Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
deci...17 sau 18?sau ambele?

.. iubesc numerele prime

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Di ce acasa copilu meu nu vrea la olita? pisam la soacra, pisam la cresa, peste tot pisam bine...numai acasa nu vrem! Am ajuns la concluzia ca face pisu cam la 2 ore. deci ar trebui pus, il pun...mai sta...dar nu face. nah, mai vedem

dandusa faine realizari...venim si noi dupa voi

Flore emma a stat cuminte la botez, tu si alesia superpieptanate, tortul f original, da' cel mai mult imi pace Nicu...numa'n scheme si-n figuri

ank Dani agreaza baia, ii dau lui in mana dusul...se uda, mai baga capul, mai profit si-l ud, dar incetul cu incetul...apoi il sapunesc cu grija...ah, si bineinteles ca avem toate masinutele in cada cu noi. Apoi maraie putin la clatit, dar f putin, max 15 secunde, ca-l clatesc repede. pe par il spal max de 2 ori pe saptamana...poate acu ca vine caldura o sa-l samponez mai des...

ruxandra...cate blaturi ai copt deja? vezi ca ni-s multe si infometate rau

vorbiti de gradi..la noi nu e cazul, azi m-a picat fisa, o sa-l am acasa de la sf lui iunie pana in 15 septembrie cand incepe colegio...mama mia, 2 luni jumate

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
deci...17 sau 18?sau ambele?

.. iubesc numerele prime

adica pare?
meiii,da secretoasa mai esti,meiiiiabia scot de la tine o felie de tort

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DBUNNY mai am niste poze cu el dansand pe bar...dar m/am gandit ca o sa faca furori p/aici...asa ca le tin pt mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flore26

DBUNNY mai am niste poze cu el dansand pe bar...dar m/am gandit ca o sa faca furori p/aici...asa ca le tin pt mine

Esti o rea!

.. asta apropo de tema cu impartitul jucariilor in parc

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui flore26

Esti o rea!

.. asta apropo de tema cu impartitul jucariilor in parc

Mergi la inceput

Definitie: Se numeste prim orice numar natural, diferit de 1, care are ca divizori numai pe 1 si pe el insusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dbunny, bomboane efectiv nu. dar suge pastile de vitamina C, care tot tari si innecacioase le pot considera. in schimba adora ciocolata, tiramisu, mini-eclere si covrigei sarati. in w-end mai fac una alta de casa dar... de fapt... nu am mereu timp si papa si e-uri si chimicale cumparate. si de 2 ori acadea. dificil este ca cel mare primeste ocazional cate ceva din lista de mai sus, asa ca primeste si cel mic.

lacramioara, cum faci iaurtul de casa?

albena - kaliakra superior, UAI. da' ce mergeti toate anul asta? anul trecut cand am incercat io sa merg de ce n-a venit nimeni?

anul asta mergem (daca mergem undeva) eventual la felix sau in alta statiune aporape de casa, si cu tratamente balneo. je este cu pilule calmante de cateva saptamani, facut RMN, probleme de coloana, la ceafa, median si... lombar ... comandat ham de purtat toata ziua, in fine. sanatosi sa fie altii

mai citesc, mai viu.

fusei la cluj zilele astea. asiza face pulpe la cuptor si piure bune! m-a rasfatat la pranz vezi ca ai uitat sa ma pensezi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:

Definitie: Se numeste prim orice numar natural, diferit de 1, care are ca divizori numai pe 1 si pe el insusi.

cu greeeeu....recapitulat matematica cea de 8 clase pe care-am facut-o...impartit 17, apoi 18, divizat, adunat, scazut, inmultit...mi-a dat 17???????

si fie-ti mila data viitoare de noi, astia care-s mai mult cu limbile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

fusei la cluj zilele astea. asiza face pulpe la cuptor si piure bune! m-a rasfatat la pranz vezi ca ai uitat sa ma pensezi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

n-am uitat. te-ai grabit tu ...next time azi am bibilit-o pe Manu

Mergi la inceput