Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dandusoo.. no poa sa se fofileze omul.. da nu poate.

..n-o uitati pe 19 mai pe Roxana.

Felicitari Crinutei pt noaptea fara scutec.

Luly, Mamaana .. pss, pss.. sa nu ne-auda.. psss.

Ank si G a napadit pe topogane.. daca acu o luna era mai retinut.. acu -tot vazandu-i pe C&Mh- nu mai poti sa-l opresti.. tuburi, spiralate, late si inguste.. pe toate le calareste. Nu mai spun ca se catara pe tot ce prinde.. intr-o zi ne striga vecina de alaturi.. el era la vreo 1,5 m inaltime cocotat pe grilaj. Nu mai spun ce miscari, ce prize are.. ii calca pe urme lui tati [omulet care plezneste de mandrie]

.. am instituit regula ca nu are voie sa se catere pe grilaj decat cu mami sau tati langa... ca oricum babu face atac cand il vede.. dar ghici cine-o zbugheste inapoi daca nu esti 2 secunde atent

Lizzy cam liniste la voi.. toate bune?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

pentru Brianna!

Madaluta, daca vezi ca suntem neserioase de ce nu vii sa ne tragi de maneca? Cum ati aniversat un anisor?

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cu scuze pentru intarziere:
Brianna
Madaluta, sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa si fericita!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
deci...17 sau 18?sau ambele?
la ziua Brianei,am fost si noi prezenti.a fost superbbbb.ne-am distrat cu totii,adulti si copii.gratar si tort in aer liber.aproape de Navodari,intr-un camping aerisit si tareeee fain.iarba verde,liniste totala si aerosoli.am stat vreo 5 ore sau mai bine.copii au sarit/jucat etc.nu se mai dadeau plecati...rupti de oboseala dar in actiune continua.poate are timp de poze.mi-a placut f mult...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

BRIANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ruxandra stiu bine cum e cu zbughitul. A mea mai mult alearga (mersu' e pt mosi ca mine)catarat la greu, nu ratam nici o scara, tobogan, banca, iar de mana ....doar cand traversam. De la mama pana la mine facem o ora, iar distanta in mod normal se parcurge in 10-15 minute.
Cat despre dat luat jucarii...initial nu da nimic, apoi dc ii place vreun baietel poate, in schimb le vrea pe ale celorlalti. Dc eu ii iau cu mine jucariile de nisip, pe ale ei nici nu le baga in seama, le vrea pe ale celorlalti.
Flore tare frumosi ati fost la botez!
Dandusa felicitari! Tot asa!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
multumesc de raspunsuri ... da' zau ca nu ma incanta . distrasul atentiei nu prea mai functioneaza, iar faza nasoala este ca l-am invatat ca daca roaga frumos primeste. acu' tre' sa-l invat ca nu-i chiar asa, ca nu primeste mereu ... si mi-e mila de el. da' o scoatem noi la capat.
ruxandra trimis PM.
ank999 si noi avem probleme cu spalatul pe cap, doar daca il clatesc cu apa din palmele mele nu zice nici pas. da capul pe spate, fac mainile calus si ma chinui asa. dar mai bine asa decat sa planga. dar acum l-a apucat, cand il spal pe fata, sa nu ii ud nasul. nu stiu de unde e chestia asta nou, cred ca i-a intrat apa in nasuc la un moment dat. asa ca trebuie sa il spal cumva pe langa nas, nasul il las ultimul, dupa ce simte apa incepe: "mami, mami, repede, repde sterge-ma ca ai gresit!!!!"
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Flore superrr coafura ta, iar de tort ce sa mai zic - arata asa bine ca nici nu-ti vine sa-l mananci. Mi-au placut tare mult pozele, mai ales ca mi-era dor sa mai vad un bb mic si dulce.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Iulia-Stefy ale mele sunt mai degraba fane Roby Putrezitul.
Dandusa daca vad te anunt. Di mi-a zis ca data viitoare cand o duc la coafor s-o pun pe coafeza sa-i faca parul roz.
Laura si la noi e la fel la gradi dar sper sa mi-o inscrie cu toate ca inca nu sunt f hotarata s-o duc din toamna pt ca mi se pare inca micuta si imi amintesc cu groaza cum a fost primul an la gradi pt Di (pe care am dat-o de la 3 ani si 9 luni) cand am fost nevoita s-o tin acasa din dec pana la 1 martie din cauza imbolnavirilor dese (care i-au declansat si dermatita). O idee ar fi s-o dau din primavara ca sa treaca sezonul virozelor/gripei (si ar face si 3 ani )- asta binenteles daca sunt de acord cei de la gradi, iar alta idee ar fi s-o dau anul urmator si ar nimeri la educatoarele lui Di. Nu stiu inca ce o sa fac, sa vedem cum ne-o afecta si criza pt ca dc vreau s-o tin acasa tb s-o mai tin pe tanti. Cred totusi c-o s-o inscriu de anul asta si mai vedem pe urma ce si cum.

Mergi la inceput

C-am uitat ...

Danduso bravo pt realizarile Crinutei. Ai fetita mare ce mai...

Brianna

Ank999 asta cu spalatul pe cap e problema veche si grea la noi cu Di. Inca face scandal, da' eu am scapat ca am pasat-o lui ta'su

Mergi la inceput