.recunoaste c-o sa-ti creasca nasu mare.pai cum domle' sa tii minte asta de la scoala?cum?
ps:daca nu ajung pe 17,in august santem sigur la voi,sa-mi pstrezi tort

tu ce crezi?

io ziceam asa.. un numar care nu se imparte decat la sine (de 1 uitasem )

.. las ca-n august vii mata cu tort proaspat

Mergi la inceput

Super idee Lizzy .. facut si barbatul un curs din acesta.. tinut de un amic, medic la urgente.. da la ei era mai mult cu specific in accidente pe munte. Mi-a povestit atunci detaliat.. tre sa-l mai intreb.. si am eu intr-o carte care sunt pozitiile de urgenta in care pui copilul (si in functie de varsta si in caz de inec, electrocutat, lalala) si unde tre sa apesi ca sa-l resuscitezi.. tre sa mi le mai improspatez.

Dar ce s-a intamplat cu acel copilas?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flore26

Ca sa dormiti mai bine, priviti aici POZE BOTEZ, din 16 februarie 2009...
DANDUSA bravoooo!!! pai ai fetita mare mai...acu, o sa mai faca ea si in pat, dar na......Asa am patit si cu Alessia...am observat ca nu mai face noaptea si nu i/am mai pus pampers. Intr/o noapte se trezeste ( eu, cu Alessia si nicu dormim in dormitor, emma singura in camera ei pt ca asa/i place)...se dezbraca de pantalonii de pijama...eu ma trezesc si zic " ce faci?"...la care ea " ma debac ca toata m/am pishat..vezi ce uda mis?"...s/a dezbracat in curu gol, s/a intors pe partea cealalta si s/a culcat
Cu gradinita la noi sper sa nu fie nici o problema...doar lucrez acolo...si eu ar trebui sa iau grupa mica ...asa ca ea o sa fie la mine la grupa...astept sa scapam de varicela asta ca sa o inscriu si eu.Dar e o problema pentru ca legea asa spune...de la 3 ani la grupa mica...ei nu au 3 ani...sunt prea mici pt grupa mica, dar prea mari pt cresa...asa sunt legile la noi

Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

ptiu ptiu sa va traiasca !!

Gradi la sub 3 ani da, nu-mi vine nici mie sa cred ce curaj... l-am inscris din toamna la grupa mica. acolo unde e si fratisu pt ca ne place (chiar daca e loc si de mai bine) si pt ca alta varianta mai buna nu e. si am ceru numa la 4 ore din cauza de boli si sensibilitati. si din primavara mutat la 8 ore. acuma sa vedem. ne-am inteles ca daca face frecvent chestii nasoale (respiratorii adica) atunci il tin acasa peste iarna si-l duc in primavara. o iubesc pe dna directoare. si ea pe mine si zau ca tine la noi numa asha ca suntem de treaba

Mergi la inceput

Citat:

Luly, Mamaana .. pss, pss.. sa nu ne-auda.. psss.

Lizzy cam liniste la voi.. toate bune?

cine?! ce sa nu auda?!

da, bine. cica ma tine biroul+boala departe de net. de fapt am zile si zile. cand e timp nu e chef. cand e chef nu e timp. se cheama ca e zbucium intre neshte chestii. mai vedem, poate se face lumina... pana una alta, mamarutza e sanatoasa asa ca totul e beton

Mergi la inceput