Fulguleti de nov-dec 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

asiza, multumesc pentru incurajare. Asa sper si eu si ma rog sa nu i se intample nimic....
Unguent pentru copii, in loc de Diclofenac, noi folosim Nurofen unguent, dar nu stiu daca se mai fabrica.... Stiu ca a fost o perioada cand nu l-am mai gasit in farmacii.

Anca, multumesc.

acs, multumesc.

Yagmur, multumesc...si Stefy e cu toata lumea... Daca are ea chef, i-a oamenii la intrebari pe strada.... Ma bucur ca Luca e bine si tu cu moralul sus.

Flore, ma bucur ca Emma e bine. Cred ca de acum s-a terminat....

Dbunny, Stefy si samburele de la maslina si de la cirese, le scoate cam din vara trecuta, deci stie ca nu trebuie sa inghita.... dar mai... uita.... Felicitari la cavaler... ca a venit echipat cum l-ai trimis....si nu s-a mai udat. Cred ca e pe final....

Donia, ma bucur ca sunteti bine.

Raportam urechi in regula.... Am fost la ORL si e ok. Si urechi si gat.... nasul e pe dreapta curgator....
Aseara ne-am uitat impreuna la niste filmulete de cand avea ea 3-4 zile.... Si asa a mai tipat ca vrea ea pe bebe mic, pe Stefy mica.... dar am totusi senzatia ca nu realizeaza ca Stefy mica e tot ea, dar cand era mica. Cand am incercat sa-i explic a inceput sa planga.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

asiza vezi ca circula virus de parodititis

M-ai pierdut! Ce, Doamne iarta-ma, mai e s-ala????...ca suna tare panicos si mie nu-mi trebe' multe sa intru-n panica...

scuze, esti scumpa tare .. dupa cum suna e ceva legat de ureche..

Dbunny, ia nu ne mai speria colega..

nu va suparati pe mine, nu? [omulet rusinat care da sa va pupe]

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ieri a fost ziua premierelor pt G:

1. cand ne plimbam ieri prin ploaie cu prietenii lui C&Mh, l-a luat asa de finut pe C de mana (din proprie si pura initiativa ) si s-au plimbat ei doi.. si zambeau asa frumos.. amandoi

2. a mers cu tramvaiul (pe care inca asta toamna ma contrazicea ca-i tren )

3. a fost la circ

Super spectacol (multumim Acs ).. pana la urma si eu am reusit sa ma detasez.. mai ales cu puiutul mic, mic de leu chinuit din brate in brate pt poze . In schimb toti copilasii sorbeau spectacolul din priviri.. si-am fost cu ditamai gasca de "cei mici".. le straluceau pur si simplu ochii. Au vazut cai, elefanti, lame, camile, tigri, struti, un cangur, un bivol, o girafa.. Mi-a placut ca numerele de dresaj nu erau f complicate, mai mult o prezentare.. sper ca asta inseamna si ca le-au chinuit mai putin. Numarul cu motociclisti a fost tare rau, ah si cel cu arbaletele . Concluzie.. merita. Si mai stau pana duminica.

edit: am gasit cateva imagini..

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

neata... TREZIREA!!! haideti la o cafea... deja sint la munca de 30 de minute
aseara am reusit sa o vad pe minunata noastra de lizzy; din pacate, in fuga, pentru ca al meu copil era de o energie debordanta... ne-am vazut si cu Oana si Denis, ele au mai apucat sa stea de vorba Denis fiind mult mai cooperant decat argintul meu viu
am mai eliminat un pitic de pe creier.. am fost sa-i fac eco la burtica, eu fiind ingrijorata ca e tare burtos.. totul e ok acolo, poate doar intestinul gros sa fie mai lung si de aici probleme de balonare... sa vad ce pitic imi va mai da tarcoale de aici incolo
dbunny, in parc inca il duce olimpia in pampers... sapt viitoare ma risc, de pipi nu am emotii, dar mi-e groaza de kk... dar trebuie sa fac si asta...
flore, te tin la curent daca facem comanda.. eu inca nu stiu cu ce fel de card poti face plata.... am card de credit si cel debit in care intra salariu...
va las ca iarasi am un sef care s-a trezit prost dispus si urla de zor pe coridoare...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza! hai la cafea...sunt fresh...am dormit de la 23 pana la 9 jumate

ASIZA, YAGMUR luni pun si eu comanda...si sigur e nevoie de bani pe card ...am sunat la next si m/am englezit cu unu, care ce/o fi zis in gandul lui...
Apropo de PARODITITIS ...nici eu nu stiam ce/i ala, dar cum naiba sa mai intreb ...sa ziceti ca/s proasta de tot? Mai bine am tacut si poate v/.ati gandit ca stiuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.

incep si eu sa va raspund, e 11 dimineata, sper sa apuc pana la 17 ca sunt restanta la multe discutii.

vad ca discutati despre pampers. sa va povestesc la noi. anul trecut, in vara, nu facea pisu pe el daca avea chilotei. apoi a vent iarna, am pus la loc pampersul (afara), facea in pampers cand il avea, la wc (cu reductor) cand nu il avea.
acum, nu mai folosim reductorul, nu il mai vrea, ca el e mare si face ca mami si tati. pe parcursul zilei sta fara pampers, doar la somn il pun, pentru ca face pisu (mult noaptea, unul singur la pranz). nu a dat nici un semn ca vrea sa scape de pampers. pur si simplu nu i l-am mai pus.
anul trecut am aruncat o gramada de chilotei, pentru ca facea kk. anul acesta nu mai face kk in chilotei, se tine si nu face deloc, face la pranz/noaptea cand are pampers, sau se constipa. nu e o varianta f fericita, tot nu vrea kk la wc ... explicatia: "asa vreau eu"
la inceput, facea pisu in chilotei, apoi cateva icaturi in chilotei. acum nu mai avem scapari deloc. doar cateva icaturi cand e prea concentrat la o activitate. dar cum simte picaturile, cum incepe: "mami, fuga fuga la wc!!!!!!!!!"
cam asta a fost la noi cu pampersul. pe cel de la somnul de pranz trebuie sa imi fac curaj sa il scot, pentru ca la gradi nu are voie cu pampers. dar il mai las un picutz. pe cel de noapte ... nici nu ma gandesc acum la el ... ca face de prea multe ori pisu si cum nu face la olita ... e cam trist sa il plimb noaptea spre wc.
a! si pentru pisu afara cel mai mare succes l-a avut: "facem la copac ca sa creasca mare" (copacul).
iulia stefy bravo pentru spalatul pe dinti si scuipatul pastei! acum am citit ce ati patit ... Dumnezeule!!!!! stiu cum e ... si noi l-am pierdut pe dani ... a plecat prin felicia, singur, el nu avea nici o treaba, da' noua ne-a stat inima. fereasca D-zeu. seara stau in pat si ii multumesc lui DD ca Dani e acasa, bine, la el in pat.
dbunny eu la inceput il duceam la 1/2h la wc.
dani nu papa bomboane, din acele tari, doar jeleuri. dar pot sa iti spun ca stefi, la 3 ani si jumatate (manca bomboane de vreun an, le sugea, fara probleme) a inghitit-o, s-a sufocat ... ne-am speriat fffff rau. fereasca D-zeu. nu stiu daca am curaj sa ii dau prea curand.
randul al treilea de masele???? eu de ce nu am stiut de el??? ca dani se plange ca il dor dintisorii si nu vedeam nici o carie ... nik. diseara trebuie sa studiez gurita.
asiza noi anul trecut am fost in bulgaria, albena, hotel kaliakra (4 stele, da' arata de 5). anul acesta tot acolo mergem. intelegi ca a fost super bine, nu? mancare super faina (a avut ce manca dani la 1 an jumate cat avea), proaspata, buna, variata, plaja super curata cu un mic loc de joaca pt copii (pe plaja), piscine pt copii. curat in camera. frumos. singura problema a fost ca erau albine ... nu stiu de ce, matei si dani au fost intepati (pentru ca vroiau sa se joace cu ele ). in rest ... ireprosabil. cum e denis cu gatul azi?
flore ma bucur ca sunteti mai bine.
yagmur
ruxandra mi-ai facut curaj sa il duc pe dani la circ, mai ales ca daca vede la tv sta cu ochisorii lipiti ... nici nu respira pupam.

pupam mamicile, ma intorc la treaba. poate apuc sa va mai zic si de dani mai tarziu.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

asiza vezi ca circula virus de parodititis

M-ai pierdut! Ce, Doamne iarta-ma, mai e s-ala????...ca suna tare panicos si mie nu-mi trebe' multe sa intru-n panica...

scuze, esti scumpa tare .. dupa cum suna e ceva legat de ureche..

Dbunny, ia nu ne mai speria colega..

nu va suparati pe mine, nu? [omulet rusinat care da sa va pupe]

Sa mor daca gasesc ce-i parodititis in romaneste

traduc din wikipedia spaniola:
La parotiditis, vulgarmente conocida como paperas, es una enfermedad infecciosa aguda en la que destaca el agrandamiento doloroso de las glándulas salivales parótidas situadas en la zona de la mandíbula.

Parotiditis, cunoscuta ca si 'gusa' este o boala infectioasa acuta si se manifesta prin marirea dureroasa a glandelor salivare situate in zona mandibulei.

simptome: febra, inflamarea glandelor respective, durere, durere de ureche... dar nu va panicati. vaccinul impotriva parodititis-ului exista! si cred ca s-a pus cu tripla virica...

ma grabesc, avem un lunch de good bye la servici revin dupamasa

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Yagmur eu iau de obicei iaurt la galetusa de la Big Panda sau de la Cedra/Napolact cel gras de oaie si bivolita care merge f bine si in salata de fructe.

Am apucat sa mai citesc un pic din urma si sa vad poze frumoase cu Denis si rugbistul intr-un decor de vis, cu bursuci fericiti si caprite minunate.

Dandusa si ale mele zic ca sunt Stefania (si mai tb sa le imbrac si in roz ). Isa nici macar nu poate sa-i zica numele corect si zice "Afina".

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, dar ce de premiere... Si Stefaniei i-a placut la circ, in toamna trecuta cand am dus-o.... iar cu tramvaiul e o nebunie.... Cum il vede... cum ma bazaie ca vrea si ea.... Ne-am plimbat intr-o zi dintr-un capat al orasului in celalalt, dus-intors.... ca asa a vrut ea...

Yagmur, ma bucur ca e ok la burtica.... ai scapat de un pitic....

Laura, felicitari lui Dani. Si la noi a mers bine faza cu "facem la copac sa creasca mare".... mai ales dupa ce o "baba" i-a zis ca e rusine sa faca afara.....

luly, si Stefy e inebunita dupa Stefania..... si dupa Sportacus....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

revin cu un mesaj despre dani.
- i-au furat toate jucariile de mers afara din casa scarii, asa ca, incet incet, incercam sa le inlocuim. concluzia: nu mai da nici o jucarie, nimanui ... ca-s noi si ii plac tare mult. ieri s-a luat la bataie, dimineata, cand era cu bona, cu un baietel care i-a luat camionul . are zile si zile, zile cand da si nu are nici o problema, zile cand nu vrea si gata, nu merge nimic.
- ieri mi-a fost asa mila de el. avea un tractor nou si vroia sa faca schimb cu un baiat de vreo 8 ani care avea un alt model. si asa frumos il ruga: "te rog baietel, vrei sa acem schimb? te rog, pot sa ma joc si eu un pic? te rog, pot sa pun mana" si baiatul acela ... NU, NU, NU. se uita asa la mine dani ... cu ochisorii aia, nedumerit, si ma intreba: "de ce nu vrea sa imi dea, mami? ca l-am rugat frumos ... " frate ... eu ce zic la faza asta? ce sa ii explic copilului???? ca tare imi vine sa ii zic ca e afurisit ... da' nu merge explicatia asta ... totusi. so ... voi ce faceti in cazuri din astea?
- am fost la iarba verde in we si a gasit niste batranei care jucau table. a stat cu ei o ora, el dadea cu zarurile, batraneii jucau table. a fost delicios.
- a inceput sa manance, parca sa puna si un picut de falcute ... is tare fericita.
- vorbeste non stop, dupa cum stiti. ultima distractie a fost cand i-a zis lui florin: "hai amice afara" ne-am stricat de ras.
- expresia favorita: "asa vreau eu". de fiecare data cand il intreb de ce a facut ceva ... raspunsul este "asa am vrut eu"
- azi implineste 2 anisori si jumatate. adica i-a implinit la 6 si 10 (cand s-a trezit ... o fi simtit ceva? ). vreau sa ii iau un tort si sa o chem pe andrea la mine si sa il sarbatorim.
- sper ca pot sa consider ca e inscris la gradi ... cu pile logic. chiar, voi nu ii inscrieti la gradi? nu aveti probleme ca nu au trei anisori impliniti? sau prostia asta e numai la iasi?

fug la treaba. pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput