Fulguleti de nov-dec 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Laura, si noi patim la fel in parc... si ea se roaga sa faca schimb si copii mai mari nici nu se uita la ea.... Si e asa de necajita... si de cele mai multe ori incerc sa-i distrag atentia... safacem altceva... sa scot altceva din geanta.... Dar o explicatie.... mi-e greu... Ce sa-i spun? Ca parintii lui nu l-au educat sa se joace cu alti copii? La copii mai mici ii spun ca e mai mic si nu intelege si ... ramane asa... Dar la cei mari... explicatia asta nu merge....
Ce simpatic e.... "hai amice afara" Si la table.... mi-l si imaginez... Si Stefy sta de vorba cu diverse persoane pe strada.. si le explica si gesticuleaza...
Cu gradinita, pe noi pentru ca nu avem 3 ani nu ne primeste si nici nu ma stresez, sincer. Cam ce am vazut ca se face la grupa mare la cresa se cam face si la grupa mica la gradinita... Si prefer sa o mai las un an la cresa, ca aici doamnele sunt tare dragute... La gradi de unde apartine ea e o directoare.... Problema e ca la toamna viitoare va avea 3 ani si 9 luni si daca la gradinita se fac 4 ani, cu tot cu grupa pregatitoare... asta inseamna ca ar trebui sa mearga la scoala la 7 ani si 9 luni, ceea ce eu nu concep.... Deci din toamna viitoare va trebui sa o dau direct in grupa mijlocie.... Fain nu? Ce regula tampita.... ca nu are 3 ani la 15 septembrie.... Dar ce vina are ca s-a nascut in decembrie?
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Sarbatoritii lunii mai
Cristina Ioana (01.05.1999)- Auras_v
Briana Amelia (08.05.2008) - madaluta
Deny75 (17.05.1975)
Maya (18.05.05) - FlorentinaG
FlorentinaG (21.05.1978)
Andres (22.05.2008) - aelita
La multi ani, celor ce au fost sarbatoriti deja, Cristina Si Briana
Cand editati prima pagina, puneti si listuta cu sarbatoritii lunii. Daca am mai omis pe cineva, completati voi...
Poze din aprilie 2009
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Sarbatoritii lunii mai Cristina Ioana (01.05.1999)- Auras_v Briana Amelia (08.05.2008) - madaluta Deny75 (17.05.1975) Maya (18.05.05) - FlorentinaG FlorentinaG (21.05.1978) Andres (22.05.2008) - aelita La multi ani, celor ce au fost sarbatoriti deja, Cristina Si Briana Cand editati prima pagina, puneti si listuta cu sarbatoritii lunii. Daca am mai omis pe cineva, completati voi... Poze din aprilie 2009 Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
mai este si Ruxandra,tauroaica mea draga
17 sau 18..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
daca va zic...,bomba de bomba...
ieri am fost in oras pana pe la 20...,in tot timpul asta Crinuta era in chilotei.a facut la baie,la pom etc...nici o prb cu asta.la drumul d e intoarcere a adormit in masina.am luat-o,am dezbracat-o si am bagat-o in pat la somnul de noapte.fara pamperssssss
.am trezit-o la 1,cand m-am culcat eu...a facut pishu la olita,ne-am iubit in somn tot pe olita
...si apoi a dormit pana dimineata la 9.cand a iesit din dormitor,noi eram la cafea cu grasu...striga Crinuta :"ajutorrrr,sportacussss"...vine sportacus s-o ajute...avea rolele(papucii mei
),cana cu apa si olita...in brate toate,mai,mai sa cada...
am pupacit-o...am dezbracat-o si am pus-o pe olita...a facut juma de olita
azi toata ziua fara nici un incident.la noapte as fi nebuna sa-i pun pampers![]()
deci...,nu-i cand se pregateste...ci cand se nimereste(uneori
)sant mandra de fata mea,de nu-mi mai incap in piele...,dau pe afara zau...cel mai mult se vede in talie
eee asta-i deja alta discutie...
ieeeee,ieeeee,ieeeee,hip,hip,uraaaaaaaaaaaa
Donia,
imi lipsesti
Iuly,
Crinuta ii zice 'fania'.'eu tant,tant fania'...'eu nu tant crina,eu tant fania' si se si incrunta ca sa convinga![]()
daca vezi pe undeva peruca roz,sa-mi zici,ok?
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
flore26 spune:
Ca sa dormiti mai bine, priviti aici POZE BOTEZ, din 16 februarie 2009...
DANDUSA bravoooo!!! pai ai fetita mare mai...acu, o sa mai faca ea si in pat, dar na...
iulia-stefy spune:
Salutare!
dandusa, multumesc pentru completare. Sunt mai multe mamici de fulguleti care nu au data nasterii trecuta si eu nu o stiu.
Felicitari Crinutei.....Nici Stefy nu face noaptea... dar parca mi-e teama.... Dar cred ca-mi iau inima-n dinti.... Desi am zis ca astept sa se mai incalzeasca.... Mai ales ca dupa Pasti a avut o saptamana in care a mai facut noaptea, desi nu mai face noaptea de vreo 6 luni....
Flore, ce dulce e Alessia.... "ma debac ca toata m/am pishat..vezi ce uda mis?"...
Noi ieri am fost putin pe afara si apoi a desenat pe o revista pentru copii.... ne-am dragalit.... Ca am fost doar noi doua acasa....
Poze din aprilie 2009
simo29 spune:
Neaata !!!
LAURA - si la Cluj aceasi problema cu inscrierea la gradinita,dar am depus dosarul - cu pile bineinteles - si asteptam raspunsul luni...
Asa am fost de mandra cand am mers cu dosarul sa-l inscriu la gradi - nu-mi venea sa cred ca am un baietel asa mare ![]()
![]()
![]()
Revin...
Simo si David(9 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
| citat din mesajul lui Laura13 avea un tractor nou si vroia sa faca schimb cu un baiat de vreo 8 ani care avea un alt model. si asa frumos il ruga: "te rog baietel, vrei sa acem schimb? te rog, pot sa ma joc si eu un pic? te rog, pot sa pun mana" si baiatul acela ... NU, NU, NU. se uita asa la mine dani ... cu ochisorii aia, nedumerit, si ma intreba: "de ce nu vrea sa imi dea, mami? ca l-am rugat frumos ... " frate ... eu ce zic la faza asta? ce sa ii explic copilului???? ca tare imi vine sa ii zic ca e afurisit ... da' nu merge explicatia asta ... totusi. |
Pai asa cum eu nu vreau/n-am chef sa interactionez.. respectiv sa fac schimb de jucarii cu oricine
M era f "bun".. dadea orice, oricui si nu avea nici un fel de pretentii... (atentie, vb la trecut
In grupul lor de copilasi de 2,5-3 ani am vazut ca deja fac mari diferente.. impart jucariile cu prietenii lor si sunt rezervati fata de necunoscuti.
Asa, revenind la intrebarea Laurei.. cred ca G intelege, sau mai bine zis accepta ca nu primeste acea jucarie. Ca nu-i convine asta-i altceva. El oricum -avand un frate mai mare si trebuind sa lupte pt una, alta- a invatat sa se mai si impuna. Am vazut cum s-a schimbat.. daca anul trecut My il mai caftea, iar C&M il mai intimidau.. acuma este mult mai sigur pe el si nici ceilalti nu-si mai permit sa-l necajeasca. Din ce am vazut tine si de perceptie (copil mai mare in sens fizic), dar mai ales de atitudine.
Duminica in parc se jucau G si My.. la pietris, cu galeti, lopeti, lalala. Vine o fetita mai mica, dornica de joaca, fara jucarii propri. My ii zice ceva gen "du-te de aici", G se uita suspicios. Tatal fetitei le-a zis si el ceva.. la care G se uita si mai suspicios. Dar nici cea mica nu s-a lasat.. a stat langa ei, stoica, pana ce au acceptat-o si apoi s-au jucat fain impreuna. Atitudine.
Am trimis PM.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui flore26 Apropo de PARODITITIS ...nici eu nu stiam ce/i ala, dar cum naiba sa mai intreb ...sa ziceti ca/s proasta de tot? Mai bine am tacut si poate v/.ati gandit ca stiuuu... |

Multumim de poze.. admirat frumoasa&eleganta familie.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ank999 spune:
Salutare fetele! Hai sa va povestesc ultimele noastre ispravi.
Fata mea s-a dat aseara pe un tobogan de 3 m in spirala. Partea proasta e ca era foarte aglomerat, restul de copii erau mult mai mari si nu erau deloc atenti. cred ca am imbatranit cu vreo 2-3 ani, da dc asta vroia fata! Si dc vrea, mama ce urlete si tranteli pe jis dc nu iese ca ea (trebuie sa o las un pic in apele ei, iar dupa aceea de abia pot negocia).
A...sa va intreb: la noi a aparut o problema mare - nu mai vrea sa o spal pe cap., mai bine zis sa o clatesc, indiferent dc sta cu capul pe spate, sau orice alta pozitie....pana acum vreo 2 saptamani totul era ok, dar acum.... Nu s-a intamplat nimic la ultima baita la care a fost cuminte, samponelul este acelasi (sanosan), pur si simplu o enerveaza apa. Am vazut ca si la spalatul pe fata a inceput sa mai maraie...
Aveti vreo idee ceva?
pe toata lumea si fug sa mai citesc cate ceva.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

se uita asa la mine dani ... cu ochisorii aia, nedumerit, si ma intreba: "de ce nu vrea sa imi dea, mami? ca l-am rugat frumos ... "
Apropo de PARODITITIS ...nici eu nu stiam ce/i ala, dar cum naiba sa mai intreb ...sa ziceti ca/s proasta de tot? Mai bine am tacut si poate v/.ati gandit ca stiuuu...